Andreas2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Θέλω να παραγγείλω τσιγάρα,τα βιολογικά American Spirit.Θα ήθελα να τα παραγγέιλω από ΕΕ.Παίζει τίποτε φόρος,τελωνεία κτλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Έλεος ρε ανδρέα...ελεος γαμώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Θέλω να παραγγείλω τσιγάρα,τα βιολογικά American Spirit.Θα ήθελα να τα παραγγέιλω από ΕΕ.Παίζει τίποτε φόρος,τελωνεία κτλπ; Πως ακριβώς το ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ είναι το τσιγάρο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ; Επειδή δεν έχει ραντιστεί ο καπνός; Η νικοτίνη και η πίσσα που βγάζει το τσιγάρο + τα χημικά παράγωγα της καύσης είναι κι αυτά βιολογικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Έλεος ρε de@th lord άμα δεν ξέρεις μην πετάγεσαι..... Δεν έχεις διαβάσει για τον βιολογικό καρκίνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CensoredX Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Προφανώς δεν είναι βιολογικό με την κλασσική έννοια του όρου,απλά είναι πιο "φυσικό" σε σχέση με τη σαπίλα που υπάρχει εδώ(Drum,Old Holborn κλπκλπ).Γενικά όποιος ξέρει κανένα online shop με καπνούς και ιστορίες ας πει,μην κράζετε για την φάση μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εντάξει, ούτε εγώ καπνίζω, αλλά είναι πολύ σημαντικό το να είναι καλής ποιότητας ο καπνός γι αυτούς που το κάνουν, δεν είναι κακό να ψάχνει κάτι ποιοτικό. Επί του θέματος, από πληροφορίες που διαβάζω στο διαδίκτυο, πρέπει να υπάρχει φάση με το τελωνείο όταν παραγγέλνεις, αν τα δουν παίζει δασμός. Αν τα μεταφέρεις ταξιδεύοντας, τότε ναι μπορείς, αλλά υπάρχει ένα όριο στη ποσότητα αλλιώς φορολογείσαι ή καταστρέφονται. Σε ένα σχετικό site κάποιος έγραψε (πέρυσι): "Πάντως απο χωρα της ΕΕ μπορεις να φερεις στην Ελλαδα εως 800 τσιγαρα ή ενα κιλο καπνου,απο χωρα εξω απο την ΕΕ αεροπορικως μεχρι 200 τσιγαρα,οδικως μεχρι 40 τσιγαρα εδω και λιγο καιρο(η Ελλαδα εκανε χρηση του δικαιωματος να ριξει την επιτρεπομενη δυνατοτητα απο 200 τσιγαρα σε 40,για να μην χανει φορους)." Δες το κι από μόνος σου μπας και βρεις καμιά πληροφορία χρήσιμη σε κάποιο άρθρο http://cigaretteloversreviews.blogspot.com/2010/02/blog-post_25.html Πάντως βλέπω που πολλοί φέρνουν και αντιλαμβάνονται πως είναι μαϊμού τα τσιγάρα και αυτό είναι ακόμα χειρότερο και δυστυχώς είναι πολύ πιθανό να το πάθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Από εδώ είχα παραγγείλει εγώ πριν 1-2 χρόνια περίπου. Πάντως σε σχέση με κάτι drum, holborn, craven ο American Spirit ήταν πολύ καλύτερος σε ποιότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Grow your own nicotiana plant, Ανδρέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Εγώ θα κόψω το τσιγάρο.Αλλά θα ήθελα πριν το κόψω να δοκίμαζα και βιολογικά τσιγάρα.Εντάξει ξέρω δεν υπάρχουν φόροι από την ΕΕ για αυτό ρωτώ(εκτός εάν φέρεις κάτι μεγάλο ή ποσότητες,π.χ. αυτοκίνητο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.