Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγή καπνικών

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να παραγγείλω τσιγάρα,τα βιολογικά American Spirit.Θα ήθελα να τα παραγγέιλω από ΕΕ.Παίζει τίποτε φόρος,τελωνεία κτλπ;

Πως ακριβώς το ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ είναι το τσιγάρο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ; Επειδή δεν έχει ραντιστεί ο καπνός; Η νικοτίνη και η πίσσα που βγάζει το τσιγάρο + τα χημικά παράγωγα της καύσης είναι κι αυτά βιολογικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς δεν είναι βιολογικό με την κλασσική έννοια του όρου,απλά είναι πιο "φυσικό" σε σχέση με τη σαπίλα που υπάρχει εδώ(Drum,Old Holborn κλπκλπ).Γενικά όποιος ξέρει κανένα online shop με καπνούς και ιστορίες ας πει,μην κράζετε για την φάση μόνο :P

Εντάξει, ούτε εγώ καπνίζω, αλλά είναι πολύ σημαντικό το να είναι καλής ποιότητας ο καπνός γι αυτούς που το κάνουν, δεν είναι κακό να ψάχνει κάτι ποιοτικό.

Επί του θέματος, από πληροφορίες που διαβάζω στο διαδίκτυο, πρέπει να υπάρχει φάση με το τελωνείο όταν παραγγέλνεις, αν τα δουν παίζει δασμός. Αν τα μεταφέρεις ταξιδεύοντας, τότε ναι μπορείς, αλλά υπάρχει ένα όριο στη ποσότητα αλλιώς φορολογείσαι ή καταστρέφονται. Σε ένα σχετικό site κάποιος έγραψε (πέρυσι): "Πάντως απο χωρα της ΕΕ μπορεις να φερεις στην Ελλαδα εως 800 τσιγαρα ή ενα κιλο καπνου,απο χωρα εξω απο την ΕΕ αεροπορικως μεχρι 200 τσιγαρα,οδικως μεχρι 40 τσιγαρα εδω και λιγο καιρο(η Ελλαδα εκανε χρηση του δικαιωματος να ριξει την επιτρεπομενη δυνατοτητα απο 200 τσιγαρα σε 40,για να μην χανει φορους)." Δες το κι από μόνος σου μπας και βρεις καμιά πληροφορία χρήσιμη σε κάποιο άρθρο http://cigaretteloversreviews.blogspot.com/2010/02/blog-post_25.html

Πάντως βλέπω που πολλοί φέρνουν και αντιλαμβάνονται πως είναι μαϊμού τα τσιγάρα και αυτό είναι ακόμα χειρότερο και δυστυχώς είναι πολύ πιθανό να το πάθεις.

Εγώ θα κόψω το τσιγάρο.Αλλά θα ήθελα πριν το κόψω να δοκίμαζα και βιολογικά τσιγάρα.Εντάξει ξέρω δεν υπάρχουν φόροι από την ΕΕ για αυτό ρωτώ(εκτός εάν φέρεις κάτι μεγάλο ή ποσότητες,π.χ. αυτοκίνητο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...