vaggelisp7406 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδια.. ενδιαφερομαι να παρω ενα καινουριο πληκτρολογιο σχετικα φθηνο που να ειναι οσο το δυνατον πιο αθορυβο κατα την πληκτρολογιση..Πρωτη επιλογη θα ειναι να ειναι ασυρματο και δευτερη επιλογη ενσυρματο.Τα χρηματα που μπορω να διαθερσω ειναι μεχρι 30 ευρω μονο για πληκτρολογιο και μεχρι 35 αν το συγκεκριμενο που θα προτεινετε ειναι σετ μαζι με ποντικι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxss Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Το ασύρματο που θέλεις να αγοράσεις θα το δουλεύεις από μακρινή απόσταση? Αν έχεις σκοπό να το δουλεύεις και από μακριά θα πρέπει να επιλέξεις ένα μοντέλο που να έχει καλή εμβέλεια έτσι ώστε για 5cm πιο μακριά να μην σου χάνετε η επικοινωνία και εκνευρίζεσαι. Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει το ασύρματο τοτε στα ενσύρματα θα κοιτάξεις μονό την εργονομία που βολεύει τα χέρια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Νομίζω με αυτό θα είσαι οκ http://www.skroutz.gr/s/64471/Logitech-Cordless-Desktop-S520.html?keyphrase=Logitech+Cordless+S520+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxss Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Νομίζω με αυτό θα είσαι οκ http://www.skroutz.g...+Cordless+S520+ έχω την εντύπωση ότι αυτό το μοντέλο δεν το βρίσκεις διαθέσιμο στην Αθήνα κάτω από τα 45ε. οι αρχικές τιμές που γράφει το skroutz ειανι για μαγαζιά που δεν έχουν έδρα την Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ο topic starter ξέρουμε αν είναι από Αθήνα; Greece λέει edit: btw το Infoworld είναι στην Αθήνα και το έχει άμεσα διαθέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxss Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ο topic starter ξέρουμε αν είναι από Αθήνα; Greece λέει που να ξέρουμε εμείς...ας μας πει. Αφού βάζει όριο στην τιμή αγοράς του ,τοτε παίζει ρολό και η περιοχή αγοραστή και μαγαζιού ΥΓ το είδα οτι είναι Αθήνα το μαγαζί και λέει ότι το έχει διαθέσιμο άλλα θέλει διαστυρωση αυτό γιατί μετά από κάτω βάζει το μαγαζί της Ρόδου που παντα έχει πιο φτηνές τιμές από όλα των Αθηνών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 που να ξέρουμε εμείς...ας μας πει. Αφού βάζει όριο στην τιμή αγοράς του ,τοτε παίζει ρολό και η περιοχή αγοραστή και μαγαζιού Αν στην τιμή που όρισε βάζει και τα μεταφορικά και δεν είναι από Αθήνα, ναι αλλάζει το πράμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxss Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Για ενσύρματο εγώ λέω ενα άσπρο να θυμηθούμε και τα παλια που είναι πάλι στο προσκήνιο http://www.skroutz.g...rd-KB-1500.html Για ασύρματο ένα καλό-ακριβό μεταχειρισμένο σε καλή τιμή η ένα καινούργιο σαν αυτό http://www.skroutz.g...ombo-MK260.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Παιδια Αθηνα μενω οποτε μπορει να γινει η αγορα απο καταστημα της Αθηνας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 +1 στο Logitech που προτείνει ο mxss Έχω δουλέψει σε παρόμοιο έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Δεν κάνει για games πάντως καθόλου αλλά για normal χρήση που το ζητάς είναι value for money για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Παιδια τι εννοειτε οτι δεν κανει για games? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Για δες κ αυτό Link. Το έχω πάνω απο 4 χρόνια κ δ έχει πάθει τπτ. Δ κάνει κ θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εχω παει απο ebay (δυστυχως δεν υπαρχει σε ελληνικο καταστημα) αυτο εδω και ειναι το απολυτο πληκτρολογιο για οσους θελουν ενα με πολυ μαλακα πληκτρα και μικρη διαδρομη σαν των φορητων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Για δες κ αυτό Link. Το έχω πάνω απο 4 χρόνια κ δ έχει πάθει τπτ. Δ κάνει κ θόρυβο. Φιλε και εγω αυτο εχω και κανει αρκετο θορυβο καθως πληκτρολογω σε αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.