giannisosfp Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Επειδή σκοπεύω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Samsung Galaxy S θα ήθελα να μου πείτε τι πρ´επει να προσέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αρχικα θα δεις το εξωτερικο. Δηλαδη να μην εχει χτυπηματα ή οτιδηποτε αλλο που θα υποδηλωνει κακη χρηση και αρα πιθανο μελλοντικο προβλημα. Μετα θα το ανοιξεις, και θα δεις αν εχει φθορες στην μπαταρια και γενικα στο εσωτερικο του. Μετα θα πλοηγηθεις στο μενου και θα ανοιξεις καμερα και Gps για να δεις αν ειναι ολα ενταξει. Τελος θα καλεσεις απο την συσκευη σου στο Galaxy και θα δεις αν λειτουργει το μικροφωνο, το μεαφωνο και το ακουστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 360€ καινούργιο, πιστεύω δεν αξίζει να το πάρεις μεταχειρισμένο, αξίζει η υπέρβαση αν σε παίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 360€ καινούργιο, πιστεύω δεν αξίζει να το πάρεις μεταχειρισμένο, αξίζει η υπέρβαση αν σε παίρνει. Χωρίς να μας αναφέρει την τιμή, πώς έβγαλες συμπέρασμα! ΥΓ: Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σ' όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δίκιο έχει ο φίλος, γατί 300€ θα έδινα... Θα πάω για καινούριο τελικά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 360€ ε.. Ξεφτιλιστικε τελείως η τιμη.. Δηλαδή μεταχειρισμένο ποσο πρέπει να πωληται πλέον; 180 €; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εν όψει διπύρηνων κλπ δεν μπορεί να κρατήσει ψηλά την τιμή. 360€ μια χαρά είναι. Βουρ στον πατσά! Sent from my GT-I9000 using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καί γαμώ τα κινητά σε αυτην την τιμή, καί ακόμη περισσότερο στην ακόμη χαμηλότερη που θα έρθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOsVAIO Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δίκιο έχει ο φίλος, γατί 300€ θα έδινα... Θα πάω για καινούριο τελικά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. 348 € εχει παει εδω (αθανατο skroutz!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 348 € εχει παει εδω (αθανατο skroutz!) Το χτύπησα και εγω για να ελενξω τα 360€ και το βρήκα. Αλλα υποθέτω Ότι μαζι με τα μεταφορικά κοντά στα 360€ θα βγαίνει. Οντως σε αυτα τα λεφτά πρόκειται για ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOsVAIO Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το χτύπησα και εγω για να ελενξω τα 360€ και το βρήκα. Αλλα υποθέτω Ότι μαζι με τα μεταφορικά κοντά στα 360€ θα βγαίνει. Οντως σε αυτα τα λεφτά πρόκειται για ευκαιρία. Σιγα μη πληρωσω μεταφορικα! Μονος μου θα πηγαινα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Πήγα την Τρίτη και το πήρα καινούριο από το Kinitomania κοντά στην Πλ. Κάνιγγος στα 354€ και από ότι μου είπαν έχουν πολλά κομμάτια ακόμη. Επειδή το είδε η κοπέλα μου και το "ερωτεύτηκε" το κράτησε ... Και σκέφτομαι τώρα και με το 2 που θα έρθει θα πέσει κι άλλο και να πάρω κι ένα για εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.