Προς το περιεχόμενο

Τι να προσέξω σε αγορά μεταχειρισμένου Galaxy S;

giannisosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Αρχικα θα δεις το εξωτερικο. Δηλαδη να μην εχει χτυπηματα ή οτιδηποτε αλλο που θα υποδηλωνει κακη χρηση και αρα πιθανο μελλοντικο προβλημα.

Μετα θα το ανοιξεις, και θα δεις αν εχει φθορες στην μπαταρια και γενικα στο εσωτερικο του.

Μετα θα πλοηγηθεις στο μενου και θα ανοιξεις καμερα και Gps για να δεις αν ειναι ολα ενταξει.

Τελος θα καλεσεις απο την συσκευη σου στο Galaxy και θα δεις αν λειτουργει το μικροφωνο, το μεαφωνο και το ακουστικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

360€ καινούργιο, πιστεύω δεν αξίζει να το πάρεις μεταχειρισμένο, αξίζει η υπέρβαση αν σε παίρνει.

Χωρίς να μας αναφέρει την τιμή, πώς έβγαλες συμπέρασμα!

ΥΓ: Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σ' όλους!

Δίκιο έχει ο φίλος, γατί 300€ θα έδινα... Θα πάω για καινούριο τελικά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

348 € εχει παει εδω (αθανατο skroutz!) :-D

348 € εχει παει εδω (αθανατο skroutz!) :-D

Το χτύπησα και εγω για να ελενξω τα 360€ και το βρήκα. Αλλα υποθέτω Ότι μαζι με τα μεταφορικά κοντά στα 360€ θα βγαίνει. Οντως σε αυτα τα λεφτά πρόκειται για ευκαιρία.

Το χτύπησα και εγω για να ελενξω τα 360€ και το βρήκα. Αλλα υποθέτω Ότι μαζι με τα μεταφορικά κοντά στα 360€ θα βγαίνει. Οντως σε αυτα τα λεφτά πρόκειται για ευκαιρία.

Σιγα μη πληρωσω μεταφορικα! Μονος μου θα πηγαινα! :P

Πήγα την Τρίτη και το πήρα καινούριο από το Kinitomania κοντά στην Πλ. Κάνιγγος στα 354€ και από ότι μου είπαν έχουν πολλά κομμάτια ακόμη. Επειδή το είδε η κοπέλα μου και το "ερωτεύτηκε" το κράτησε :P... Και σκέφτομαι τώρα και με το 2 που θα έρθει θα πέσει κι άλλο και να πάρω κι ένα για εμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...