Lobo1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Καλησπερα και καλη ανασταση σε ολους.. εκανα προχθες φορματ στο πισι της αδερφης μου, και αδυνατω να το κανω να "μιλησει".. Αυτο το προβλημα το ειχε απο την αρχη το συγκεκριμενο πισι.. την μοναδικη φορα που του ειχα κανει φορματ πριν χρονια, ο τεχνικος του καταστηματος μου ειχε δειξει εναν περιεργο τροπο ενεργοποιησης του ηχου (μεσω του φακελου των Windows) αλλα πραγματικα δε θυμαμαι καθολου τη διαδικασια.. επισης οι drivers Ολοι εχουν χαθει, και τους βρηκα μεσω του sandra lite τους περισσοτερους.. Οι συγκεκριμενοι ομως δεν εχουν κανει δουλεια..και ειναι για την ενσωμματωμενη realtek alc821.. (αυτοι και οι RAID που δε μου εμφανιζει το δευτερο σκληρο που υπάρχει μεσα) λειτουργικό windows xp pro sp2.. επισης εχω περασει και το kb888111.. Ειλικρινα όποιος εχει καμια ιδεα, ειναι ευπρόσδεκτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
instinct21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 24 Απριλίου 2011 - Θέμα ή μήνυμα σχετικό με πειρατικό υλικό Κρυμμένο από parsifal, 24 Απριλίου 2011 - Θέμα ή μήνυμα σχετικό με πειρατικό υλικό απεγκαταστασε τα drivers για την καρτα ηχου και βαλε αυτο το προγραμματακι και αστο να ψαξει να βρει τα drivers που λειπουν... κανε το και πες μας τα αποτελεσματα για να δουμε πως θα κινηθουμε στη συνεχεια! Πιστευω ειναι καθαρα θεμα οδηγων το οποιο θα λυθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε
antonl Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ποια μητρική έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Γιατρε ακολουθησα τη συμβουλη σου.. το Genious μου βγαζει ελλειψης απο drivers, αλλα κανεναν απο την καρτα ηχου.. και τα εχω πεταξει και απο την προσθαφεραιση και απο την διαχειρηση άλλα.. Μητρικη καρτα αντωνης ειναι η msi neo platinum 925xe ms-7053 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Απ ό,τι λέει εδώ θες αυτούς. Δεν είναι βέβαια επίσημο link αλλά ένα rapidshare. Δοκίμασε αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εχει και αρχειο zip στο επισημο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εχει και αρχειο zip στο επισημο site Σωστός. Στραβομάρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Λειτούργησε τελικά κανένας απο αυτους τους drivers ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Παιδια σας ευχαριστώ πολυ.. Απαντώ καπως καθυστερημενα.. αλαλ δεν ειχα την δυνατοτητα να απαντησω τοτε.. Τελικα το προβλημα ηταν όντως στους drivers.. Ευχαριστω ξανα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos500 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα εχω αυτο εδω το pc http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900804 και εβαλα xp (βασικα τα ειχα τα xp και εκανα format) πριν κανω το format ειχα κανονηκα ηχο μετα το format τιποτα εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα αλλα δεν γινεται τιποτα οταν παω να εγκαταστεισω καποιον driver μου βγαζει μνμ (απετυχε η εγκατασταση του οδηγου:δεν βρεθηκε η συσκευη για αυτον τον οδηγο) επισης στη διαχειρηση συσκευων εχει κιτρινο ερωτηματικο στο συσκευη ηχου στον διαυλο high definition audio και συσκευη μοντεμ στον διαυλο high definition audio αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να βάλεις αυτους απο εδώ και ακολούθησε της οδηγίες στο readme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos500 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 σ'ευχαριστω φιλε με εσωσες ημουν ετοιμος να ξαναβαλω vista που ειχε οταν το πηρα σ'ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.