Προς το περιεχόμενο

δεν εχω ηχο μετα απο φορματ

Lobo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και καλη ανασταση σε ολους..

εκανα προχθες φορματ στο πισι της αδερφης μου, και αδυνατω να το κανω να "μιλησει"..

Αυτο το προβλημα το ειχε απο την αρχη το συγκεκριμενο πισι..

την μοναδικη φορα που του ειχα κανει φορματ πριν χρονια, ο τεχνικος του καταστηματος μου ειχε δειξει εναν περιεργο τροπο ενεργοποιησης του ηχου (μεσω του φακελου των Windows) αλλα πραγματικα δε θυμαμαι καθολου τη διαδικασια..

επισης οι drivers Ολοι εχουν χαθει, και τους βρηκα μεσω του sandra lite τους περισσοτερους..

Οι συγκεκριμενοι ομως δεν εχουν κανει δουλεια..και ειναι για την ενσωμματωμενη realtek alc821..

(αυτοι και οι RAID που δε μου εμφανιζει το δευτερο σκληρο που υπάρχει μεσα)

λειτουργικό windows xp pro sp2..

επισης εχω περασει και το kb888111..

Ειλικρινα όποιος εχει καμια ιδεα, ειναι ευπρόσδεκτη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 24 Απριλίου 2011 - Θέμα ή μήνυμα σχετικό με πειρατικό υλικό
Κρυμμένο από parsifal, 24 Απριλίου 2011 - Θέμα ή μήνυμα σχετικό με πειρατικό υλικό

απεγκαταστασε τα drivers για την καρτα ηχου και βαλε αυτο το προγραμματακι και αστο να ψαξει να βρει τα drivers που λειπουν...

κανε το και πες μας τα αποτελεσματα για να δουμε πως θα κινηθουμε στη συνεχεια!

Πιστευω ειναι καθαρα θεμα οδηγων το οποιο θα λυθει...

Γιατρε ακολουθησα τη συμβουλη σου..

το Genious μου βγαζει ελλειψης απο drivers, αλλα κανεναν απο την καρτα ηχου..

και τα εχω πεταξει και απο την προσθαφεραιση και απο την διαχειρηση άλλα..

Μητρικη καρτα αντωνης ειναι η msi neo platinum 925xe ms-7053

• 2 μήνες μετά...

Παιδια σας ευχαριστώ πολυ..

Απαντώ καπως καθυστερημενα.. :rolleyes: αλαλ δεν ειχα την δυνατοτητα να απαντησω τοτε..

Τελικα το προβλημα ηταν όντως στους drivers..

Ευχαριστω ξανα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα εχω αυτο εδω το pc http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900804 και εβαλα xp (βασικα τα ειχα τα xp και εκανα format) πριν κανω το format ειχα κανονηκα ηχο μετα το format τιποτα εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα αλλα δεν γινεται τιποτα οταν παω να εγκαταστεισω καποιον driver μου βγαζει μνμ (απετυχε η εγκατασταση του οδηγου:δεν βρεθηκε η συσκευη για αυτον τον οδηγο) επισης στη διαχειρηση συσκευων εχει κιτρινο ερωτηματικο στο συσκευη ηχου στον διαυλο high definition audio και συσκευη μοντεμ στον διαυλο high definition audio αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...