Προς το περιεχόμενο

Προεκταση καλωδιου δικτυου

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να προεκτεινω ενα κλωδιο δικτυου (οχι να φταιξω νεο ) και πηγα στο Πλαισιο σιγουρος οτι θα υπαρχει καποια μουφα ή κατι τετοιο αλλα μου ειπαν οτι δεν εχουν και δεν ξερουν αν υπαρχει. Ειναι δυνατον ?

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω αν χρησιμοποιησα την σωστη λεξη...Κατι σαν ενδιαμεσο μικρο "κουτακι" που να κουμπωνουν τα δυο καλωδια πανω.

Πες καλυτερα τι ακριβως θεσ να κανεις

Σε ενα καλωδιο δικτυου να προσθεσω αλλο ενα για να φτανει πιο καλα ενας υπολογιστης στο router

Νομιζω αυτο θελω .

Αυτο ειναι RJ45 (τηλεφωνικο)

Για ethernet δεν ξερω αν υπαρχει, παντως τοσα χρονια εγω ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα και δεν θα το προτιμουσα κιολασ.

ΠΟιοσ ο λογοσ να μην παρεις απλως ενα μεγαλυτερο καλωδιο???

Αυτο ειναι RJ45 (τηλεφωνικο)

Για ethernet δεν ξερω αν υπαρχει, παντως τοσα χρονια εγω ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα και δεν θα το προτιμουσα κιολασ.

ΠΟιοσ ο λογοσ να μην παρεις απλως ενα μεγαλυτερο καλωδιο???

Το υπαρχων καλωδιο περναει μεσα απο τοιχο και τα κλιπακια μπηκαν μετα απο φιλο που ειχε και την καταλληλη "πενσα" και ηξερε.Δεν χωραει νε περασει μαζι με τα κλιπακια.

Αυτο ομως????

paizei mia χαρα η μουφα.αρκει να ειναι rj45 και οχι rj11.εννοειται οτι υπαρχει και εννοειται οτι χρησιμοποιειται.ουτε ενα ευρω δεν κανει.υπαρχουν απλες noname και υπαρχουν και brand.τα ιδια πραγματα ολες.μεχρι και πριζακι επιτυχιο μπορεις να βαλεις και να το ξανακανεις ethernet.επισης ενημερωτικα και eshop και στο αλλο καταστημα ειναι το ιδιο ακριβως.απλα ο ενας ειναι κλεφτης και το δινει 5 ευρω.ελεος noname και 5 ευρω.ουτε 1 ευρω δεν κανει η μουφα η central που εχω που ειναι και branded.να του στειλω κανα email να τον κραξω λιγο.ελεος.το rj45 μπορει να χρησιμοποιηθει και για προεκταση τηλεφωνικου και για προεκταση τηλεφωνικου Isdn και για προεκταση ιντερνετ.

paizei mia χαρα η μουφα.αρκει να ειναι rj45 και οχι rj11.εννοειται οτι υπαρχει και εννοειται οτι χρησιμοποιειται.ουτε ενα ευρω δεν κανει.υπαρχουν απλες noname και υπαρχουν και brand.τα ιδια πραγματα ολες.μεχρι και πριζακι επιτυχιο μπορεις να βαλεις και να το ξανακανεις ethernet.επισης ενημερωτικα και eshop και στο αλλο καταστημα ειναι το ιδιο ακριβως.απλα ο ενας ειναι κλεφτης και το δινει 5 ευρω.ελεος noname και 5 ευρω.ουτε 1 ευρω δεν κανει η μουφα η central που εχω που ειναι και branded.να του στειλω κανα email να τον κραξω λιγο.ελεος.το rj45 μπορει να χρησιμοποιηθει και για προεκταση τηλεφωνικου και για προεκταση τηλεφωνικου Isdn και για προεκταση ιντερνετ.

Δηλαδη στο rj45 κουμπωνει και rj11 χωρις να ..κολυμπαει ???

δεν κολυμπαει.δεν ειναι 100 τις 100 κουμπωμα οπως θα ηταν σε ενα rj11 αλλα αμα δεν του ριχνεις κλωτσιες δεν φευγει.απλα πολλες φορες μπορει να μαγκωσει και να σε παιδεψει λιγο παραπανω για να το βγαλεις.να χρειαστει να τραβηξεις με δυναμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...