Προς το περιεχόμενο

νεο pc μεχρι 900Ε

xanoumi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ο υπολογιστης αγοραστηκε και ειναι στο κουτι του αυτη την στιγμη στο σπιτι μου...

θηκη : case ximateg midgard Midi black window

psu coolermaster 700w silent pro

cpu intel core i5 2500k(1155/3.30ghz/6mb)

m/b gigabytw p67a d3-b3(1155/p67/ddr3)

ram ddr3 corsair 4gb kit xms 1600 c9

vga sapphire 6950 2gb gddr5

wd sara ii 1 tera 32 mb Caviar blue

ssd corsair nova series 32gb 2.5

κοστος εφτασε 1040 με φπα

γνωμες για το πως σας φαινεται????

τωρα ανοιξα το κουτι και εχω 2-3 πραγματακια να ρωτησω

στις μνημες ram βλεπω να μ εχει συνδεσει δυο επανω ενω ειναι χρεωμενη μια στο χαρτι...μηπως ειναι σετ και μπαινουν δυο μαζι???

την καρτα γραφικων επειδη δεν την ειχε το πλαισιο στο εργοστασιο για να την συναρμολογησουν την πηρα απο το κατστημα στην πατρα για να την βαλω μονος μου?

εκτως απο την παροχη στο τροφοδοτικο πρεπει να την συνδεσω και πουθενα αλλου πανω στην motherboard??

και κατι τελευταιο το dvd-rom απο το παλιο υπολογιστη θα το βαλω πανω σε αυτο αλλα το ανοοιξα και δεν εχει καλωδιοταινια οπως ειχε στο παλιο μου κουτι!μηπως δεν συνδεεται πανω στην mother board την καινουρια επειδη ειναι σχετρικα παλιο

στα τελικα μ εκαναν και δωρο εναν εξτρα ανεμιστηρα :mrgreen: :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο υπολογιστης αγοραστηκε και ειναι στο κουτι του αυτη την στιγμη στο σπιτι μου...

θηκη : case ximateg midgard Midi black window

psu coolermaster 700w silent pro

cpu intel core i5 2500k(1155/3.30ghz/6mb)

m/b gigabytw p67a d3-b3(1155/p67/ddr3)

ram ddr3 corsair 4gb kit xms 1600 c9

vga sapphire 6950 2gb gddr5

wd sara ii 1 tera 32 mb Caviar blue

ssd corsair nova series 32gb 2.5

κοστος εφτασε 1040 με φπα

γνωμες για το πως σας φαινεται????

Οι μνήμες είναι set

Για την gpu ρωτάς για να τη βάλεις μόνος σου; Δεν κατάλαβα...

Για το dvd η μητρική δεν έχει IDE υποδοχή...

Παρατηρήσεις

1. Μικρός ο ssd, σου είχα βάλει 60άρη

2. Γιατί silent τροφοδοτικό; όχι ότι είναι κακό απλά ρωτάω.

3. Γιατί όχι ένα cpu cooler;

4. Εβαλες 4GB μνήμη ενώ σου είχα βάλει 8GB

Γενικά έδωσες παραπάνω λεφτά. Νομίζω η αρχική σύνθεση ήτανε και πιο φτηνή και έδινε μία άνεση με 60άρη ssd και 8GB RAM. Ασε που είχε και DVD (αυτό που το βάζεις δηλαδή :P ...)

Αυτά από μένα

μωρε εσυ καλα μου τα ειχες βαλει...

αλλα οσον αφορα τροφοδοτικο αυτο που μ ειχεσ πει δεν το ειχε,

cpu cooler μου ειπε οτι δεν χρειαζεται και εχει ο επεξεργαστης ssd εβαλα 30 γενικα ανεβαινε κατα πολυ το μπατζετ κοντα στα 1200+

ραμ επισης δεν τις ειχε αυτες ποπυ μ ειχες βαλει και εβαλα τις παραπανω(πλαισιο σ λεει μετα)

για την καρτα γραφικων σε ρωτησα που πρεπει να την βαλω μονος γιατι για να μτην εβαζαν στο καταστημα αυτοι ηθελαν 50 εργατικα!και λεω ασε θα την βαλω μονος μου!!!

Αν το έκανες παραγγελία από Θεσσαλονίκη και με τα μεταφορικά θα ερχότανε πιο φτηνό ή στα ίδια λεφτά τεσπα τώρα έγινε οπότε καλορίζικο. Κακή επιλογή πάντως ο ssd ειλικρινά και θα το μετανιώσει ο φίλος.

Για το cpu cooler αφού είπε αυτός ότι δεν χρειάζεται εγώ τι να πω το καημένο; Δίκιο δίκιο έχει...

Για την Gpu μόλις την δεις θα καταλάβεις. Στην PCI θύρα θα την βάλεις (αυτές τις μπλε που έχει η Mobo) και θα της δώσεις ρεύμα από το Psu. Αν δυσκολευτείς ρίξε μία ερώτηση πάλι εδώ

απλα μ εδωσε το ελευθερο και τον εχω εγω στο σπιτι...τον ανοιξα την εβαλα επανω στην motherboard εβαλα παροχη απο τροφοδοτικο αλλα ελεγα μηπως επρεπε να κανω και ατι αλλο!

δεν ηθελε να μπλεξει με εκτως πατρας και τον χρειαζοταν αμεσα...εσυ πιστευεις οτι θα χρειαζοταν μια εξτρα ψυκτρα γιατι βλεπω εχει εδω αλλα δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλη?το να βαλεις μονος ειναι δυσκολο???

θα του κανω την καρδια περιβολι

οσο για το dvd ρομ υπαρχει κανας ανταπτορας ωστε να μπορεσω να του το βαλω επανω...η παει για αλλο dvd rom

η καρτα γραφικων παντωε ειναι απαλ τουμπανο-και τεραστια!

Δεν είναι δύσκολο να την βάλεις την ψύχτρα ειδικά αν έχεις ασχοληθεί έστω και μία φορά με το τοποθέτηση ψύχτρας.

Για μένα πλέον είναι απαραίτητη σε κάθε νέο μηχάνημα, όπως και ένας ssd.

Τώρα επειδή αρχικά είπες ότι είναι ψαγμένος όλα αυτά έπρεπε να τα ξέρει και να κάνει πιο σωστές επιλογές. Γνώμη μου πάντα.

Για ανέβασε μία φώτο από το εσωτερικό αν μπορείς, να δω πως είναι το νέο Pc του φίλου; (βασικά το κουτί θέλω να δω τι άνεση έχει :lol: )

μωρε το παλευει με τους υπολογιστες,προγραμματακια και τα σχετια τουλαχιστον στο παρελθον το κατειχε...τωρα τα τελευταια δρωμενα τα ειχε χασει λιγακι!!!

τωρα τι να σου πω ρε καρμεν...σε γενικες γραμμες εχει χωρο μεσα στο κουτι δεν υπαρχει προβλημα...ειναι κενος αρκετα!

τα καλωδια μονο θα πρεπει να του μαζεψω γιαιτι ετσι οπως ηταν δεν με βολευαν για να βαλουμε την γραφικων

ωραια θα του πω για την ψυκτρα, αν ειναι τοσα εσκασε με 20-30 ευρω παραπανω δεν σωζεται!

με τοποθετηση ψυκτρας κανεις απο τους δυο μας δεν εχει ασχοληθει στο παρελθον

Εύκολο είναι απλά αν δεν έχει άνοιγμα πίσω το κουτί στο σημείο του socket κάτι τέτοιο δηλαδή

post-204649-0-07681400-1304089699.txt

Θα πρέπει να βγάλετε τη μητρική για να μπει η hyper και κάθε σοβαρή ψύχτρα

καλα δεν το αναλαμβανω αυτο...γιατι να βγαζω μητρικες και τα σχετικα δεν ξερω κατα ποσο το κατεχω

εγω κομματια βασικα ξερω να βαζω επειδη ειχα εναν υπολογιστη παλια και ειχα βγαλει το αχτι μου εκει...τοι ξερω απο αυτον ειναι που πλεον το εχω στο σαλονι συνδεδεμενο με τηλεοραση για να βλεπω μοναχα ταινιες!

αντε και εγω κοιταω να βαλω τιποτα στην ακρη να παρω καινουριο μηχανημα, γτ 4 χρονια τον εχω αυτον μ καηκε και η γραφικων και ειμαι με την onboard

τελος παντων!ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια...

οσον αφορα υπαρχει ανταπτορας για να μπορεσει να τοποθετηθει το dvd-rom στην Mother board??κατι σχετικο βρηκα στο ιντερνετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...