Προς το περιεχόμενο

HDMI Καλώδιο.

tailas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα paulchro που δεν ξέρω να ψωνίζω απο ebay :cry: :cry:

Δεν το γλυτώνουμε το τάλιρο :mad:

Αν εχεισ χρεωστικη/πιστωτικη ειναι 2 κουμπια. Σε 4ις μερες ηταν σπιτι μου το καλωδιο.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κρίμα paulchro που δεν ξέρω να ψωνίζω απο ebay :cry: :cry:

Δεν το γλυτώνουμε το τάλιρο :mad:

καιρος να ξεκινησεις να το χρησιμοποιεις

τι να πω εγώ που έδωσα 80 euro για 10άμετρο καλώδιο HDMI 1.4 επειδή θέλω να βλέπω 3D έργα από το PC μου στην TV μου και ακόμα εδώ και 2 μήνες δεν έχω καταφέρει να δω κανένα 3d?

χαμενο δεν θα παει.υπομονη

Δημοσ.

Poulinos και paulchro δεν ξέρω αλλά αυτά τα pay pal με τρομάζουν, έχω χρεωστική αλλά τώρα ξεκινάω να πληρώνω μ'αυτήν και όχι πολλά πολλά αυτά που βλέπω μόνο, βενζίνη κατι super market και τέτοια!

Δημοσ.

να μην σε τρομαζει.ισα που το Paypal ειναι πιο safe απο οτιδηποτε.καιρος να μαθεις.πιστεψε με αξιζει.σου ανοιγει τα ματια για ωραια φτηνα πραγματα παντου.χρεωστικη εχω και εγω.πολλες αφορες απο amazon ebay κτλ.καμια φορα προβλημα.

Δημοσ.

1.4 ειναι κιολας 1,5 μετρο ειναι δεν εχεις θεμα.καποια που ειναι λιγο πιο ακριβα εχουν επιχρυσους ακροδεκτες αλλα σε νορμαλ μηχανηματα δεν υπαρχει απλα καμια διαφορα.

Δημοσ.

Ε ναι και εγώ έτσι το κατάλαβα δεν θα φτιάξω και τα vilage cinemas σπίτι μου! Γι'αυτό και διάλεξα αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Audio-Video-Cables/Turbo-X-Cable-HDMI-1-4-M-M-2M.htm.

Μου φένετε αρκετά καλό και τώρα για να γλειτώσω 3 ευρώ δεν θα πάθουμε και τίποτα.

Αλλά αυτό με το ebay και το amazon θα το ψάξώ καλά!

Έκανα και έτηση στην τράπεζα μου για web banking..λέτε να είναι ποιό ασφαλές αυτό?

Δημοσ.

Ε ναι και εγώ έτσι το κατάλαβα δεν θα φτιάξω και τα vilage cinemas σπίτι μου! Γι'αυτό και διάλεξα αυτό http://www.plaisio.g...1-4-M-M-2M.htm.

Μου φένετε αρκετά καλό και τώρα για να γλειτώσω 3 ευρώ δεν θα πάθουμε και τίποτα.

Αλλά αυτό με το ebay και το amazon θα το ψάξώ καλά!

Έκανα και έτηση στην τράπεζα μου για web banking..λέτε να είναι ποιό ασφαλές αυτό?

απλα ισως με τα ιδια λεφτα να βρεις καποιο που να μην ειναι turbo x πλαισιο.θα προτιμουσα px το belkin παρα κατι που ειναι turbo x.οχι οτι τα φτιαχνουν αυτοι απλα με χαλαει και μονο που ενα προιον εχει το ονομα τους.με το καταστημα δεν εχω κανενα θεμα τα σπαει.αλλα ειμαι κατα των προιοντων με την επωνυμια του καταστηματος.πχ turbox ,multirama laptops,innovator by eshop.

ψαξε ebay και θα με θυμηθεις.και εγω μονο amazon ημουν ακουγα ebay και ελεγα σιγα και μα μου και το ενα και αμα γινει το αλλο.απο τοτε που γραφτηκα εχω παρει απειρα καλουδια και ωραιες τιμες και ολα τελεια.το web banking ειναι για να ελεγχεις τι σε εχουν χρεωσει στην καρτα σου η στον λογαριασμο σου να κανεις μεταφορες κτλ.αγορες μετοχων.δεν ειναι θεμα ασφαλειας αυτο.απλα μπορεις να ελεγχεις πιο αμεσα τις συναλαγες παρα να περιμενεις καθε μηνα να σου ερθει η αναλυτικη.χρεωστικη καρτα εχω εχω ψωνισει απειρες φορες ποτε δεν ειχα κανενα θεμα με τις αγορες.ολα μια χαρα.

εδω εχει και διαφορες μαρκες καλωδια hdmi 1.4.πιο γνωστες απο turbox>εστω και το belkin ειναι πιο γνωστο απο το πλαισιο σαν brand και το πουλαει και το plaisio

Δημοσ.

Εξαρταται ποιο web banking σε πια τραπεζα.πχ εμενα στην εθνικη που εδωσαν και ενα μηχανηματακι που ειναι συνδεδεμενο(σαν μπρελοκ ειναι χωρις καλωδια χωρις τιποτα) με τον λογαριασμο μου και καθε φορα που θελω να χρησιμοποιησω το web banking για αγορα,το μηχανηματακι αυτο μου βγαζει καινουργιο κωδικο.

(ασχετος που δεν το χρησιμοποιησα ουτε μια φορα γιατι ειναι χρεωμενη η καρτα)....

Δημοσ.

To monitor μου εχει dvi και η καρτα γραφικων hdmi. Εξυπηρετει σε τιποτα ενα καλωδιο dvi σε hdmi(πλην βεβαια της ευκολιας που παρεχει το μικροτερο φις)?

Δημοσ.

Απο ποιότητα εικόνας είναι τα ίδια

η διάφορα είναι ότι απο κάποιες versions και πάνω το hdmi μεταφέρει και ήχο όπως πολυ σωστά είπαν και ανώτερο

Οπότε αν είσαι βολεμενος αστο ως έχει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για ηχο φυσικα δε συζηταμε ρε φιλε, ειναι out of the question... αφου για ηχο υπαρχουν οι speakers(ηχεια) τα οποια συνδεονται οπως ξερεις ειτε στην onboard καρτα ηχου ειτε στην pci.

Απο εικονα λεμε αν υπαρχει αλλαγη.

Δημοσ.

poulinos είμαι λίγο δυσκολόπιστος και αυτό είναι κακό..μια μέρα θα κάτσω να φτιάξω ebay account μόνο και μόνο για να δω τις πρόσφορες που έχει!

Thanos1972 στην alpha bank έχω κάνει και μου είπαν ότι θα μου στείλουν στο σπίτι ένα παρόμοιο με το δικό σου!Έχουν περάσει 10 μέρες απο τότε :P!

grigoriou πιστεύω ότι δεν θα κερδίσεις πολλά,εκτός και άμα η οθόνη σου είναι HD και αλλάξει κάτι στην ποιότητα της εικόνας!

Δημοσ.

και το DVI και το HDMI σε υπερκαλυπτουν απο πλευρας αναλυσης εικονας. η διαφορα ειναι στο οτι το HDMI μεταφερει ΚΑΙ ηχο. αρα με ενα καλωδιο τα δινεις ολα. ενω με το DVI, που μεταφερει μονο εικονα, πρεπει να εχεις και ξεχωριστο/α καλωδιο/α για τον ηχο. γλυτωνεις καλωδια δλδ!!

τακτοποιημενα και νοικοκυρεμενα, ολα σε ενα....!!!!!!

Δημοσ.

Εξαρταται ποιο web banking σε πια τραπεζα.πχ εμενα στην εθνικη που εδωσαν και ενα μηχανηματακι που ειναι συνδεδεμενο(σαν μπρελοκ ειναι χωρις καλωδια χωρις τιποτα) με τον λογαριασμο μου και καθε φορα που θελω να χρησιμοποιησω το web banking για αγορα,το μηχανηματακι αυτο μου βγαζει καινουργιο κωδικο.

(ασχετος που δεν το χρησιμοποιησα ουτε μια φορα γιατι ειναι χρεωμενη η καρτα)....

συνυθως ολες οι εταιρειες στελνουν αυτο το μπρελοκ που λες.δεν θυμαμαι το ονομα secure id κατι δεν θυμαμαι.απλα αν δεν εχει καποιος αυτο δεν μπορει να σου κλεψει τα στοιχεια απλα και να μπει.θελει και αυτο.

To monitor μου εχει dvi και η καρτα γραφικων hdmi. Εξυπηρετει σε τιποτα ενα καλωδιο dvi σε hdmi(πλην βεβαια της ευκολιας που παρεχει το μικροτερο φις)?

γιατι ως τωρα τι ειχες?hdmi se hdmi με ανταπτορα.η dvi se dvi απλα??d sub σε dsub?

poulinos είμαι λίγο δυσκολόπιστος και αυτό είναι κακό..μια μέρα θα κάτσω να φτιάξω ebay account μόνο και μόνο για να δω τις πρόσφορες που έχει!

Thanos1972 στην alpha bank έχω κάνει και μου είπαν ότι θα μου στείλουν στο σπίτι ένα παρόμοιο με το δικό σου!Έχουν περάσει 10 μέρες απο τότε :P!

grigoriou πιστεύω ότι δεν θα κερδίσεις πολλά,εκτός και άμα η οθόνη σου είναι HD και αλλάξει κάτι στην ποιότητα της εικόνας!

φτιαξει και δεν θα μετανιωσεις.σου λεω και εγω ebay ακουγα και λεω σιγα και που να το μαθω.εκανα λες και ημουν 100 χρονων.τελικα βλακειες.και εχω ψωνισει διαφορα που δεν τα βρισκα εδω με τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...