trelos3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 καλημερα παιδια χριστοσ ανεστη και χρονια πολλα σε ολους, σκεφτομουν να προβω σε αγορα μιας καρτας καλυτερης απο την 5770 σαν μια μικρη αναβαθμισουλα, Tι θα μου προτεινατε στο υπαρχον συστημα που εχω στην υπογραφη μου να δω αρκετα πιο καλες επιδοσεις κυριως σε κανα παιχνιδακι Eιμαι με οθονη lg 22 ιντσες αθηνα και τροφοδοτικο thermatakle toughpower 750.τον επεξεργαστη τον εχω αφησει στα 3.2 αν χριαστει θα τον ανεβασω και αλλο δεν τρωει κολλημα :P budget περιπου στα 350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labman Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 και με την 5850 απο πλαισιο εισαι υπεραρκετα καλα με 22 μονιτορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 και με την 5850 απο πλαισιο εισαι υπεραρκετα καλα με 22 μονιτορ απλα ι 5850 δεν απεχει και πολυ απο την 5770 οπως την εχω κανει οποτε μαλλον θα ειναι ανουσια αγορα.το πισι καμια φορα το συνδεω σε 40αρα οθονη και παιζουμε κανα προ παρεα δεν εχει προβλημα βεβαια ουτε ι 5770(ελεγα να παρω μια να μου κρατησει κανα 2-3 χρονια ακομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 απλα ι 5850 δεν απεχει και πολυ απο την 5770 οπως την εχω κανει οποτε μαλλον θα ειναι ανουσια αγορα.το πισι καμια φορα το συνδεω σε 40αρα οθονη και παιζουμε κανα προ παρεα δεν εχει προβλημα βεβαια ουτε ι 5770(ελεγα να παρω μια να μου κρατησει κανα 2-3 χρονια ακομα) Τι εννοείς εδώ? H 5850 είναι πολύ πιο γρήγορη απο την 5770 και με τον Q6600 στα 3.2Ghz θα είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τι εννοείς εδώ? H 5850 είναι πολύ πιο γρήγορη απο την 5770 και με τον Q6600 στα 3.2Ghz θα είσαι μια χαρά. γτ να παρω ομως μια καρτα η οποια θα ειναι μια λιγο καλυτερη και να μην παρω μια αρκετα καλυτερη να μην αναβαθμιζω καθε λιγο και λιγακι την 5770 την εχω κανα 2 χρονια περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 κατα την αποψη μου εχεις μια αξιοπρεπεστατη καρτα γραφικων αλλα αν θες τοσο πολυ μια αναβαθμιση με μεγαλα αποτελεσματα πας εδω http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 γτ να παρω ομως μια καρτα η οποια θα ειναι μια λιγο καλυτερη και να μην παρω μια αρκετα καλυτερη να μην αναβαθμιζω καθε λιγο και λιγακι την 5770 την εχω κανα 2 χρονια περιπου Ποιά έχεις στο μυαλό σου για αρκετά καλύτερη ας πούμε? Kατ αρχάς η 5850 δεν είναι λίγο καλύτερη είναι πολύ καλύτερη. 40% τουλάχιστον καλύτερη σε επιδόσεις απο την HD5770. Επιπλέον στα χρήματά της αυτή τη στιγμή (129€) είναι ευκαιρία και μονόδρομος, δεν θα βρείς καλύτερη κάρτα να αγοράσεις. Τόσο στοιχίζει περίπου η HD5770 και η GTS450 καινούργιες που είναι όπως είπαμε αρκετά πιο αδύναμες ενώ μια HD6850 είναι μεν νεότερη σαν κάρτα όμως είναι πιο αργή και πιο ακριβή απο την HD5850. Mε το σύστημα που έχεις δεν αξίζει πιστεύω να δώσεις περισσότερα χρήματα για πιο δυνατή και ακριβή κάρτα απο αυτή. Edit: Τα χρήματα που διαθέτεις για κάρτα (350€) καλύτερα να τα διαθέσεις για την διαφορά (πουλώντας αυτά που έχεις) ώστε να πάρεις ένα πιο καινούργιο ολοκληρωμένο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ποιά έχεις στο μυαλό σου για αρκετά καλύτερη ας πούμε? Kατ αρχάς η 5850 δεν είναι λίγο καλύτερη είναι πολύ καλύτερη. 40% τουλάχιστον καλύτερη σε επιδόσεις απο την HD5770. Επιπλέον στα χρήματά της αυτή τη στιγμή (129€) είναι ευκαιρία και μονόδρομος, δεν θα βρείς καλύτερη κάρτα να αγοράσεις. Τόσο στοιχίζει περίπου η HD5770 και η GTS450 καινούργιες που είναι όπως είπαμε αρκετά πιο αδύναμες ενώ μια HD6850 είναι μεν νεότερη σαν κάρτα είναι πιο αργή και πιο ακριβή απο την HD5850. Mε το σύστημα που έχεις δεν αξίζει πιστεύω να δώσεις περισσότερα χρήματα για πιο δυνατή κάρτα και ακριβή κάρτα απο αυτή. Edit: Τα χρήματα που διαθέτεις για κάρτα (350€) καλύτερα να τα διαθέσεις για την διαφορά (πουλώντας αυτά που έχεις) ώστε να πάρεις ένα πιο καινούργιο ολοκληρωμένο σύστημα. Πιστευω πως αυτο που θελει να πει το παιδι ειναι οτι η HD5770 και η HD5850 ειναι ιδιας γενιας (5ης) και γιατι να μην παρει μια καρτα επομενης γενιας (6ης ή κοινως HD6χχχ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Πιστευω πως αυτο που θελει να πει το παιδι ειναι οτι η HD5770 και η HD5850 ειναι ιδιας γενιας (5ης) και γιατι να μην παρει μια καρτα επομενης γενιας (6ης ή κοινως HD6χχχ) να παρω μια επομενης ναι για να αντεξει πιο πολυ η να ειναι καπως πιο καινουργια γιατι η 5850 ειναι της ιδιας σειρας δηλαδη εσεις προτεινετε να παρω 5850? αν παρω κατι καλυτερο σε 6950 πιχι θα με κοβει το συστημα για να αντεξει το λεω αλλααν κοβει ο επεξεργαστης οκ να το σκεφτω:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Πιστευω πως αυτο που θελει να πει το παιδι ειναι οτι η HD5770 και η HD5850 ειναι ιδιας γενιας (5ης) και γιατι να μην παρει μια καρτα επομενης γενιας (6ης ή κοινως HD6χχχ) Αυτό που θέλει να κάνει το παιδί κατ εμέ είναι fail. Έχει έναν cpu και σύστημα 4+ ετίας και τον χαλάει η κάρτα που είναι 1+ έτους? Επίσης η συγκεκριμένη κάρτα εξακολουθεί να είναι δυνατή και αρκετή για την πλειονότητα των νέων παιχνιδιών σε αναλύσεις hd. Αν σκοπεύει όντως να δαπανήσει 350 ευρώ για κάρτα του προτείνω να τα βάλει στην άκρη αρχικά, να πουλήσει cpu/mobo/ram/gpu που έχει (πιάνουν ακόμα σχετικά καλά χρήματα) και να αγοράσει εξ ολοκλήρου καινούργιο σύστημα cpu/mobo/ram/gpu, πηγαίνοντας είτε σε sandy 2500k/p67/4GB ram/ HD6950 είτε σε AMD 1075T/AM3+/4GB ram/HD6950. Τα χρήματά του τότε θα πιάσουν τόπο. Αλλιώς ας πάρει την HD5850 τώρα να τον βγάλει ένα χρόνο άνετα, να μαζέψει κάποια χρήματα και να κάνει την ολοκληρωτική κίνηση αναβάθμισης του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αυτό που θέλει να κάνει το παιδί κατ εμέ είναι fail. Έχει έναν cpu και σύστημα 4+ ετίας και τον χαλάει η κάρτα που είναι 1+ έτους? Επίσης η συγκεκριμένη κάρτα εξακολουθεί να είναι δυνατή και αρκετή για την πλειονότητα των νέων παιχνιδιών σε αναλύσεις hd. Αν σκοπεύει όντως να δαπανήσει 350 ευρώ για κάρτα του προτείνω να τα βάλει στην άκρη αρχικά, να πουλήσει cpu/mobo/ram/gpu που έχει (πιάνουν ακόμα σχετικά καλά χρήματα) και να αγοράσει εξ ολοκλήρου καινούργιο σύστημα cpu/mobo/ram/gpu, πηγαίνοντας είτε σε sandy 2500k/p67/4GB ram/ HD6950 είτε σε AMD 1075T/AM3+/4GB ram/HD6950. Τα χρήματά του τότε θα πιάσουν τόπο. Αλλιώς ας πάρει την HD5850 τώρα να τον βγάλει ένα χρόνο άνετα, να μαζέψει κάποια χρήματα και να κάνει την ολοκληρωτική κίνηση αναβάθμισης του χρόνου. χμμ λιον τενκσ για την συμβουλη μαλλον αυτο θα πραξω σορρυ που εγινα λιγο πριξαρχιδας απλα δεν θελω να χαλασω λεφτα αμεσως εν μεσω κρισης αν δεν αξιζει γιαυτο παιρνω ιδεες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 χμμ λιον τενκσ για την συμβουλη μαλλον αυτο θα πραξω σορρυ που εγινα λιγο πριξαρχιδας απλα δεν θελω να χαλασω λεφτα αμεσως εν μεσω κρισης αν δεν αξιζει γιαυτο παιρνω ιδεες Κοιτα τι θα κανεις. θα πουλησεις το πισι σου 300€ ανετα και μετα θα προσθεσεις τα 350€ που θα εδινες ετσι κι αλλιως για καρτα γραφικων και θα παρεις μια συνθεση με 650€. Σ'αυτην την συνθεση θα βαλεις σιγουρα i5 ή i7 που ειναι πολυ καλοι και σιγουρα HD6850 και πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Κοιτα τι θα κανεις. θα πουλησεις το πισι σου 300€ ανετα και μετα θα προσθεσεις τα 350€ που θα εδινες ετσι κι αλλιως για καρτα γραφικων και θα παρεις μια συνθεση με 650€. Σ'αυτην την συνθεση θα βαλεις σιγουρα i5 ή i7 που ειναι πολυ καλοι και σιγουρα HD6850 και πανω. ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια παιδες αυτο θα κανω να δω που θα δοθει μονο γιατι δεν εχω κρατησει ολες τισ αποδειξεις για μητρικη και για επεξεργαστη και ο αλλος μπορει να φοβαται.... επεξεργαστης μνημες μομπο και καρτα 300? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια παιδες αυτο θα κανω να δω που θα δοθει μονο γιατι δεν εχω κρατησει ολες τισ αποδειξεις για μητρικη και για επεξεργαστη και ο αλλος μπορει να φοβαται.... επεξεργαστης μνημες μομπο και καρτα 300? ολοκληρο το μηχανημα σου περιπου τοσο κοστολογειτε. βεβαια καπου στο ινσομνια ειχε ανοιξει ενα τοπικ που θα σε βοθουσε να βρεις την καταληλη τιμη για να το πουλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια παιδες αυτο θα κανω να δω που θα δοθει μονο γιατι δεν εχω κρατησει ολες τισ αποδειξεις για μητρικη και για επεξεργαστη και ο αλλος μπορει να φοβαται.... επεξεργαστης μνημες μομπο και καρτα 300? Πάντως αν θέλεις να πουλήσεις την 5770 σου σε καλή τιμή, την αγόραζα! (να είναι σε άριστη κατάσταση, εννοείται) Κάνε αυτό που σου είπε ο lionheart και δε θα χάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.