Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση νεάς κάρτας γραφικών

Luffione

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας! :-)

Έχω ένα PC με την εξής σύνθεση

Μ/Β:Gigabyte G31M-S2L

CPU: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3000MHz

RAM: DDR2 2G

POWER SUPPLY:400 WAT

Έχω XP και θελω να βάλω μια κάρτα γραφικών για να παίζω τα καινούργια παιχνίδια.

ΘΕΛΩ μέχρι 250euro και όχι τίποτα "μεγάλη"....

Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να βάλω. Ασφαλώς ΑΘΟΡΥΒΗ.

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε κάποια;;;;;

;)

OK ανάλυση οθόνης : 1440 x 900

Ειμαι απο θεσσαλονίκη .

Καστήμα e-shop ή plaisio.

Άμα χρειαστεί μπορω να αλλάξω και τροφοδοτικό !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Luffione Καλώς ήρθες στο φόρουμ καταρχήν...

Κατα δεύτερον σε socket 775 ψάχνεσαι για κάρτα γραφικών μέχρι 250euro?

Μήπως να μαζέψεις μερικά ακόμα, να πουλήσεις αυτό που έχεις και να πας σε ένα νέο Pc;

Τι παιχνίδια παίζεις;

Δεν αξίζει να δώσεις 250 ευρώ για κάρτα με την παρούσα σύνθεσή σου όπως ανέφερε και η Κάρμεν.

Επίσης με βάση την ανάλυση της οθόνης σου μια hd5770 θα σε υπερκαλύψει για να παίζεις όλα τα παιχνίδια άνετα και δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις και τροφοδοτικό (εκτός και αν το 400άρι σου είναι εντελώς της πλάκας).

Το συγκεκριμένο κατάστημα εδρεύει Θεσσαλονίκη οπότε θα σε βολέψει πιστεύω.

Βέβαια εδώ τίθεται ένα δίλλημα. Απο την στιγμή που θα δώσεις 110€ για την HD5770 θα άξιζε να διαθέσεις +20€ επιπλέον για την HD5850 που είναι πολύ καλύτερη στην περίπτωση όμως που θα είχες καλύτερη οθόνη με υψηλότερη ανάλυση τουλάχιστον 1680x1050 ή ακόμα 1920x1080 και ένα σχετικά καλό 400-450W τροφοδοτικό για να την σηκώνει άνετα. Αν δεν σκοπεύεις λοιπόν να αλλάξεις οθόνη σε σύντομο διάστημα και πιθανόν τροφοδοτικό πάρε την HD5770 και θα κάνεις την δουλειά σου άνετα με την παρούσα σύνθεσή σου. Τον cpu επίσης μπορείς να τον ανεβάσεις λίγο χωρίς ιδιαίτερο κόπο στα 3600Mhz με την default τάση, θα σου δώσει ένα boost. :)

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για μένα όπως είπε και το Νίκος κάνε ένα Overclock στον επεξεργαστή και πάρε την 5850 και ένα ποιοτικό τροφοδοτικό που θα το κρατήσεις και για το άλλο σου σύστημα στο μέλλον

Ναι θέλω σε socket 775 κάρτα γραφικών .

Πες αλλάζω τροφοδοτικό 1 καλό 500 watt .

Άρα μου προτείνετε να αλλάξω υπολογιστή?

Ακόμα με ενδιαφέρει να παίζω το Shogun 2 Total war χωρίς προβλήματα και να υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα απεικόνισης Direct Χ 11.

Ακόμα με ενδιαφέρει να παίζω το Shogun 2 Total war χωρίς προβλήματα και να υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα απεικόνισης Direct Χ 11.

Mε την οθόνη που έχεις πάρε την HD5770. Θα κάνεις την δουλειά σου άνετα χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις και τροφοδοτικό.

Πάραυτα δεν μας είπες ποιο τροφοδοτικό έχεις. :)

Φιλε μου,καταρχην εσυ μπορει να θελεις η καρτα να υποστηριζει τα "τελευταια προτυπα απεικονισης DirectX 11" αλλα δεν ειναι μονο στο χερι της καρτας.Τα παναρχαια και παναθλια xp που εχεις δεν θα στο επιτρεψουν,πρεπει να μεταβεις στα 7αρια.

Θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια οτι θα ηταν καλυτερα να πηγαινες σε καποιο καινουργιο συστημα αλλα αν θελεις να κρατησεις το δικο σου,μια 5770 ειναι αρκετα καλη επιλογη.Δεν αξιζει στο συστημα που εχεις να βαλεις κατι καλυτερο.

Ε οχι και αθλια τα XP.μια χαρα ηταν. :P

Αλλα οπως τα λεει ο LouCi4er ειναι.θα πρεπει να αλλαξεις και λειτουργικο για να εχεις directx11

Ασε που θα πρεπει και η καρτα να ειναι καμια της προκοπης.πχ η 5450 μπορει να υποστηριζει directx11 αλλα για δοκιμασε να παιξεις τιποτα με εκεινη και πες μου μετα.

Ε οχι και αθλια τα XP.μια χαρα ηταν. :P

Αλλα οπως τα λεει ο LouCi4er ειναι.θα πρεπει να αλλαξεις και λειτουργικο για να εχεις directx11

Ασε που θα πρεπει και η καρτα να ειναι καμια της προκοπης.πχ η 5450 μπορει να υποστηριζει directx11 αλλα για δοκιμασε να παιξεις τιποτα με εκεινη και πες μου μετα.

Το ειπες και μονος σου,για τοτε καλα ηταν. :P

Ενταξει,την 5450 δεν την βγαλαν με σκοπο το gaming σε directx 11.Καρτες σαν και αυτη ειναι για αλλη δουλεια.Αλλωστε εθεσε οριο 250€ ο ανθρωπος.Αλλου ομως ειναι το θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...