steve62742 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Παιδια εχω αρκετα κιλα παραπανω και πηρα την αποφαση επιτελους να γραφτω γυμναστηριο.το μονο που με ενδιαφερει ειναι να χασω αρκετα κιλα (15-20) ουτε να κανω μπρατσα που συκωνουν 50 κιλα ουτε ποδι που σπαει τοιχο.μου ειπαν οτι τα οργανα (βαροι) ειναι αναγκαια και απλά να κάνω και κάποια μέρα μόνο αερόβια (διαδρομο,ποδυλατο,εληπτικο).ισχυει αυτο?γιατι εμενα μου φενετε οτι δουλεια γινεται μονο με την αεροβια και τα αλλα τα κανω τσαμπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Απότι ξέρω αν θέλεις να χάσεις κιλά μόνο με την αεροβική.Τα βάρη θατα κάνεις αλλά πολύ πιο ελαφριάπλά και μόνο για να μην υπάρχει χαλάρωση όταν φεύγουν τα κιλά.Μετά αφού χάσεις κάνει πιο πολύ όργανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Κόβεις το σαβουροφαγητό και τις ποτάρες,δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο βραδινό σου γεύμα(ποσότητα και ώρα τελευταίου γεύματος),αγοράζεις ένα mp3 και πας για τρεξιματάκι ένα μισαωράκι την η μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukanikas Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Tρέξιμο(ό,τι πιο δύσκολο αλλά το μόνο που έχει αποτέλεσμα)στην αρχή θα κουραστείς αλλά σιγά σιγά συνηθίζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Χμ, εγώ θα πω "όλα τα παραπάνω": Και τρέξιμο, και αερόμπικ (οπωσδήποτε) και κομμένα τα σουβλάκια. *ήχος από μαστίγιο* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μιας και πας γυμναστήριο,κανε λιγο τρέξιμο(1 τεταρτο στην αρχη κι ενα στο τελος)κανε όργανα με λιγα βάρη και χτύπα ενα 45λεπτο ελλειπτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Γενικά πάντως, η αερόβια βοηθάει πάρα πολύ τον μεταβολισμό. Αν κάνεις τακτικά κάποιου είδους γυμναστική (τρέξιμο, βάδην, κολύμβηση κλπ), μακροπρόθεσμα χάνεις βάρος, ακόμα κι αν δεν κάνεις καμιά αυστηρή δίαιτα. Δεν εννοώ τίποτα υπερβολές, γιατί σίγουρα ο συνδυασμός γυμναστικής+διατροφής είναι ο καλύτερος τρόπος να αδυνατίσεις, αλλά δεν θα γίνει και τίποτα με ένα σουβλάκι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Κολύμπι και μειωσε το φαι ... Εγω κανω 1,5 χιλιομετρο την φορα, αλλα επειδη τρωω 4 γευματα εχω παρει καμμια 10αρια κιλα (1,87 υψος και ημουν λιγοτερο απο 70, τωρα ειμαι κοντα 80) ... Αντι να πηγαινω γυμναστηριο για βαρη κανω μονοζυγο και πουσαπς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 τα βαρη χρειαζονται απ οσο ξερω για να δυναμωνουν οι μυς.. Γτ πχ το οτι μετα απο 1 μηνα αντεχεις 10 λεπτα παραπανω στο διαδρομο δε ειναι μονο κ μονο το οτι αυτον τον μηνα ετρεχες επι Χ λεπτα διαδρομο, ειναι και θεμα μυων. (απ οσο εχω καταλαβει δλδ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 οταν γυμναζεις τους μύες : καις περισσοτερα για να τους γυμνασεις εχεις μεγαλυτερο μεταβολισμο (καις περισσότερα στο καθισιό σου) αισθανεσε FUCK YEA γιατι βλεπεις τα αποτελεσματα ΠΡOΣΕΧΕ τι τρως πότε το τρως και γιατί το τρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 οταν γυμναζεις τους μύες : καις περισσοτερα για να τους γυμνασεις εχεις μεγαλυτερο μεταβολισμο (καις περισσότερα στο καθισιό σου) αισθανεσε FUCK YEA γιατι βλεπεις τα αποτελεσματα ΠΡOΣΕΧΕ τι τρως πότε το τρως και γιατί το τρως that's right Και: όταν κάνεις βάρη αυξάνεται το μέγεθος-όγκος-μάζα των μυών σου και σιγά σιγά παίρνει τη θέση του λίπους Για να χάσεις όμως βάρος αποτελεσματικά, πρέπει πρώτα απ' όλα να κόψεις το φαί. Αυτό είναι που θα κάνει την μεγαλύτερη δουλειά. Αν δεν βάλεις και λίγο φελό θα περάσεις πολυυυυυύ δύσκολα για να δεις ικανοποιητική απώλεια, και αν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Όπως είπαν και οι παραπάνω θα προσθέσω και γω πρόσεχε το φαγητό σου, η αερόβια δεν είναι αποτελεσματική μόνη της για να αδυνατίσεις. Καις πολύ λιγότερα απ' όσο νομίζεις. Κάνε και βάρη, δεν πρόκειτε να γίνεις γομάρι ακόμα και αν το ήθελες. Ξανατονίζω ότι πρέπει να προσέξεις το φαγητό και την ποσότητα που τρως. Όλα από εκεί αρχίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Παιδια εχω αρκετα κιλα παραπανω και πηρα την αποφαση επιτελους να γραφτω γυμναστηριο.το μονο που με ενδιαφερει ειναι να χασω αρκετα κιλα (15-20) ουτε να κανω μπρατσα που συκωνουν 50 κιλα ουτε ποδι που σπαει τοιχο.μου ειπαν οτι τα οργανα (βαροι) ειναι αναγκαια και απλά να κάνω και κάποια μέρα μόνο αερόβια (διαδρομο,ποδυλατο,εληπτικο).ισχυει αυτο?γιατι εμενα μου φενετε οτι δουλεια γινεται μονο με την αεροβια και τα αλλα τα κανω τσαμπα... το αναποδο μαλλον... πολυ αεροβιο και καποια μερα βαρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Φιλαρακι δεν χρειαζεσαι τιποτα απο αυτα. Περπατημα θες απλα καθε μερα. Παρε τους δρομους και κανε βολτες 1-2 ωρες την ημερα με γοργο ρυθμο. Στο λεω εγω που ειχα δοκιμασει τα παντα και ξερω ποσο δυσκολο ειναι να ξεμαθεις απο καποιους τροπους (σαβουροφαγητο, καναπες ολε κτλ). Ειναι ο ποιο απλος και ποιο υπουλος (και αποτελεσματικος) τροπος για να χασεις τοσο κιλα οσο και να αλλαξεις μεταβολισμο. Το καταλαβα οταν επιασα δουλεια σαν σερβιτορος. Τελος τα γυμναστηρια και οι παπαντζες γιατι εκανα (και κανω) τοσο τρεξιμο την ημερα που πραγματικα 23 κιλα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα (περιπου 2 μηνες). Εσυ τωρα αν το παρεις ζεστα και κανεις το περπατημα σου καθε μερα θα τα χασεις ποιο φυσιολογικα. Ωραια τα γυμναστηρια και οι αεροβιες αλλα απαιτουν και αναλογη διατροφη και τροπο ζωης για να εχεις αποτελεσματα. Με το περπατημα οι θυσιες σου "περιοριζονται" και οριζεις εσυ ποτε και πως μειωνεις ή και κοβεις καποια πραγματα. Αφιερωσε 1 μερα την εβδομαδα να τρως οτι γουσταρεις και οσο γουσταρεις για να μην σε πιασει στερητικο συνδρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 -περπατημα κανε οσο περισσοτερο μπορεις για να καις λιπος.αν εισαι υπερβαρος δεν εχει κανενα νοημα τζοκινγκ 10λεπτων ισως να τα κανεις χειροτερα.κοιλιακους+πους απς ισως τωρα να μην μπορεις αλλα μην τα ξεχνας ουτε χαλαρα στο σπιτι.βαρη απλα για να μην κρεμασεις.οχι πολλα κιλα. -ΟΠως και να χει κανε εξετασεις ειτε γενικη αιματος ειτε υπερηχογραφημα.ποσο μαλλον αν βρεθει καποιος και σε ποτισει λιποδιαλυτες+πρωτεινες. -Δεν πηγαινεις πολλες μερες την εβδομαδα γυμναστηριο γιατι ο σκοπος ειναι να αλλαξεις τον μεταβολισμο σου και οχι να χασεις κιλα.αν μετα σταματησεις/μειωσεις το γυμναστηριο ακομη και κιλα να εχεις χασει θα δεις οτι θα παιρνεις και κιλα πιο ευκολα. -πινε 2-3 λιτρα νερο την μερα. -δεν κανεις καμμια διαιτα λοιμοκτονιας οσο και να θες να βγεις το καλοκαιρι παραλια ή θες να ριξεις κοριτσακι(αν κρεμασει το δερμα τελος.κυριως αν εισαι σε μεγαλη σχετικα ηλικια)max 4-5 κιλα το μηνα να χανεις. -Παντα να εχεις στο νου σου οτι γυμναστηριο+διατροφολογοι κτλ.θελουν να σε κρατανε οσο περισσοτερο καιρο μπορουν. @karuga 23κιλα σε ουτε 2 μηνες χωρις κουσουρι?r u sure? ξερω ατομα που ετσι ξεκινησε η νευρικη ανορεξια τους και αλλα τοσα που γεμισαν ραγαδες και περισσευουμενο δερμα.Οποτε καλο ειναι να μην αναφερονται τετοιες μαλακιες ακομη και αν σε σενα πετυχαν ικανοποιητικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.