Προς το περιεχόμενο

γιατι δεν μπορω να ανοιξω κανενα προγραμμα;

Aplostra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και καποιες μερες κ για λογο ο οποιος μου διαφεύγει,με το που μπω στα γουιντοους,δεν μπορv να τρεξω κανενα πρόγραμμα εκτος απο αυτα που ανοίγουν κατα την εκκίνηση,επισης εχω παρατηρήσει οτι κατω δεξια στο τρει,μου δειχνει ενα κυκλο σαν καποια συσκευη να προσπαθεί να βρει.

τρεχω win7 χ64

post-201916-0-71202600-1303743084_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εικονιδιο αυτο εχει να κανει με το δυκτιο. Κατι προφανως το χαλαει. Μπενει κανονικα ιντερνετ ή εχει και αυτο προβλημα?

Επισης, οι εφαρμογες περα απο το να εμφανιζονται οταν τις ανοιγεις που ειπες οτι δεν το κανουν, ανοιγουν τουλαχιστον σαν processes στον τασκ μανατζερ? Αν ανοιγουν εκει, δοκιμασε να κλεισεις απο τασκ μανατζερ τον explorer.exe και να τον ξαναανοιξεις με τον ιδιο τροπο

ΟΧι εχει ιντερνετ κανονικά,τωρα για δίκτυο δεν ξερω γιατι δεν εχω αλλο πισι εδω,οι εφαρμογές ανοιγουν σαν προσεσες αλλα καταλαμβάνουν 104κβ στη μνήμη

Σέιφ μόουντ δοκιμασες? Επισης, δοκιμασες να τρεξεις τα προγραμματα απο το start - run?

Εκανες αυτο με τον εξπλορερ που σου ειπα?

Αν μπενει απο safe mode, και ανοιγουν κανονικα ολα, κατεβασε και κανε ενα virus/malware scan καλου κακου. Επισης δοκιμασε να τα τρεξεις χωρις τον explorer ανοιχτο.

Το πιο πιθανο ειναι αυτο. Γι' αυτο ρωταω αν σε safe mode δουλεβει κανονικα, για να μπει να κανει ενα σκαν, μιας και στο κανονικο mode δεν μπορει.

x)

Δοκιμασε να κανεις ενα system restore στην ημερομηνια που ολα δουλευαν καλα. Αν εχεις περασει τιποτα σημαντικο απο τοτε, μπες απο safe mode ή απο κανα λινουξ λάιβ σι ντι, και καντα ενα μπακαπ.

Λοιπόν,κατέβασα οδηγους,εκανα φορματ,ολα τρέχουν στην εν τέλεια,γιατί ομως μόλις παίζω γυρω στο μισάωρο,το πισι κρασαρει;

Κοιτάζοντας τον ιβεντβιουερ,βλεπω λέει κερνελ-παουερ,μπορει να φταίνε οι κάρτες;

Το συστημα μου:

AMD phenom2 1090t

8Gb ram @1600 kingston hyperdx

2X 5850 crossfire,GV-R585OC-1GD

1X gt440(physx)

motherboard gigabyte ud7

Επίσης εχω 6 δισκους

1 bluray writer

τροφοδοτικό thermaλtake toughpower 850(ή 880)watt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...