Aplostra Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Εδω και καποιες μερες κ για λογο ο οποιος μου διαφεύγει,με το που μπω στα γουιντοους,δεν μπορv να τρεξω κανενα πρόγραμμα εκτος απο αυτα που ανοίγουν κατα την εκκίνηση,επισης εχω παρατηρήσει οτι κατω δεξια στο τρει,μου δειχνει ενα κυκλο σαν καποια συσκευη να προσπαθεί να βρει. τρεχω win7 χ64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Το εικονιδιο αυτο εχει να κανει με το δυκτιο. Κατι προφανως το χαλαει. Μπενει κανονικα ιντερνετ ή εχει και αυτο προβλημα? Επισης, οι εφαρμογες περα απο το να εμφανιζονται οταν τις ανοιγεις που ειπες οτι δεν το κανουν, ανοιγουν τουλαχιστον σαν processes στον τασκ μανατζερ? Αν ανοιγουν εκει, δοκιμασε να κλεισεις απο τασκ μανατζερ τον explorer.exe και να τον ξαναανοιξεις με τον ιδιο τροπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 ΟΧι εχει ιντερνετ κανονικά,τωρα για δίκτυο δεν ξερω γιατι δεν εχω αλλο πισι εδω,οι εφαρμογές ανοιγουν σαν προσεσες αλλα καταλαμβάνουν 104κβ στη μνήμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Σέιφ μόουντ δοκιμασες? Επισης, δοκιμασες να τρεξεις τα προγραμματα απο το start - run? Εκανες αυτο με τον εξπλορερ που σου ειπα? Αν μπενει απο safe mode, και ανοιγουν κανονικα ολα, κατεβασε και κανε ενα virus/malware scan καλου κακου. Επισης δοκιμασε να τα τρεξεις χωρις τον explorer ανοιχτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 σειφ μοουντ μπαινει κανονικα,ο εξπλρερ κρασαρει συνεχεια οταν κανω δεξι κλικ σε ενα αρχειο για να κανω αποσυμπιεση ξερω'γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Γινεται το ιδιο ομως και σε safe mode, η εκει δουλεβει κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ιουκλα μου μυριζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το πιο πιθανο ειναι αυτο. Γι' αυτο ρωταω αν σε safe mode δουλεβει κανονικα, για να μπει να κανει ενα σκαν, μιας και στο κανονικο mode δεν μπορει. x) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μπαίνω με σκανερ αλλα ιο δεν βρίσκω κξωηψωκξφηφκξσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δοκιμασε να κανεις ενα system restore στην ημερομηνια που ολα δουλευαν καλα. Αν εχεις περασει τιποτα σημαντικο απο τοτε, μπες απο safe mode ή απο κανα λινουξ λάιβ σι ντι, και καντα ενα μπακαπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 δε θυμαμαι ποτε πρωτοσυνεβη...... Uα περιμενω να βγουν οι νεοι οδηγοι της ΑΤΙ και μετα βουρ φορματ! Θα λυθει το θεμα λετε ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Με φορματ? Ναι, δεν θα εχει προβλημα μετα. Κατι με τα windows φτεει, η γενικως καποιο ελλατωματικο software. Δεν ειναι θεμα hardware. x) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τωρα με εχει ταραξει και στα κρασαρισματα,οταν κοιταζω στον ιβεντ βιουερ μου λεει κερνελ παουερ.... Δαιμονισμενο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Λοιπόν,κατέβασα οδηγους,εκανα φορματ,ολα τρέχουν στην εν τέλεια,γιατί ομως μόλις παίζω γυρω στο μισάωρο,το πισι κρασαρει; Κοιτάζοντας τον ιβεντβιουερ,βλεπω λέει κερνελ-παουερ,μπορει να φταίνε οι κάρτες; Το συστημα μου: AMD phenom2 1090t 8Gb ram @1600 kingston hyperdx 2X 5850 crossfire,GV-R585OC-1GD 1X gt440(physx) motherboard gigabyte ud7 Επίσης εχω 6 δισκους 1 bluray writer τροφοδοτικό thermaλtake toughpower 850(ή 880)watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.