salliara Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 να διευκρινισουμε λιγο κατι please? το κωμωδια ειναι οπως το λεμε εμεις? δλδ γελιο φαση? ή κομεντί οπως λεει το imdb? πχ θελω να πονταρω σε κατι που το imdb χαρακτηριζει comedy, αλλα εγω δεν το βρισκω για κωμωδια που λεμε εμεις, αλλα κομεντί.
DKNI Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Aν το Imdb εχει comedy σαν μια απο τις κατηγοριες, ειναι κωμωδια. Ειτε Αμελι, ειτε Βεγγος
xavier Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Aν το Imdb εχει comedy σαν μια απο τις κατηγοριες, ειναι κωμωδια. Ειτε Αμελι, ειτε Βεγγος
salliara Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 οκ. 10. την πιστη μου στο αγαπα με αν τολμας ειναι η μονη που μου 'ρχεται μαυτα τα στοιχεια.
demessakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 11. Παίζει οποιοσδήποτε εκ των Romain Duris και Audrey Tautou;
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Πω.τι ταινιες ειναι αυτες? αν κερδισω εγω θα βαλω την πιο ακυρη. θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε
salliara Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Πω.τι ταινιες ειναι αυτες? Ντιναρα εννοεις οτι ηταν ακυρη ή ευκολη? Σου παραχωρω τη σειρα γιατι σε λιγο ειμαι για υπνο. (ναι, φλωρος) Μην μας τσακισεις μονο :Ρ γιατι ρε απο τος αγαπημενς μου ταινιες... και για μενα και για πολυ κοσμο
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 τι εγινε; επειδή δεν βαζει κανεις ταινια βαζω εγω action/adventure ΗΠΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.