billst21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά έχω κάτι κασέτες vhs και θέλω να τις περάσω στό pc. κανένας τρόπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αγοραζεις μια καρτα τηλεορασης με video in (κιτρινο θηλυκο rca ή μαυρο svideo) και ενα καλωδιο απο rca/svideo σε scart. Κανεις τις απαραιτητες συνδεσεις (το rca/svideo στην καρτα τηλεορασης και το scart στο βιντεο) και ξεκινας την εγγραφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 ναι οκ έλεγα να μην έπαιρνα κάρτα αλλά αντάπτορα θα παιξει αυτός? τι λές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ναι μια χαρά,απλά πρόσεχε αν δεν έχεις XP,ψάξε πρώτα αν θα τρέχει με το λειτουργικό που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ναι αυτό ήθελα να πώ... έχω τα 7 64 και μάλλον δεν παίζει ρε γαμώτο μου Οπότε θα παίξω μάλλον με κάρτα πού θα την χρησιμοποιήσω μόνο για αυτό τον λόγο έχετε να προτείνετε κάποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 νομιζω θα παιζει αφου τα 7 εχουν compability mode δηλαδη τρεχουν και εξ πι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 έχω στείλει email σε 3 καταστήματα πού το έχουν και περιμένω απάντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 και όμως παιδιά δεν παίζει στα 7 έτσι μου είπαν, τι να πώ... πάω για κάρτα. έχετε να προτείνετε κάποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.