friendgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά Ειχα εναν 300GB Veloci (system) και εναν Green 1TB (back up) Πρόσφατα αγόρασα έναν Intel 320 για system και θέλω να πάρω και έναν 2TB (ως αντικατάσταση του 1tb) για να ξελαφρώνει τον ssd Λόγω ότι όλη την βρομοδουλειά θα την κάνει ο 2TB είμαι ανάμεσα σε Black και Green. Βlack γιατι είναι ποιο γρήγορος και ο Green διότι είναι αθόρυβος. Δεν ξερώ τι να αγοράσω ..... Να ενημερώσω οτι με κατι ειδικές μονωτικές αυγοθήκες ο Veloci δεν ακούγεται ούτε με ανοικτό το κουτί !!!! (spin και vibration). Ακούγεται όμως η κεφαλή. Οπότε αν πρoτιμισω Black δεν νομίζω να εχω πρόβλημα, εκτός αν ακούγεται περισσότερο η κεφαλή. Στην θέση μου τι θα αγοράζατε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Στην θέση σου θα αγόραζα Samsung EcoGreen F4 2TB και γρήγορος και αθόρυβος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Εγώ θα έβγαζα τον Velociraptor και θα αγόραζα τον black ώστε να έχω 3TB. Στην θέση σου θα αγόραζα Samsung EcoGreen F4 2TB και γρήγορος και αθόρυβος Σωστό και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friendgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αρα να αγοράσω Black για τις δουλείες που δεν θα κάνει ο SSD ? Η δεν υπάρχει ουσιαστική διάφορα με τον Green. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Είπες ότι θέλεις στον 2tb να τον κανείς αποθήκη έτσι ; Πάρε τον Samsung EcoGreen F4 2TB τότε. Στον ssd θα βάλεις το λειτουργικό και κάποια προγράμματα που θέλεις να τρέχεις ποιο γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friendgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Είπες ότι θέλεις στον 2tb να τον κανείς αποθήκη έτσι ; Πάρε τον Samsung EcoGreen F4 2TB τότε. Στον ssd θα βάλεις το λειτουργικό και κάποια προγράμματα που θέλεις να τρέχεις ποιο γρήγορα Θα κάνει όλη την βρομωδουλεια. (tmp) Δηλαδή τα αρχεία θα τα λειτουργώ απο εκεί. Eκτος απο back up. Γιαυτο σκέφτηκα και τον Black. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Για μένα πάνε στον Samsung που σου είπα κάποιος από εδω μέσα τον είχε πάρει για λειτουργικό και δεν είδε διάφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv2kgl Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά και από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί και 'γω βρίσκομαι σε παρόμοιο δίλημμα για αγορά "αποθήκης"... Προτείνετε για καλύτερο τον samsung και ας έχει 32MB buffer/5400rpm και είναι και sata2? Γιατί εγώ κλίνω προς τον BARRACUDA GREEN 2TΒ/5900RPM/64MΒ/SATA3(ST2000DL003) και ας μην υποστηρίζει η μητρική μου sata3(για ενδεχόμενη αναβάθμιση που σκέφτομαι στο επόμενο τρίμηνο). Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoriou Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Να κανω κι εγω μια ερωτηση για να μην ανοιγω thread, Τι εστι IntelliPower? Πχ. ο WD caviar 1TB green (http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD10EARS-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm) εχει rpm intellipower... Δηλαδη ανεβαζει τις στροφες στα 7200 μόνο οταν ειναι απαραιτητο(οταν κανεις αναζητηση?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friendgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά και από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί και 'γω βρίσκομαι σε παρόμοιο δίλημμα για αγορά "αποθήκης"... Προτείνετε για καλύτερο τον samsung και ας έχει 32MB buffer/5400rpm και είναι και sata2? Γιατί εγώ κλίνω προς τον BARRACUDA GREEN 2TΒ/5900RPM/64MΒ/SATA3(ST2000DL003) και ας μην υποστηρίζει η μητρική μου sata3(για ενδεχόμενη αναβάθμιση που σκέφτομαι στο επόμενο τρίμηνο). Τι λέτε? Παρε Sata 3. Να κανω κι εγω μια ερωτηση για να μην ανοιγω thread, Τι εστι IntelliPower? Πχ. ο WD caviar 1TB green (http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD10EARS-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm) εχει rpm intellipower... Δηλαδη ανεβαζει τις στροφες στα 7200 μόνο οταν ειναι απαραιτητο(οταν κανεις αναζητηση?) Εχω διαβάσει οτι είναι μουφα η υπόθεση και δεν πανε πανω απο 5400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoriou Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι αλλα IntelliPower σημαινει πως οντως αυξομειωνουν τις στροφες αναλογως αναγκων? σαν τα 4πινα φουρφουρια δηλαδη? Χαμηλο rpm(πχ. 5400) τι ακριβως σημαινει στη πραξη? Οτι αν ανοιγω ενα φακελο με 100 υποφακελους μεσα του, θα κανει πολυ ωρα να τους εμφανισει?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.