Panostheone Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. θα ήθελα να αγοράσω ακουστικά για το PC μου αλλα όχι αποκλειστικά "γιαυτο"..dld να μπορώ να τα βάλω άνετα και στο mp3 που έχω.(xwris mikrofono) θέλω ακουστικά του τύπου on ear νομίζω είναι αυτά που καλύβουν όλο το αυτi....αυτά πιστεύω κιόλας ότι δίνουν καλλίτερh ποιότητα και γενικά καλλίτερο ήχο. θέλω να χαλάσω γύρο στα 50-60 euro. πιστεύω είναι αρκετά καλά λεφτά για ακουστικά. Αν πιστεύετε ότι με αυτά τα λεφτά δεν μπορώ να βρω τέτοια καλά ακουστικά που να έχουν ποιοτικό ήχο να μου το πείτε. Προτιμώ από καταστήματα Multirama/Πλαίσιο/E-shop/You. Μέχρι τώρα είχα αυτά εδώ http://www.amazon.com/Logitech-Digital-Precision-Gaming-Headset/dp/B000RVD89M οποτε θέλω κάτι αρκετά καλύτερο αν γίνετε... Frequency response: Headset: 20 Hz–20 kHz Input sensitivity: -58 dBV/µbar, -38 dBV/Pa +/- 4 dB Speaker size: 40mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αυτα που καλυπτουν ολοκληρο το αυτι λεγονται headphones και αυτα που μπαινουν μεσα στο αυτι λεγονται in-ear ή τα κλασικα earphones. Απο το link καταλαβα οτι θες headphones. Αυτο σημαινει οτι θα τα παιρνεις και εξω στον δρομο με το mp3? Διοτι προσωπικα εμενα δεν με βολευει τοσο ογκωδες πραμα για εξω. Πρεπει να αποφασισεις αν θελεις κλειστου η ανοιχτου τυπου: - Κλειστου τυπου ειναι αυτα που κανουν noise isolation και μπλοκαρουν οσο το δυνατον περισσοτερο τους εξωτερικους ηχους. Κοινως μπαινει μεσα στο δωματιο σου καποιος και δεν τον παιρνεις πρεφα -Ανοιχτου τυπου ειναι το αντιθετο, ακους τους εξωτερικους ηχους μαζι με την μουσικη σου. Εγω θα σου πω για αυτο που εχω γιατι για τα αλλα δεν γνωριζω. Τα εχω μονο για το σπιτι, για το pc (μουσικη το βραδυ και gaming) και ειναι τα AKG K512, κλειστου τυπου 35e και εχω δει πολυ κοσμο που τα εχει οποτε πιστευω ειναι απο τα ''κλασικα'' φτηνα - ποιοτικα για τα λεφτα του. Δεν κουραζουν στο αυτι (ειναι σημαντικος παραγοντας τα μαξιλαρακια,δερματινα η μη) και παραγουν πολυ καλο ηχο για τις απαιτησεις μου. Αν θες κατι σε ποιο outdoor εχω δοκιμασει και τα AKG K404 και μου φανικαν πολυ καλα..! Για αλλες εταιριες δεν γνωριζω/εχω δοκιμασει οποτε για αλλα μοντελα θα σου πουν οι αλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 AKG και απο μένα τα δουλεύω χρόνια σχεδόν όλα τα μοντέλα εχουν περάσει απο τα χέρια μου Οπότε οποίο μοντέλο ταιριάζει στο budget σου τσιμπα το Επειδή τα θες για να ακούς και απο mp3 όταν καταλήξεις σε κάποια μοντέλα διάλεξε αυτο με τα περισσότερα db(απο 100 και πάνω είσαι τζι τζι) Καλές αγορές και ακροάσεις Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panostheone Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 θα παω σε αυτα http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/headphones/AKG-Headphones-K512P-11-18-K-512.htm Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Να ενημερωσω για να μην κανεις το ιδιο λαθος με εμενα: Εχω την realtek on board καρτα ηχου με 5.1 ηχεια, και το προγραμματακι της που κανεις τις ρυθμισεις του ηχου εχει κατι settings τυπου speaker fill, δηλαδη να γεμιζει και τα πισω ηχεια αν το κομματι ειναι στερεο ωστε να δημιουργει την αισθηση 5.1 Εαν ειναι on, τα headphones σου θα ακουγονται σαπια ή αν εχεις ενεργοποιησει επιπλεον μπασα στο pc θα μπουκονουν παλι τα ακουστικα. Οποτε αν συμβει κατι παρομοιο, εχε το υπ'οψιν σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέχρι τώρα είχα αυτά εδώ http://www.amazon.com/Logitech-Digital-Precision-Gaming-Headset/dp/B000RVD89M οποτε θέλω κάτι αρκετά καλύτερο αν γίνετε... Τα έχω αυτά...στο ράφι από τότε που τα πήρα. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το πόσο χάλια ήχο έχουν. Ούτε για counter strike δεν κάνουν.Πόσο μάλλον για μουσική. Αποκλείεται να βρεις χειρότερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.