Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PC

Hector__21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους κ χρόνια πολλά,

Εδώ και 2 μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Όταν πατάω το κουμπί να ανάψει δε κάνει απολύτως τίποτα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι παρέδωσε πνεύμα το τροφοδοτικό αλλά από την άλλη τα ledakia(on/off και reset) της μητρικής είναι αναμένα. Ο υπολογιστής ήταν κλειστός για 2 μέρες μια λόγω εργασιών στο σπίτι και γνωρίζω ότι οι εργάτες σε κάποια φάση κατεβάσαν τον γενικό. Αλλά ο υπολογιστής ήταν κλειστος. Υπάρχει περίπτωση να επιρρεαστεί το τροφοδοτικό από κλείσιμο γενικού ακόμα κ αν δεν λειτουργεί ο υπολογιστής?

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Δοκίμασα επίσης να απομονώσω συσκευές(έβγαλα κάρτα γραφικώ cd και σκληρό) κ να το βάλω μπρος μόνο με τον επεξεργαστή συνδεδεμένο πάνω αλλά και πάλι τίποτα.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βγάλεις εντελώς τα κουμπιά που ανοίγεις τον υπολογιστή και να τον ανοίξεις με βραχυκυκλώσει δηλαδή να ακουμπήσεις με ένα κατσαβίδι και τους δυο πόλους των pins

Δημοσ.

Δοκιμασε να τον βλαλεις εντελως απο το ρευμα και να βγαλεις και την μπαταρια της μητρικης σου. Μετα βαλε την μπαταρια παλι πισω, βαλτον στο ρευμα και δες τι γινετε

Δημοσ.

φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα μα ακριβως σου λεω και τελικα ειχε καει μητρικη και τροφοδοτικο,τα αλλαξα και τα δυο και ολλα κομπλε.ξεκινα με το να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο για αρχη και αν δεν γινει τιποτα τοτε 99% ειναι η μητρικη σου.κανε και ενα clear cmos μηπως και....

Δημοσ.

Αρχικα δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο απο καποιο φιλο σου και προχωραμε... αλλα! πριν αυτο κανε ενα clear cmos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...