Hector__21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Γεια χαρά σε όλους κ χρόνια πολλά, Εδώ και 2 μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Όταν πατάω το κουμπί να ανάψει δε κάνει απολύτως τίποτα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι παρέδωσε πνεύμα το τροφοδοτικό αλλά από την άλλη τα ledakia(on/off και reset) της μητρικής είναι αναμένα. Ο υπολογιστής ήταν κλειστός για 2 μέρες μια λόγω εργασιών στο σπίτι και γνωρίζω ότι οι εργάτες σε κάποια φάση κατεβάσαν τον γενικό. Αλλά ο υπολογιστής ήταν κλειστος. Υπάρχει περίπτωση να επιρρεαστεί το τροφοδοτικό από κλείσιμο γενικού ακόμα κ αν δεν λειτουργεί ο υπολογιστής? Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Δοκίμασα επίσης να απομονώσω συσκευές(έβγαλα κάρτα γραφικώ cd και σκληρό) κ να το βάλω μπρος μόνο με τον επεξεργαστή συνδεδεμένο πάνω αλλά και πάλι τίποτα.
rafail1994 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δοκίμασε να βγάλεις εντελώς τα κουμπιά που ανοίγεις τον υπολογιστή και να τον ανοίξεις με βραχυκυκλώσει δηλαδή να ακουμπήσεις με ένα κατσαβίδι και τους δυο πόλους των pins
benign Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν κλειστο και να επηρεασε το κατεβασμα του γενικου.
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ισως οι εργατες να τον υπερφορτοσαν με p0rn0 οσο ελειπες :-D
arxangelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δοκιμασε να τον βλαλεις εντελως απο το ρευμα και να βγαλεις και την μπαταρια της μητρικης σου. Μετα βαλε την μπαταρια παλι πισω, βαλτον στο ρευμα και δες τι γινετε
az1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα μα ακριβως σου λεω και τελικα ειχε καει μητρικη και τροφοδοτικο,τα αλλαξα και τα δυο και ολλα κομπλε.ξεκινα με το να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο για αρχη και αν δεν γινει τιποτα τοτε 99% ειναι η μητρικη σου.κανε και ενα clear cmos μηπως και....
nick#18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αρχικα δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο απο καποιο φιλο σου και προχωραμε... αλλα! πριν αυτο κανε ενα clear cmos...
Hector__21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παίδες για τις συμβουλές. Αύριο θα κάνω τις δοκιμές και μακάρι να βρεθεί τι έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.