Unstopp4bLe Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ο Βρετανός Υπουργός Πολιτισμού, Jeremy Hunt υποστηρίζει ότι πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συντονιστούν στις τηλεοράσεις και στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσουν τον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Σίγουρα, το νούμερο αυτό δεν είναι τόσο τρομερό αν σκεφτεί κανείς ότι η θεαματικότητα της κηδείας της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν 2,5 δισεκατομμύρια. Ενημερωτικά το ρεκόρ του τρέχοντος έτους, το κατέχει το Superbowl με 111 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σύμφωνα με αναφορά του CNET, το μεγαλύτερο διαδικτυακό κοινό στην ιστορία ήταν το βράδυ της εκλογικής νίκης του Ομπάμα, με 8,6 εκατομμύρια επισκέπτες να συρρέουν στα ειδησεογραφικά sites κάθε λεπτό, γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να επιβραδύνει σημαντικά το διαδίκτυο. Αρκετά όμως με τους αριθμούς. Το θέμα είναι ότι την Παρασκευή 29 Απριλίου, αναμένονται εκατομμύρια άνθρωποι στο Διαδίκτυο, την ίδια στιγμή, ώστε να παρακολουθήσουν τον περίφημο γάμο. Αυτό είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει συμφόρηση. Οπότε μην αναρωτηθείτε γιατί αργεί να σας φορτώσει το Gugoo.gr την Παρασκευή!! http://www.gugoo.gr/2011/04/blog-post_26.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 cough cough, bullshit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εδώ δεν έπεσε όταν βγήκε το portal 2 θα πέσει με αυτό που θα ασχοληθούν μόνο οι καμμένοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3b6UuHqK8bY&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τι πλάκα που θάχε να έπεφτε κανά αεροπλάνο εκεί που θα γίνει η τελετή-πρόκληση. Τότε να δείτε κατάρρευση οι servers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Eλπίζω να μην είσαι σαββατογεννήμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τι πλάκα που θάχε να έπεφτε κανά αεροπλάνο εκεί που θα γίνει η τελετή-πρόκληση. Που ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ήθελα να ήξερα ποιος ενδιαφέρεται, ασχολείται να παρακολουθήσει αυτα το σημαντικό για την ιστορία της ανθρωπότητας γεγονός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ήθελα να ήξερα ποιος ενδιαφέρεται, ασχολείται να παρακολουθήσει αυτα το σημαντικό για την ιστορία της ανθρωπότητας γεγονός. Πήγα σε γιατρό, Γιατρε μου του λέω, με φαγουριζει πολυ η περιοχή κάτω...ξέρεις. Γιατρός:παιδί μου πρέπει να προσεχείς με τις γυναίκες που πηγαίνεις, η σωματική υγιεινή είναι προσωπική υπόθεση του καθενως. -Μα γιατρε μου του λέω, εγώ πλενομαι καθημερινά κ εκτός αυτού, έχω να συνουσιαστω χρόνια!!! Γιατρός: Ε τότε αγόρι μου είναι εξαιτίας του επερχόμενου βασιλικού γάμου...κ εμένα με τρώνε όλη μερα...κανε λίγες μέρες υπομονή θα περάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πήγα σε γιατρό,Γιατρε μου του λέω, με φαγουριζει πολυ η περιοχή κάτω...ξέρεις. Γιατρός:παιδί μου πρέπει να προσεχείς με τις γυναίκες που πηγαίνεις, η σωματική υγιεινή είναι προσωπική υπόθεση του καθενως. -Μα γιατρε μου του λέω, εγώ πλενομαι καθημερινά κ εκτός αυτού, έχω να συνουσιαστω χρόνια!!! Γιατρός: Ε τότε αγόρι μου είναι εξαιτίας του επερχόμενου βασιλικού γάμου...κ εμένα με τρώνε όλη μερα...κανε λίγες μέρες υπομονή θα περάσει. axaxaxaxaxa εγραψες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Γιατί να μην καταρεύση..αυτή η εμπειρία που θα αποκομίσουμε αν δούμε το γάμο τους θα μας αλλάξει τη ζωή για πάντα..έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos2718 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δεν νομιζω γιατι αφου λενε ο γαμος θα μεταδωθει ζωντανα απο το youtube, χαζοι ειναι να χασουνε τοσα λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Internet Y YOU NO DOWN? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unstopp4bLe Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ο πριγκιπικός γάμος ξεπέρασε το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου σε online τηλεθέαση Ο πριγκιπικός γάμος ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα προβλήθηκε από την πλειοψηφία των τηλεοπτικών καναλιών (συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών), από το YouTube Live και από άλλες υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης του διαδικτύου όπως το LiveStream. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Mashable, ο γάμος έθεσε ένα νέο ρεκόρ για το συνολικό αριθμό online θεατών, οι οποίοι τον παρακολούθησαν ταυτόχρονα μέσω live streaming. Ενδεικτικά, μόνο από την ιστοσελίδα LiveStream (μία από τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες ζωντανών μεταδόσεων των ΗΠΑ), προκύπτει ότι περισσότεροι από 300.000 θεατές παρακολουθούσαν την ίδια ώρα (στις 13:00 ώρα Ελλάδος) το γάμο. Από την εταιρεία υπολογίζεται ότι κατά τον απολογισμό το σύνολο των θεατών θα αγγίξει τα 2.000.000, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου (1.600.000 θεατές). Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα του BCC η οποία μετέδιδε το γεγονός, παρουσίασε κάποια προβλήματα και δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει πλήρως στον αριθμό των θεατών. Από την άλλη, το YouTube Live ήταν συνεπές και κατάφερε να ικανοποιήσει 400 εκατομμύρια θεατές (τόσοι υπολογίζονταν ότι μέχρι χθες). http://www.gugoo.gr/2011/04/online.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Panem et circenses... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.