CastorTroy Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω μία σύνδεση Otenet στα 2 MB και χρησιμοποιώ ένα ενσύρματο modem για να συνδεθώ στο διαδίκτυο μέσω του laptop μου (σύνδεση με ethernet). Η ερώτηση μου είναι αν έχω και ένα δεύτερο laptop στο σπίτι, ποιος είναι ο απλούστερος και οικονομικότερος τρόπος να μπορέσω να δώσω internet ταυτόχρονα και στους δύο υπολογιστές απο την δική μου σύνδεση; Υπάρχει τέτοιος τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 α) Το modem σου έχει παραπάνω από μία θύρα ethernet; -- Ναι: Αγόρασε ένα ακόμα καλώδιο δικτύου -- Όχι: ---- Εκτός του ethernet έχει USB; ------ Ναι: Σύνδεσε το 2ο laptop μe USB (το πιο πιθανό είναι να χρειαστούν drivers) ------ Όχι: Προχώρα στα (β-γ-δ) β) Αγοράζεις ένα modem/router με παραπάνω από μια θύρες ethernet γ) Αγοράζεις ένα ασύρματο modem/router, είτε με πολλές είτε με μια τουλάχιστον θύρα ethernet δ) Αγοράζεις ένα hub/switch με αρκετές θύρες ethernet. To συνδέεις στο modem σου και έπειτα συνδέεις όλους τους υπολογιστές σου πάνω του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CastorTroy Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 α) Το modem σου έχει παραπάνω από μία θύρα ethernet; -- Ναι: Αγόρασε ένα ακόμα καλώδιο δικτύου -- Όχι: ---- Εκτός του ethernet έχει USB; ------ Ναι: Σύνδεσε το 2ο laptop μe USB (το πιο πιθανό είναι να χρειαστούν drivers) ------ Όχι: Προχώρα στα (β-γ-δ) β) Αγοράζεις ένα modem/router με παραπάνω από μια θύρες ethernet γ) Αγοράζεις ένα ασύρματο modem/router, είτε με πολλές είτε με μια τουλάχιστον θύρα ethernet δ) Αγοράζεις ένα hub/switch με αρκετές θύρες ethernet. To συνδέεις στο modem σου και έπειτα συνδέεις όλους τους υπολογιστές σου πάνω του Είσαι αρχηγός! Thanks a lot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 απεφυγε το usb.it sucks.καλυτερα ενα switch με 10 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.