Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσένα ποιο σου κάνει κλίκ?

δεν ξέρω ρε συ...εμένα και τα 2 μου αρέσουν εξωτερικά...ίσως λίγο πιο πολύ το Xigmatek Utgard CPC αλλά δεν γνωρίζω τις διαφορές....σας βλέπω όλους να λέτε wow και wow για το Xigmatek Utgard CPC και αισθανομαι μειονεκτικα!!! εσείς τι πιστεύετε??

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε τεχνικά θέματα νομίζω πως είναι ίδια οπότε είναι καθαρά δική σου η απόφαση για το ποιο σου αρέσει περισσότερο

Δημοσ.

δηλδη δεν υπαρχει τεχνικη διαφορα αναμεσα σε 912 και Xigmatek Utgard CPC?

αν δεν υπαρχει τοτε θα παρω το 912...αν υπαρχει θα παρω αυτο που θεωρητικα ειναι καλυτερο...οποιος γνωριζει τεχνικη διαφορα ας μου πει..!!! :rolleyes:

Δημοσ.

Μ'αρέσει που πάνω που αποφάσισε του βάζουμε φιτιλιές για να το ξανασκεφτεί :P Η Καρμεν όμως είχε αυτή τη σατανική ιδέα για το xigmatek :devil:

Δημοσ.

Το ψευδωνυμο το εχετε κανει τσαταλια μερικοι και ειναι και ενδοξο γιατι ειμαι γραμμενος με αυτο σε δεκαδες φορα Ελληνικα και κυριως ξενα. :mad: binign ο ενας bening ο αλλος. Λοιπον το σωστο ειναι benign(προφερεται μπιναιν με τονο στο α και σημαινει ''ευχαριστος και ευγενικος''.

Δημοσ.

Το ψευδωνυμο το εχετε κανει τσαταλια μερικοι και ειναι και ενδοξο γιατι ειμαι γραμμενο με αυτο σε δεκαδες φορα Ελληνικα και κυριως ξενα. :mad: binign ο ενας bening ο αλλος. Λοιπον το σωστο ειναι benign(προφερεται μπιναιν με τονο στο α και σημαινει ''ευχαριστος και ευγενικος''.

ΛΟΛ ρε

Δημοσ.

Καρμεν το κουτι του θανου δεν εχει το πλαινο τζαμακι ;) (που να μην σου εστελνα και φωτογραφιες :P ).ειναι χωρις το τζαμι και το εχει και στο μαγαζι σχεδον 10 euro πιο φθηνα εαν δεν θελει τζαμι και θελει να βαλει κανενα ανεμιστηρα στο πλαι(τουλαχιστον εγω αυτο ηθελα).

Εχει 2 fan controllers που συνδεεις μεχρι και 6 ανεμιστηρες σε αυτους.

Εαν ηταν μεταξυ 922 και utgard θα ελεγα μαλλον 922 αλλα το 912....δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...