egw_eimai_re Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπερα. Εχω ενα pc και θελω να το πουλησω. Δεν μπορω να βρω ομως κατα ποσο ειναι λογικη η τιμη να το δωσω. Μπορω να ανοιξω θεμα ωστε να ακουσω προτασεις; Γνωστοι - φιλοι μου λενε το δινεις φθηνα καποιοι αλλοι ακριβα... Δεν ξερω αν ενδιαφερει και αλλους κατι τετοιο (πολυ πιθανον να υπαρχει ενα τοπικ συγκεκριμενο οπου να ποσταρουμε τιμη και απο κατω αν ξερει καποιος να μας λεει αν ειναι ακριβα η φθηνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αν θες, δωσε μας εδω (δεν χρειαζεται κενουργιο τοπικ) τα χαρακτηρηστικα του πισιου σου, οπως και την τιμη που εχεις αποφασισει, για να παρεις μια ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 case Gigabyte aurora 3d Τροφοδοτικό Chieftec Turbo Series CFT-750-14C Mobo gigabyte g41m combo 3ης μήνες την εχω Cpu intel e8200 2.66ghz διπύρηνος Μνημη kingstone ddr 3 4gb 1333mhz 1kit 3ης μήνες την εχω cooler coolermaster sphere VGA Ati 3850HD 512 pci express sapphire Hard disk samsung 500 Gb. Πληκτρολόγιο & ποντίκι logitech Και κάποια αλλα οπως ρυθμιστή στροφών κλπ ολα τα εχω σε άριστη κατάσταση και υπάρχουν κουτιά απόδειξη κλπ. 299ευρω το εχω βάλει και ειχα σκάσει ποσα χρήματα απλα ψαχνω την ιδανικη τιμη που να συμφερει και τον αγοραστή (για να το αγοράσει) αλλα και εμένα (οσο μπορει να σε συμφέρει πουλώντας κάτι) Απλα βλέπω κατι κομμάτια με nvidia 9500 και μονοπύρηνους στην ιδια τιμη πανω κατω γιαυτό ψηλό φρικάρω. Δεν βιάζομαι να το πουλήσω αυριο καθως θα μείνω καποιο χρονικό διάστημα δίχως pc αν συμβεί αυτο αλλα δεν με πειράζει. Δεν ξέρω τι προτείνεις εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τόσο πολύ καίγεσαι για τα 300 ευρώ; Γνώμη μου να μην το δώσεις γιατί πάντα ένα 2ο pc στην άκρη είναι χρήσιμο.Είτε να το χρησιμοποιήσεις για server, είτε να έχεις ανταλλακτικά όταν πχ τύχει και έχεις πρόβλημα με το καινούριο σου pc. Έτσι κι αλλιώς θα στο ζητήσουν να στο πάρουν κοψοχρονιά και μάλιστα εαν είχες σκάσει και πολλά λεφτά όταν το πήρες θα σου έρθει άσχημα να το δώσεις σε πολύ χαμηλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πληκρολογιο και ποντικι δεν χρειαζεται να τα δωσεις.Το τροφοδοτικο ειναι απο τα αρκετα καλα.το κουτι δνε το ξερω.εισαι σιγουρος οτι οι μνημες ειναι kingstone και οχι kingston? Η καρτα γραφικων ειναι μεν καλη για χαμηλες αναλυσεις αλλα....στο λεω γιατι εχω αυτη με τα 256 mb. Κρατα το μην το σκοτωσεις.κανε του και ενα overclock και εισαι αρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 tarantules δεν ειναι τα 300ασια βαλε και την οθόνη αλλα 100 = 400 και δεν ξερω ανάλογα εσεις ποσο τα κοστολογείτε ισως και παραπάνω ή λιγότερο. το θεμα είναι οτι λογο μετακομίσεις σε μικρότερο σπιτι (λιγότερα έξοδα) δεν θα μπορώ να εχω pc γιαυτο το λογο καίγομαι για να τσοντάρω κάποια χρήματα σε κάνα 2μηνο να πάρω ενα laptop αν οχι ιδιων επιδόσεων εστω παρόμοιων με του pc που εχω τώρα. Δεν ξέρω εσυ πόσο τα κοστολογείς; Πληκρολογιο και ποντικι δεν χρειαζεται να τα δωσεις.Το τροφοδοτικο ειναι απο τα αρκετα καλα.το κουτι δνε το ξερω.εισαι σιγουρος οτι οι μνημες ειναι kingstone και οχι kingston? Η καρτα γραφικων ειναι μεν καλη για χαμηλες αναλυσεις αλλα....στο λεω γιατι εχω αυτη με τα 256 mb. Κρατα το μην το σκοτωσεις.κανε του και ενα overclock και εισαι αρχοντας. Καλα δεν θα τα χρησιμοποιώ ετσι και αλλιώς Kingston ειναι δικο μου λαθος. H καρτα γραφικών ειναι 512mb και οταν ειχα δοκιμάσει το crysis έπαιζε αρκετά καλα σε 1680χ1050. Μακαρι να μπορούσα αλλα απο τη στιγμή που υπάρχει έλλειψη χώρου ειναι πρόβλημα. http://www.youtube.com/watch?v=fyP4zm_ftw4 ενα ενδεικτικό κόστος εστω σε πμ.plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Είναι ένα low end PC προπέρσινο, χωρίς κάτι πολύ ιδιαίτερο. Αν πάρεις 300 είσαι ΟΚ (δε το βλέπω πάντως). Μη σου κάνει εντύπωση που κάποιοι ζητάνε ό,τι νά 'ναι, δε σημαίνει πως τους τα δίνουν κιόλας. Τα μεταχειρισμένα φεύγουν κοψοχρονιά συνήθως. Το ό,τι είναι σε καλή κατάσταση με χαρτιά κανονικά μετράει, πάντως εγώ όσα έχω δώσει ήταν αντικείμενα στη συσκευασία τους χωρίς ίχνος προβλήματος/χρήσης/ούτε σκονίτσας και πάλι έφυγαν με ένα 40-50% μείον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το εβαλα 270. Ε αν δεν το πάρει κανείς και τωρα καλύτερα να το χαρίσω. PCharon αυτο εννοείτε 1η φορα ομως βάζω κατι μείον 70% και δεν φεύγει. Γιαυτό άνοιξα θεμα ενα pc καινούργιο ίδιων δυνατοτήτων ποσο τοα αγοράζει κάποιος; Ναι το pc είναι 2 ετων και κάτι μήνες αγορασμένο.Ειναι αναβαθμίσιμο στα 8gb με ενα ακομα kitακι 45nm cpu στα 2.66ghz που ανετα κουμπωνει στα 3 και να ο e8400 αν και ποτε δεν του εκανα o.c καθώς δεν περιοριστικά κάπου, κάρτα γραφικών μια χαρα(εκτος αν ζητάει αλλος παπάδες κανει μια αναβάθμιση)αθόρυβο και ολα είναι σε τέλεια κατάσταση με κουτιά αποδείξεις περιφερικά. Γενικά δεν πάσχει κάπου καθώς η αγορές pc που εκανα πάντα ηταν να με βγάζει άνετα μια 5αετια. Ισως το σπάσω σε κομμάτια που θα βγάλω περισσότερα θα δουμε, Θα ήθελα να μαθω πόσα χρήματα χρειάζονται για ενα τετοιο pc σήμερα. Βάση ποιότητας/απόδοση/τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 να ο e8400 αν και ποτε δεν του εκανα o.c καθώς δεν περιοριστικά κάπου 8200 ή 8400 έχεις βρε; Το εβαλα 270. PCharon αυτο εννοείτε 1η φορα ομως βάζω κατι μείον 70% και δεν φεύγει. Πολύ καλά (μιλάμε για χωρίς οθόνη έτσι, εννοείται). Και τα 300 καλά ήταν, απλά ξέρεις τί, είναι και η κρίση και μη νομίζεις, έχει βαρέσει και τα μετάχειρα κι έχει αλλάξει λίγο η φάση. Παλιά έφευγαν πιο γρήγορα. Το να το σπάσεις είναι καλή ιδέα, αλλά από την άλλη θα παιδευτείς πουλώντας τα κομμάτια ένα ένα, οπότε έστω και +50 να βγάλεις θα χάσεις από το κόπο και το πέρα δώθε και την αγωνία, μέχρι να φύγουν όλα. Θα ήθελα να μαθω πόσα χρήματα χρειάζονται για ενα τετοιο pc σήμερα. Βάση ποιότητας/απόδοση/τιμής. Αν πάρεις το ίδιο σύστημα (όχι ίδιων επιδόσεων, αλλά με ίδια υλικά εννοώ) σήμερα δε θέλεις λιγότερα χρήματα! Τα τελευταία 2 χρόνια για πρώτη φορά δεν έχουν πέσει οι τιμές, πχ τον Ε8400 πριν δύο χρόνια τον αγόρασα 160€ και τώρα το eshop τον έχει πιο ακριβό! Ούτε τα υπόλοιπα έχουν πέσει, με εξαίρεση την παλαιωμένη κάρτα γραφικών και τη μητρική που δεν έχει SATAIII/USB3. Αλλιώς και καινούργιο την ίδια αξία διατηρεί. Αλλά μετάχειρο... δεν τραβάει, συστήματα με E8X00 έχουν βάλει πολλά στη ζήτηση κατά καιρούς, αλλά τα ζητάνε κοψοχρονιά. Για να το φτιάξεις με νέα σημερινά υλικά δε θες πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 8200 ή 8400 έχεις βρε; Πολύ καλά (μιλάμε για χωρίς οθόνη έτσι, εννοείται). Και τα 300 καλά ήταν, απλά ξέρεις τί, είναι και η κρίση και μη νομίζεις, έχει βαρέσει και τα μετάχειρα κι έχει αλλάξει λίγο η φάση. Παλιά έφευγαν πιο γρήγορα. Το να το σπάσεις είναι καλή ιδέα, αλλά από την άλλη θα παιδευτείς πουλώντας τα κομμάτια ένα ένα, οπότε έστω και +50 να βγάλεις θα χάσεις από το κόπο και το πέρα δώθε και την αγωνία, μέχρι να φύγουν όλα. Αν πάρεις το ίδιο σύστημα (όχι ίδιων επιδόσεων, αλλά με ίδια υλικά εννοώ) σήμερα δε θέλεις λιγότερα χρήματα! Τα τελευταία 2 χρόνια για πρώτη φορά δεν έχουν πέσει οι τιμές, πχ τον Ε8400 πριν δύο χρόνια τον αγόρασα 160€ και τώρα το eshop τον έχει πιο ακριβό! Ούτε τα υπόλοιπα έχουν πέσει, με εξαίρεση την παλαιωμένη κάρτα γραφικών και τη μητρική που δεν έχει SATAIII/USB3. Αλλιώς και καινούργιο την ίδια αξία διατηρεί. Αλλά μετάχειρο... δεν τραβάει, συστήματα με E8X00 έχουν βάλει πολλά στη ζήτηση κατά καιρούς, αλλά τα ζητάνε κοψοχρονιά. Για να το φτιάξεις με νέα σημερινά υλικά δε θες πολλά. Ε8200 εχω αλλα με ενα μικρο κλοκαρισμα φτανει τον 8400. Ναι χωρις την οθόνη.Η κρίση μας εχει παει κατά διαόλου..Και έχουμε και το φπα... Γιαυτο το λόγο θελω να φύγει πακέτο να γλιτώσω το πάνε έλα... Λογικό ειναι να μη πέφτει αφου τα σπάει ο cpu και δύσκολα κάποιος θα τον φτάσει στα ακρα. Anyway τνχ 4 help θα δω τι θα κανω ισως τον κρατήσω για ενθύμιο αν δεν πουληθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.