Human Soul Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 GeForce GTX 550 |Sapphire Radeon HD 6850 | Sapphire Radeon HD 5850 Ποιά θα προτιμούσατε δεδομένου ότι μπορώ να διαθέσω μέχρι και ~180 ευρώ; Η 5850 είναι η τελευταία στη λίστα γιατί ξεφεύγει των 180 ευρώ,αλλά σε περίπτωση που οι άλλες 2 δεν λένε πολύ θα αγοράσω αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 6850 μάλλον, μία ιδέα αργότερη από την 5850, αλλά ελαφρώς πιο δροσερή και λιγότερη κατανάλωση. Το μόνο που με προβληματίζει (και) σε αυτήν τη γενιά καρτών είναι το PhysX της nVidia και το πόσο σημαντικό ή όχι είναι, ας μας πει κάποιος που ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 6850 μάλλον, μία ιδέα αργότερη από την 5850, αλλά ελαφρώς πιο δροσερή και λιγότερη κατανάλωση. Το μόνο που με προβληματίζει (και) σε αυτήν τη γενιά καρτών είναι το PhysX της nVidia και το πόσο σημαντικό ή όχι είναι, ας μας πει κάποιος που ξέρει. Κοιτα, εγω εχω μια GTX 275 και το physX μ'εχει βγαλει ασπροπροσωπο (μιλαμε για 200% βελτιωση στα γραφικα και κανει το παιχνιδι πιο ρεαλιστικο λες και ειναι ταινια). Το μονο θεμα κατα την αποψη μου ειναι οτι υποστηριζει ελαχιστα παιχνιδια (για καμια δεκαρια μιλαμε). Επισης εχω ακουσει διαφορα για την εκδοση PhysX για καρτες γραφικων ATI!Επισης να προσθεσω πως την συγκεκριμενη λειτουργεια δεν την υποστηριζουν ολες οι καρτες γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 GeForce GTX 550 |Sapphire Radeon HD 6850 | Sapphire Radeon HD 5850 Ποιά θα προτιμούσατε δεδομένου ότι μπορώ να διαθέσω μέχρι και ~180 ευρώ; Η 5850 είναι η τελευταία στη λίστα γιατί ξεφεύγει των 180 ευρώ,αλλά σε περίπτωση που οι άλλες 2 δεν λένε πολύ θα αγοράσω αυτή. Aπο αυτές που παραθέτεις η HD5850 είναι η πιο γρήγορη. Eίναι μεν προηγούμενης γενιάς αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ούτε ιδιαίτερα ενεργοβόρα είναι, ούτε ζεστή κάρτα. Ένα ποιοτικό 400άρι τροφοδοτικό την σηκώνει ανετότατα. Επίσης σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να χρειάζεται παραπάνω σκέψη για το πού θα καταλήξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ναι,το θέμα είναι ποιά διαφορά έχει η 5850 extreme με την σκέτη.Γιατί 80 ευρώ περίπου διαφορά για κάποιο λόγο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Την extreme την εβγαλε προσφορα το πλαισιο σε αυτη την τιμη γιατι ειναι καινουργια παραλαβη και η τιμη ειχε διαμορφωθει χαμηλα απο το εργοστασιο. Σε επιδοσεις δεν εχει διαφορα με την απλη.την εχουν παρει και πολλα ατομα απο εδω μεσα. Ο lionheart που σου την προτεινε πηρε 2 και ειχε και 2 απο τις παλιες τις κανονικες.οποτε το εχει μελετησει το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μάλιστα.Εγώ το έψαξα πρώτα στο multirama όπου την έχουν με 230 ευρώ,αλλά όταν είδα ότι μου προτείνετε την extreme στα ~130 ευρώ για τις ίδιες επιδόσεις,λογικά θα κλείσω στην extreme. Κάποιος να προτείνει κάτι άλλο ή να υποστηρίξει την extreme? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μεχρι να σου απαντησουν ξεκινα εδω το διαβασμα προσφορα 5850 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το Physx όπως και το DX11 είναι λίγο fail story κατά τη γνώμη μου, και δεν ξέρω κατά πόσο έχει μέλλον το όλο εγχείρημα.. Προσωπικά δεν θα τα εκλάμβανα ως κριτήρια για αγορά κάρτας --1)σ' αυτό το έυρος τιμών, 2)αυτή την εποχή-- Για μένα 5850 extreme και να λες και ευχαριστώ για τα 130 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Επίσης,αν συγκρίνω την 5850 με την 6850,στα testbench ρίχνουν 2 μονάδες την 6850 σε σχέση με την 5850. Αν και αμφιβάλλω,αλλά μήπως η 6850 είναι καλύτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.