Προς το περιεχόμενο

ΜΕΤΡΟ 2033 και HD2900XT

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αν έχεις ακόμα ένα "μέτριο" τροφοδοτικό (ή μπορείς να βρεις) θα μπορούσες να έχεις 2 τροφοδοτικά ταυτόχρονα και να την γλυτώσεις. Θέλει μια πατέντα - αλλά μπρος στα κάλλη...

Και να το βάλει και το άλλο μέσα σ αυτό το κουτί; :P

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δουλεύουν καλά και έχεις διάθεση, μπορείς να αφήσεις το 450 μόνο για την κάρτα και το καλύτερο 350άρη για την μητρική ;)

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ λέω να αφήσεις τις δοκιμές με τα τροφοδοτικά της πλάκας μην τα κάψεις όλα και τρέχεις.Πάρε ένα τέτοιο απο το να σκας 30άρες κάθε μήνα.

Δημοσ.

Εχει ενα δικιο ο απο πανω.Θα σου ερχεται και λιγοτερο και ο λογαριασμος της ΔΕΗ και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.Αλλα πως απο την παστα της καρτας καταληξαμε στα τροφοδοτικα και στο moddαρισμα ανεμιστηρα......ενας θεος ξερει.

Δημοσ.

Βασικα ,OP, επειδη εισαι καπως ασχετος στον τροπο που χειριζεσαι το συστημα σου και φτηνιαρης,(με ειλικρινη αγαπη στα λεω αυτα) αν θες να ηρεμησεις,πηγαινε σε ενα σοβαρο καταστημα PC της Κερκυρας και πες τους να σου βαλουν ενα επωνυμο τροφοδοτικο περιπου στα 550 watt,και να αλλαξεις σε ενα tower γυρω στα 80 ευρω μαξιμουμ με 2 δωδεκαρηδες(εκατοστα) ανεμιστηρες ,εναν μπρος και εναν πισω τουλαχιστον.Υπολογισε γυρω στα 150 ευρω συνολικα αντε και 20-30 ευρω εργατικα.

Δεν θελω να σε στεναχωρησω,αλλα και εγω ειμαι ασχετος στα μαθηματικα,ας πουμε.Απλα με γυφτιες και με τσιπικα τεχνασματα σοβαρο PC δεν φτιαχνεις.,Δεν σου λεω να σκασεις πολλα χρηματα,αλλα ενα ποσο ειναι απαραιτητο.

(Ειδα οτι εχεις και Μultirama στην πολη σου. Θεοτόκη Γεωργίου 61, Κέρκυρα)

Και αν αργοτερα θελεις να αναβαθμισεις θα κρατησεις το καινουργιο,καλο κουτι που σου προτεινω να αγορασεις,τα λεφτα δεν θα πανε χαμενα.Για το τροφοδοτικο εξαρταται τι αλλο hardware θα βαλεις.

Δημοσ.

ενταξη θα αγορασω τροφοδοτικο καινουργιο αλλα πως γινεται με αυτο που εχω τωρα αμα το dvd ειναι συνδεμενο και παιζω πχ το metro 2033 για 20-30 λεπτα να ανεβαζει θερμοκρασιεσ kai να βρομαει καμενο και οταν βγαζω το dvd τα παιζω το ιδιο παιχνιδι για 1 ωρα και το τροφοδοτικο να ειναι δροσοερο...strange things....

Δημοσ.

ενταξη θα αγορασω τροφοδοτικο καινουργιο αλλα πως γινεται με αυτο που εχω τωρα αμα το dvd ειναι συνδεμενο και παιζω πχ το metro 2033 για 20-30 λεπτα να ανεβαζει θερμοκρασιεσ kai να βρομαει καμενο και οταν βγαζω το dvd τα παιζω το ιδιο παιχνιδι για 1 ωρα και το τροφοδοτικο να ειναι δροσοερο...strange things....

Οταν γινεται αυτο,το game το παιζεις μεσω του dvd?

Δημοσ.

Δεν το εχω ξανακουσει ποτε,αλλα ισως να ειναι χαλασμενο και να δημιουργει προβλημα στο τροφοδοτικο,ζητωντας πολυ περισσοτερο ρευμα απο οτι ειναι λογικο.Και επειδη το τροφοδοτικο ειναι κακης ποιοτητας,ζοριζεται και κινδυνευει.Εχεις δοκιμασει με αλλο dvd?(Να τονισω οτι κανω υποθεσεις, γιατι δεν εχω ακουσει η δει ποτε κατι παρομοιο.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...