Rn. Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Λοιπον εχω ενα usb ποντικι και χρησιμοποιω σαν mousepad ενα βιβλιο.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΕς ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.εστιαζω κατω δεξια και πανω που παω να πατησω παει πανω αριστερα μετα στα παιχνιδια σε μια φαση εκει που τον εχω στοχευσει τον αλλον σηκωνεται ψηλα το οπλο και κανει σβουρες.μιλαμε η θα το σπασω η θα βαρεσω αυτοκτονια ξερει κανεις τι παιζει? Ps:Το Karpeksy portable ειναι καλο?
antonl Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Για αρχή δοκίμασε κάποιο άλλο "mousepad" και πες αν είναι κάποιο ποντίκι της microsoft (basic optic ή κάτι τέτοιο).
Rn. Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 εχω 2 ποντικια ενα του careffour kai ena ths labtek.απο mousepad διαλεξε ποιο να δοκιμασω.εχω ενα φακελο απο αναγλυφο πλαστικο,φυλα απο τετραδιο,γυαλι.αυτα
antonl Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κάτι που να μην είναι γυαλιστερό. Αν είναι σκούρου χρώματος, ακόμα καλύτερα.
Rn. Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 νομιζω το εφτιαξα εβαλα απο τετραδιο που ειναι σαν ματ η βαφη του και δν γυαλιζει και ειναι μαυρο.γιατι ομως γινοταν αυτο?
antonl Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργούν τα οπτικά ποντίκια, με τον τρόπο που αντανακλάται η ακτίνα. Αν είναι ανακλαστική η επιφάνεια, μπερδεύεται.
Rn. Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ωραιος μολις εκανες μια καλη πραξη και για μενα και για το ποντικι γιατι με τετοιους ρυθμους η εγω στον ταφο και αυτο στην φυαλκη η το αντιθετο.για το αντιβαιρους εχεις αποψη?
antonl Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Όχι δε γνωρίζω κάτι. Δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω ποτέ κάποιο portable antivirus.
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ειχα το ιδιο προβλημα με ενα απλο microsoft optical ποντικι απο την πρωτη μερα της λειτουργιας του.υστερα απο 2 χρονια ενω ειχα αλλαξει πολλα Mousepad τελικα αλλαξα και ποντικι αλλα και mousepad της υπογραφης μου.επιτελους εστρωσε αλλα μαλλον εκανε δουλεια το οτι αλλαξα ποντικι
Rn. Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 εμενα εφτιαξε ευτηχως γιατι θα εκανα φονο σημερα
antonl Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ειχα το ιδιο προβλημα με ενα απλο microsoft optical ποντικι απο την πρωτη μερα της λειτουργιας του.υστερα απο 2 χρονια ενω ειχα αλλαξει πολλα Mousepad τελικα αλλαξα και ποντικι αλλα και mousepad της υπογραφης μου.επιτελους εστρωσε αλλα μαλλον εκανε δουλεια το οτι αλλαξα ποντικι Γι αυτό ρώτησα εξαρχής αν έχει το Microsoft optical basic. Είναι γνωστό πρόβλημα της σειράς.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 γενικως τα ποντικια ειναι για να παιζουν σε μυ γυαλιστερες επιφανεις χωρις κυψελες χωρις 500 χρωματα πανω including το κοκκινο και παει λεγοντας.για αυτο πουλανε Mousepad αλλιως θα βαζε ο καθενας οτι ηθελε απο κατω.καλυτερα να αφηνε το ξυλο του γραφειου του η να εβαζε μια σελιδα α4 απο κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.