skim045 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Έχοντας το roccat σου το προτείνω άφοβα. Είναι πολύ άνετο
DoukiMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Έχοντας το roccat σου το προτείνω άφοβα. Είναι πολύ άνετο έχεις το plus? θυμάσαι πόσο το είχες πάρει και από που?
skim045 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 To είχα πάρει απο το πλαίσιο στα 60€ περίπου. Όχι δεν είναι το plus.
tmjuju Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 το θέμα ειναι πιο βολέβει εσένα στο χέρι σου ανθρωπε μου. στα gaming ποντικια δεν μετράει το dpi η χιλιες δυο παπαριές αλλά η αισθηση που εχει στο χερι σου και ποσο παραγωγικός γινεσαι με αυτό. +1 Τo roccat cone στον 1 χρόνο απέκτησε ένα θέμα με το scroll. Άλλοτε γυρνά εύκολα και άλλοτε δύσκολα.
skim045 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Να σου πω την αλήθεια το έχω 2+ χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Και εγώ προτείνω το roccat kone. Πολύ καλό ποντίκι αλλά προσωπική άποψη ταίριαξε το και με ένα καλό mousepad. Το πρόβλημα που λέει ο φίλος για το scolling υπήρχε όντως στα πρώτα αλλά έχει διορθωθεί πια στα Kone+ (τουλάχιστον δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε εμένα, αλλά και η εταιρεία λέει οτι δεν υπάρχει) οπότε το επιλέγεις άφοβα ΕΑΝ σε βολέυει εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.