Προς το περιεχόμενο

Συνδεση IDE

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μολις παρελαβα εναν 40αρι toshiba που ειναι ide.θελω να τον συνδεσω και δεν ξερω πως.υπαρχει μια καλωδιοταινια αλλα δεν μπαινει με τπτ.καμια βοηθεια?

Δημοσ.

Η καλωδιοταινία δεν μπαίνει στον σκληρό; Αν ναι είναι σίγουρα Ide;

ή δεν μπαίνει στην μητρική σου επειδή δεν έχει υποδοχή ide?

Δημοσ.

εκανα ενα ποστ πριν πολυ ωρα γιατι δεν μου το εμφανιζει?ειχα γραψει

εκανα μαλλον λαθος ο σκληρος ειναι αυτος http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=StorageSolutions/2.5-inchHardDiskDrives/MK4032GAXPage/MK4032GAXSupport που νομιζω ειναι ατα.η καλοιοταινια δεν μπαινει στον σκληρο

Δημοσ.

έχω την αίσθηση μπορεί να κάνω και λάθος, ότι το καλώδιο δεν κουμπώνει γιατί προεξέχει και η υποδοχή είναι πιο στενή ναι; Μοιάζει με την κλασική IDE αλλά κάπως μινιατούρα.

Αν ναι ψάξε για laptop to ide αντάπτορα. Αν λέω λαλακία απλά αγνόησε το ποστ

Δημοσ.

%21%21d6QlZwCGM%7E$%28KGrHqUOKicEsnoJfeLYBLM+7Fbdl%21%7E%7E_32.JPG?set_id=89040003C1

Όλα ATA είναι. Υπάρχει από εκεί και πέρα το Parallel ATA (IDE) και το Serial ATA (SATA). Εσύ φαίνεται πως έχεις IDE, οπότε συνέδεσέ τον έτσι. Η καλωδιοταινία ήρθε μαζί με τον δίσκο;

Δημοσ.

πρεπει να εχει δικιο η καρμεν γιατι μου ειπε ο τυπος οτι θελει εναν ανταπτορα που θα μου τον φερει αλλη φωρα.τι εννοεις εσυ Plutomania?η καλοδιοταινια ηταν αυτη της μητρικης ειναι ειναι οι υποδοχες του δισκου ποιο στενες απο αυτες της ταινιας αρα λογικα θα θελει ανταπτορα

Δημοσ.

Rn επειδή κατάλαβα για τι δίσκο μιλάμε, κάνε μία χάρη. Δες πίσω εκεί που είναι οι υποδοχές αν έχει ένα μαύρο πλαστικό τριγύρω. Αν έχει προσπάθησε μαλακά να το τραβήξεις (λογικά θα αγκαλιάζει τις υποδοχές). Τα λαπτοπ χρησιμοποιούσαν πιο στενές θύρες και οι δίσκοι μπαίνανε μέσα με αυτό το πλαστικό που σου λέω. Αν δεν έχει περίμενε τον αντάπτορα.

Δημοσ.

Αυτός είναι δίσκος για laptop; Αν ναι τότε έχει δίκιο η καρμεν και αυτός που σου τον έδωσε - θέλει αντάπτορα από IDE Laptop σε IDE PC. Των laptop τα IDE καλώδια είναι λίγο πιο μικρά και λεπτά.

Δημοσ.

να σας κουφανω?απο φωτοτυπικο ειναι και δεν εχει πλαστικα ειναι ο δισκος και αμεσως ξεκινανε οι υποδοχες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...