domigr Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια!εχω το εξης laptop fujitsu siemens amilo pi 1536(με windows xp) και σημερα που το ανοιξα πριν φτασει στο εικονιδιο που φορτωνουν τα windows μου βγαζει αυτο "A disc read error occured" Press ctrl+alt+del to restart μπορω να κανω κατι??τι επαθε ετσι ξαφνικα??θα ηθελα να αποφυγω το format αν ειναι δυνατον γιατι δεν εχω σωσει τα αρχεια μου...
ice25 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κατέβασε το ubuntu καψτο σε ένα cd κανε εκκίνηση απο το cd (Προσοχή δεν θα εγκαταστήσεις το ubuntu!!!θα πατισεις δοκιμή) μόλις μπει επιφανεια εργασίας σώζεις τα αρχεία σου σε κάποιο usb η εξωτερικό σκληρό δίσκο. μετά κάνεις ένα φωρματ αν και λογικά ο δίσκος πάει να γίνει ιπτάμενος από το μπαλκόνι
domigr Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 επαθε προβλημα ο δισκος δηλαδη?? περασα τα ubuntu σε δοκιμαστικη παω να ανοιξω τον σκληρο που ειναι τα windows και δεν ανοιγει...μου βγαζει error για moun location σε πολλα αρχεια..
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Όποτε μάλλον υπάρχει πρόβλημα με τον δίσκο και θέλεις επειγώντος format. Αν δεν θέλεις να χάσεις τα αρχεία σου η τέλωσπαντων να σώσεις οτι μπορείς βγάζεις τον δίσκο με ενα kitακι τον κάνεις εξωτεριό σώζεις τα αρχεία σου σε ενα αλλο pc και στην συνέχεια προχωράς στο format.
domigr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 τι εννοεις βαζω τον δισκο με ενα κιτακι??
looneygeorge Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 εννοεί να βάλεις τον δίσκο σε ενα τέτοιο και να τον διαβάσεις απο ένα άλλο pc. επίσης μία άλλη πιο... κομπογιαννίτικη τακτική που μου έχουν πεί οτι δουλεύει όμως, είναι να βάλεις τον δίσκο στην κατάψυξη και να τον διαβάσεις οσο ειναι παγωμένος με το παραπάνω κιτ διότι έτσι έχει συσταλεί και μπορεί να ξεπεράσει για λίγο το πρόβλημά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.