Προς το περιεχόμενο

ανθρωπος κτηνος κρεμασε τον σκυλο του γιατι γαβγιζε

aristos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλη μου ,εργαζεται στην πρεσβεια ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ ,δεν μπορειτε ΚΥΡΙΟΙ να φανταστειτε τι ΑΣΧΗΜΟ κανουν τετοιες ενεργειες στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ της ΧΩΡΑΣ μας .ποσα τηλεφωνα δεχονται στην πρεσβεια καθημερινα απο αγανακτισμενους τουριστες η απο οργανωσεις φιλοζωικες οι οποιοι ΑΛΛΑΖΟΥΝ τον προορισμο τους για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ τους κανοντας ΠΑΡΑΠΟΝΑ εξαιτιας αυτων των κακων ενεργειων ΔΥΣΤΥΧΩΣ απο πολλους τελευταια ,και μιλαμε για ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ και οχι για μπατηροτουριστες που 5 ατομα παιρνουν ενα μπουκαλι νερο και 5 καλαμακια ......μια ερωτηση ΜΟΝΟ ,καποιος ο οποιος ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ-ΣΚΟΤΩΝΕΙ ενα ζωο ειναι δυνατον να εχει ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ αγαπης για την γυναικα του ,για τα παιδια του ?? καλα για τον συνανθρωπο του δεν τολμω να ρωτησω .αν υπαρχει καποιος ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ εδω μεσα ας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Τι είναι πολιτισμός καλό μου ;;;;

Οι μάνες με τα ΜΩΡΑ παιδιά τους στους δρόμους στις Βρυξέλλες να ζητιανεύουν ;

Το σάπιο Γερμανικό δικαστικό σύστημα που καταδικάζει πολλαπλούς δολοφόνους σε ...4 χρονάκια ;

Η Ιταλία με τον κουνελοσφάχτη Berlusconi ;

Η Αλβανία και τα Σκόπια με οικογενειακούς πατριαρχικούς θεσμούς Ισλαμιστών ;

Η Σουηδία με τους γελοίους νόμους της περί βιασμού ; Που δείνει πρόσβαση στην κάθε εγκαταλειμένη/πικραμένη/χωρισμένη να κάνει καταγγελίες και να δικαιώνεται κιόλας ;

Η Πορτογαλία που αφήνει ατιμώρητους βιαστές παιδιών σε ορφανοτροφεία ;

Η Αγγλία με τους γελοίους γαλαζοαίματους να χαλάνε τα λεφτά του κοσμάκι για να κάνει γάμο η δεσποινής Madame De Pompadour-Kate με τον πρίγκιψ μιας παλιάς γενειάς και εποχής ;

Μπορεί η Ελλάς να μην είναι πολιτισμένη σε θέματα σκύλων και λοιπών ζώων αλλά άλλο τόσο δεν είναι πολιτισμένη ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ η υπόλοιπη Ευρώπη σε άλλα ΠΙΟ σημαντικά θέματα.Και οκ καλά είναι να ανυσηχούμε για τον κάθε ανεγκέφαλο που ταλαιπωρεί τα ζωάκια αλλά να μην παρουσιάζουμε τους άλλους σαν τους απόλυτους δίκαιους δημοκράτες και προστάτες δικαιωμάτων ζώων/ανθρώπων/φύσης.

τελικά σε ενοχλεί η πράξη καθ'αυτού η ο ...χαμένος τουρισμός ;;;

Ο τουρισμός είναι ήδη χαμένος στην Ελλάδα με αυτές τις τιμές που έχουν βάλει !!!

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eτσι οπως τα λες η Ελλαδα διακρινεται για την κακομεταχειριση των ζωων... Κακομεταχειριση γινεται σε ολες τις χωρες, οχι μόνο στην Ελλαδα, δεν ειναι δικο μας αποκλειστικο προνομιο.

Και για τα υπολοιπα που εγραψες για τις αλλες χωρες διαφωνω, απο ολα αυτα πασχει και η δικη μας χωρα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι άλλο όμως, ότι ο τύπος είναι επικίνδυνος γενικότερα .. σκεφτείτε τώρα τα παιδιά της διπλανής να παίζουν και να φωνάζουν τι θα κάνει θα χάσει την ψυχραιμία του και θα τα κρεμάσει? μάλλον ψυχίατρος πρέπει να παρέμβει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Πάντως είναι απορίας άξιο γιατί να παίρνει κάποιος σκύλο άμα δεν τα γουστάρει και αν το έχει για φύλακα γιατί το κρεμάει άμα γαβγίσει αφού αυτή είναι η δουλειά του?.

Βέβαια εδώ στην Ελλάδα την γυναικα του και τα παιδιά του κακοποιεί κάποιος και κανεις από αυτούς που ξέρουν δεν κάνουν κάτι για τα ζώα θα σκοτιστούμε? :rolleyes:

+1000000000

Ακριβως εκει ειναι το θεμα.

Δημοσ.

Ξέσπασε στο άτυχο ζώο ένας ανεγκέφαλος.Αλλά συμβαίνουν πολλά χειρότερα γύρω μας.

Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον.

Δημοσ.

Ξέσπασε στο άτυχο ζώο ένας ανεγκέφαλος.Αλλά συμβαίνουν πολλά χειρότερα γύρω μας.

Δημοσ.

Υπάρχει πάντα κάτι χειρότερο μαφάλντα και ποτέ αυτό δεν αποτέλεσε εφαλτήριο αλλαγής προς το καλύτερο.

Η απληστία για το ευγενές δεν είναι μεμπτή.

Δημοσ.

Υπάρχει πάντα κάτι χειρότερο μαφάλντα και ποτέ αυτό δεν αποτέλεσε εφαλτήριο αλλαγής προς το καλύτερο.

Η απληστία για το ευγενές δεν είναι μεμπτή.

Σύμφωνοι.Στο θέμα όμως περισσεύει ο θεατρινισμός,η υπερβολή και η υποκρισία.

Μεμονωμένα περιστατικά βίας είτε σε ζώα είτε σε ανθρώπους συμβαίνουν.Σε εποχές παρακμής η απληστία για το ευγενές μου μοιάζει πολυτέλεια.

Δημοσ.

Σε εποχές παρακμής η απληστία για το ευγενές μου μοιάζει πολυτέλεια.

Εμένα πάλι μου φαίνεται ως το πρώτο αυτονόητο ζητούμενο, μιας και η απουσία του ευγενούς συνήθως είναι που επιφέρει την παρακμή.

Δημοσ.

Αυτό το σκεπτικό, (σορρυ κι'όλας μαφάλντα μου) είναι απο τα πιο λανθασμένα που έχω ακούσει. Όπως πολύ σωστά λέει ο Λουσι πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο απο κάτι άλλο. Με την λογική σου θα έπρεπε να βρίσκαμε το χειρότερο όλων και να μην ασχολούμασταν με τίποτα άλλο μεχρι να το διορθώσουμε ια να προχωρήσουμε στο αμέσως επόμενο κακό.

Δημοσ.

Μόνο εγώ το βλέπω σαν προώθηση του site ; :devil:

Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω όταν βλέπω 0 ποστ να ανοίγουν τέτοια τόπικ... :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό το σκεπτικό, (σορρυ κι'όλας μαφάλντα μου) είναι απο τα πιο λανθασμένα που έχω ακούσει. Όπως πολύ σωστά λέει ο Λουσι πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο απο κάτι άλλο. Με την λογική σου θα έπρεπε να βρίσκαμε το χειρότερο όλων και να μην ασχολούμασταν με τίποτα άλλο μεχρι να το διορθώσουμε ια να προχωρήσουμε στο αμέσως επόμενο κακό.

Mα η Μαφαλντα δεν ειπε να μην ασχολουμαστε καθολου, ειπε να αποφευγουμε τον θεατρινισμό, την υπερβολή και την υποκρισία.

Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απ τους παθολογικα ζωοφιλους ευχαριστως θα προτιμουσαν να κρεμαστει ο θυτης παρα ο σκυλακος...

Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω όταν βλέπω 0 ποστ να ανοίγουν τέτοια τόπικ... :mrgreen:

Exει καμμια αναγκη το site?

Eιναι το πιο δημοφιλες forum.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μην είσαι υπερβολικός! Οι ιδιοκτήτες του insomnia δεν είναι ο Ευαγγελάτος με την Τατιάνα!

:P

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου φαίνεται ως το πρώτο αυτονόητο ζητούμενο, μιας και η απουσία του ευγενούς συνήθως είναι που επιφέρει την παρακμή.

Αυτονόητο σε μια κοινωνία που μοιάζει με κατάκοιτο πτώμα;

Αυτονόητο που στον εικοστό πρώτο αιώνα συζητάμε ακόμη για τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Αυτονόητο που χρειαζόμαστε μ.κ.ο,συλλόγους,ομάδες, για προβλήματα που έπρεπε να είχαν λυθεί χτές.

Ισως είμαι λάθος αλλά πιστεύω πως ο ατομικισμός που καλλιεργήθηκε παραμένει μια πληγή για την κοινωνία και η αιτία παρακμής.

Πάντα θα υπάρχει κάτι χειρότερο,δεν διαφωνώ ,πρέπει να υπάρχει όμως και ιεράρχηση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτονόητο σε μια κοινωνία που μοιάζει με κατάκοιτο πτώμα;

Αυτονόητο που στον εικοστό πρώτο αιώνα συζητάμε ακόμη για τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Αυτονόητο που χρειαζόμαστε μ.κ.ο,συλλόγους,ομάδες, για προβλήματα που έπρεπε να είχαν λυθεί χτές.

Ισως είμαι λάθος αλλά πιστεύω πως ο ατομικισμός που καλλιεργήθηκε παραμένει μια πληγή για την κοινωνία και η αιτία παρακμής.

Πάντα θα υπάρχει κάτι χειρότερο,δεν διαφωνώ ,πρέπει να υπάρχει όμως και ιεράρχηση.

Δεν μπορεί να υπάρχει ιεράρχηση σε αυτονόητα πράγματα, αλλιώς ...τη χάσαμε τη μπάλα!

Η κοινωνία γενικότερα κάθε άλλο παρά κατάκοιτο πτώμα είναι! Μην επηρεάζεσαι από απόψεις και δράσεις της μειοψηφίας που τις κάνει να φαίνονται σαν κάτι γενικότερο.

Στο σύνολό της η κοινωνία λειτουργεί μια χαρά!

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...