PC555paul Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εδώ και αρκετό καιρό, μόλις ανοίγω το PC μου δεν εκκινεί κανονικά. Η οθόνη παραμένει σε power saving mode ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτήν (δοκίμασα και άλλη οθόνη με τα ίδια αποτελέσματα) ούτε με την κάρτα γραφικών (δόκιμασα να συνδέσω την οθόνη στην ενσωματωμένη καρτα γραφικών της motherboard αλλα τα ίδια). Ο μόνος τρόπος για να κάνω το PC να ανοίξει είναι να "παίζω" με τον διακόπτη του restart. Όσο περνάει ο καιρός, ωστόσο, τόσο λιγότερο πιάνει αυτό. Όταν τελικά το PC εκκινήσει κανονικά όλα δουλεύουν ρολόι. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην τροφοδοσία. Καμία λύση? Το σύστημά μου: CPU Intel Core2 Quad Q8200, 4GB RAM,Windows 7 32-bit, Nvidia GeForce 9600 GT, Οθόνη LG flatron w1934s, τροφοδοτικό 450w
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δοκίμασε να κάνεις ενα reset στο bios βγάζοντας την μπαταρία και με το jumperaki πάνω στην motherboard και αν μπείς στο bios βάλτα ολα στα defaults. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και ενα αλλαο τροφοδοτικό αν μπορείς να βρεις η το πιο απλό μπορεί να έχει χαλάσει ο διακόπτης και να μην πιάνει καλα.
gtsamour Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Πάντως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι παιγμένο τροφοδοτικό. Έχει όλα τα κλασσικά συμπτώματα η περίπτωση.
vdanasto Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μπορεί να είναι και οι μνήμες. Δοκίμασε να τις βγάλεις, ξαναβάλεις. Το ίδιο και τον επεξεργαστή. Ίσως να είναι και η μητρική. Πολλά παίζουν, με δοκιμές θα βγάλεις άκρη.
gtsamour Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τι σχέση έχουν οι μνήμες... αφού σου λέει το μηχάνημα δεν κάνει καν POST και όταν καταφέρει και κάνει, λειτουργεί κανονικά.
vdanasto Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Φυσικά και έχουν σχέση. Κλασσική περίπτωση το pc να ανάβει χωρίς να δεν δείχνει εικόνα, γιατί δεν πατάνε καλά οι μνήμες. Αν έχεις κάποιο pc speaker συνέδεσέ το στη μητρική, τα beeps που κάνει πριν το post σου δείχνουν ποιό είναι το πρόβλημα.
djole6791 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Το ίδιο πρόβλημα είχε ένας γνωστός και νομίζω έστρωσε με φορμάτ.
PC555paul Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Οι μνήμες δεν φταίνε, ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα. Επίσης έβγαλα και ξαναέβαλα τον επεξεργαστή αλλά τα ίδια. Τα beeps πρίν από το post (όταν επιτέλους κάνει post) μου φαίνονται κανονικά. Παίζει να φταίει η μητρική? Κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι πως εδώ και μισό περίπου χρόνο έχω συνδεδεμένη μια δεύτερη οθόνη στην ίδια κάρτα, υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει το τροφοδοτικό? Σε περίπτωση που χρειαστώ φορμάτ έχω δύο σκληρούς (Στον ένα έχω Win XP και στον άλλο Win7). Πού να κάνω φορμάτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.