pdiomidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Για να ψυξω επεξεργαστη μητρικη και 2 vga τι τρομπα να παρω; ποσα λιτρα πρεπει να βγαζει περιπου για να τα κραταει ολα καλα;
DaNastyPolar Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 SWIFTECH MCP665 AKA LAing D5 Aka Koolance 440 !! 1500l/h = 35 βαθμους σε ολο το συστημα!
pdiomidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 http://cgi.ebay.com/...RK%3AMEWNX%3AIT πχ αυτη κραταει cpu motherboard και 2 vga?? 1200L per hour ειναι..
DaNastyPolar Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ειναι μια απο τις παραπανω απλα με αλλο λογοτυπο.! Σου εστειλα νομιζω στο ΚΟΥΤΙ!μια Laing D5
pdiomidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι σχεδόν ίδια είναι! Και αυτή πιστεύω να αντέχει όλο το σύστημα ε;
Κοπρίτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι σχεδόν ίδια είναι! Και αυτή πιστεύω να αντέχει όλο το σύστημα ε; αντεχει ανετοτατα σηκωνει και 9πλο ψυγειο με cpu με 4vga εγγυημενα... εδω θα τη βρεις σε μια οικονομικη υλοποιηση της απο ευρωπαικο καταστημα εαν σε ενδιαφερει.
pdiomidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Α ωραία φίλε σε ευχαριστώ πολυ! Έχω φτιάξει μια σύνθεση απο eBay αλλα δεν είμαι σίγουρος..
pdiomidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 παντως ενα τετοιο σετακι πανω σε 2600Κ πιστευω θα παει καλα..
injen Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Και ποια κομματια θελει ακριβως ενα πληρες συστημα watercooling? Αντλια,ψυγειο,τι αλλο; Θελω να δω ποσο παει σε κοστος ενα πληρες συστημα και αν ειναι πιο αποδοτικο και αξιζει τα λεφτα του σε σχεση με μια Η70. Sent from my iPhone 4 using Insomnia
pdiomidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 θελει cpu block, ψυγειο, αντλια, ρεζερβουαρ, σωληνες, ανεμιστηρες για το ψυγειο, σωληνες, υγρο, ρακορ.. παει γυρω στα 250 μια πολυ καλη custom που θα ειναι ικανη να σηκωσει μητρικη vga και cpu ευκολα... καμια σχεση με τις ετοιμες.. οι ετοιμες κλειστου τυπου υδροψυξεις ειναι μια καταναλωτικη απατη.. οχι και πως οι custom δεν ειναι παντως στο λεω εγω που εχω δοκιμασει ΑΠΑΤΗ!
injen Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Και δεν εχει φοβο διαρροης; Απο θορυβο πως παει; Τι εννοεις πως και οι custom ειναι απατη;εκτος αν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα εγω. Εμενα προσωπικα με νοιαζει μονο για ψυξη της cpu μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις τι χρειαζομαι απο καποιο site που πουλαει τετοια ειδη; Sent from my iPhone 4 using Insomnia
DaNastyPolar Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αυτο το σιτε πουλα ειδη υδροψυξης!.Αυτο που θελει να πει ο pdiomidis ειναι οτι δινεις τα 120Ε και περνεις μαι ετοιμη λυση η οποια δεν αποδιδει για τα συγκεκριμενα χρηματα. Μια costum λυση την οποια εσυ καθοριζεις και ξερεις τι προσφερει,δεν το θεωρω αυτο καθ αυτο απατη,αλλα εμεσα μπορει να θεωρηθει. @ injen οτι συστημα και να εχεις,Οτιδηποτε περα της εργοστασιακης ψυξης,δεν εχει εγγυηση καλης λειτουργειας.Εννοω οτι το προιον που αγορασες για ψυξη μπορει να εχει 15 χρονια Μeantime Βetween Failures αλλα εαν ο ιδιος δεν το φτιαξεις να δουλεψει σωστα και σταξει υγρο στην καρτα γραφικων πχ,δεν υπαρχει εγγυηση!
injen Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ευχαριστω παιδια,αλλα δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα γιατι ειμαι noobas στο θεμα custom watercooling. Πχ με cpu block πρεπει να παρω και backplate? Τα ρακορ που τα θελω και ποσα πρεπει να παρω; Sent from my iPhone 4 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.