Προς το περιεχόμενο

4 pin υποδοχή μητρικής σε 3 pin fan

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν γρήγορη ερώτηση.

Εχουμε την παρακάτω υποδοχή σε μία αρχαία mobo. Εχω πάρει noiseblocker ανεμιστήρα ο οποίος έχει 3 Pin υποδοχή.

post-204649-0-17368800-1303982514_thumb.jpg

Φυσικά δεν κουμπώνει μια και ο ανεμιστήρας έχει τα κλασικά εξογκώματα στο πλαστικό της υποδοχής. Θέλω αντάπτορα ή να φάω τα πλαστικά της υποδοχής του ανεμιστήρα και να τον συνδέσω;

Ο άλλος Noiseblocker Που μπήκε στην ψύχτρα παρότι 4pin η υποδοχή της μητρικής, κούμπωσε κανονικά απλά θα δουλεύει στο full(μαύρο sleeving καλώδιο στη μέση της 1ης φώτο)

post-204649-0-44869900-1303983175_thumb.jpg

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα έκανα το δεύτερο......αλλα εγώ είμαι και λίγο κάφρος :P

Κάτσε να σου πεί κανένας άλλος για σιγουριά....

Σε έχω ικανή να τα φάς με το στόμα...

Δημοσ.

Και εγώ για το δεύτερο πάω :P

Σε έχω ικανή να τα φάς με το στόμα...

Με λίμα για γαλλικό μανικιούρ βρε :P

Δημοσ.

Κοίταξε απ ότι ξέρω το 4ο pin που μένει ειναι το fan control πράγμα πο σημαίνει ότι το φαν θα μένει ανοιχτό

Pin 4-Wire Support Pin 3-Wire Support

1 Ground 3 Ground

2 +12 V 2 FAN_POWER

3 FAN_TACH 1 FAN_TACH

4 FAN_CONTROL N/A N/A

κάπως έτσι σκέψου το

θα έλεγα καλύτερα να πάρεις adaptor..

Δημοσ.

Eαν συνδεσεις εναν 3πινο ανεμιστηρα σε 4πινη υποδοχη μεσω ανταπτορα, θα δουλευει μεν αλλα χωρις την αυτοματη αυξομειωση ταχυτητας που προσφερει το 4πινο, σωστα?

Δημοσ.

βρε να το σκεφτώ και έτσι και ξέρω ότι με adaptora θα κάνω σίγουρη δουλειά. Το θέμα είναι αν γίνεται αυτό που λέω.

Eαν συνδεσεις εναν 3πινο ανεμιστηρα σε 4πινη υποδοχη μεσω ανταπτορα, θα δουλευει μεν αλλα χωρις την αυτοματη αυξομειωση ταχυτητας που προσφερει το 4πινο, σωστα?

Δεν με νοιάζει να δουλεύει σε full Στροφές

Απλά μήπως γλυτώσω τον αντάπτορα όχι για τα λ7 αλλά επειδή θέλω να το δουλέψω σε καμιά ώρα το Pc

Δημοσ.

Αυτό βλέπω να κάνω και να ενημερώνω :lol:

Καλά κανείς δεν έχει σκεφτεί να κάνει κάτι τέτοιο να μου πει μην πάει τζάμπα ο ανεμιστήρας :P

Για τη Mobo σκασίλα μου :P

Δημοσ.

Καλά οι αντάπτορες είναι πεταμένα λ7 :P

Μια χαρά όλα thanks all :)

Τα comments για "γυναίκες" απλά δεν τα σχολιάζω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...