grigoriou Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δεν με νοιάζει να δουλεύει σε full Στροφές Απλά μήπως γλυτώσω τον αντάπτορα όχι για τα λ7 αλλά επειδή θέλω να το δουλέψω σε καμιά ώρα το Pc Οk δεν απευθυνοταν σε σενα, το ερωτημα ηταν γενικου ενδιαφεροντος και να το επαναλαβω για οποιον φιλο γνωριζει: Eαν συνδεσεις εναν 3πινο ανεμιστηρα σε 4πινη υποδοχη μεσω ανταπτορα, θα δουλευει μεν αλλα χωρις την αυτοματη αυξομειωση ταχυτητας που προσφερει το 4πινο?
Doc1355 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οk δεν απευθυνοταν σε σενα, το ερωτημα ηταν γενικου ενδιαφεροντος και να το επαναλαβω για οποιον φιλο γνωριζει: Eαν συνδεσεις εναν 3πινο ανεμιστηρα σε 4πινη υποδοχη μεσω ανταπτορα, θα δουλευει μεν αλλα χωρις την αυτοματη αυξομειωση ταχυτητας που προσφερει το 4πινο? Συ-ντα-γές
karmen1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 όλα καλά αλλά μόλις ξενέρωσα. Τελικά κάνει θόρυβο ακόμα και αρκετό. Μάλλον είναι το fan Του τροφοδοτικού γαμώτο. Βέβαια έχει μειωθεί αρκετά ο θόρυβος αν σκεφτείτε ότι φορούσε αυτούς τους 2 πριν
skim045 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 όλα καλά αλλά μόλις ξενέρωσα. Τελικά κάνει θόρυβο ακόμα και αρκετό. Μάλλον είναι το fan Του τροφοδοτικού γαμώτο. Βέβαια έχει μειωθεί αρκετά ο θόρυβος αν σκεφτείτε ότι φορούσε αυτούς τους 2 πριν Γιατί δεν κάνεις κανα πείραμα να αλλάξεις και τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού?
karmen1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αυτό σκέφτομαι και το βγάζω τώρα, να δω τι παίζει και αν μπορώ να επέμβω ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Άδικος κόπος μαμώτο Ο ανεμιστήρας δεν βγαίνει ένας 8άρης είναι. Ολα είναι κολλημένα μεταξύ τους και το σιδερένιο πλαίσιο που φαίνεται είναι fix δεν κουνάει παρόλο που ξεβίδωσα και τις 4 βίδες που συγκρατούσαν την πράσινη πλακέτα. Φαίνεται η μία στη 1η φώτο... Μάλλον θα του αλλάξω τροφοδοτικό. Δεν θα με ζαλίσει εμένα
skim045 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αν δεν βγαίνει η πράσινη πλακέτα που έχει δύσκολα τα πράγματα, αλλιώς θα έκανες μία πατέντα που έκανε και ένας φίλος.
karmen1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παρόλο που ξεβίδωσα τις υποδοχές που είχε (νόμιζα ότι μετά από αυτό θα έβγαινε) την συγκρατούσε κόλλα κάπου στην μέση. Δεν βγαίνει με τίποτα. Μία λύση αν θέλω να πειραματιστώ είναι να κόψω το λαμάκι που έχει πάνω από το fan να βγάλω το fan Να βάλω άλλο. Ετσι και αλλιώς αυτό το κομμάτι λαμαρίνα δεν χρησιμεύει και κάπου, ούτε βιδώνει καμιά βίδα επάνω.
skim045 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Σίγουρα δεν βιδώνει τίποτα πάνω γιατί βλέπω και έχει δύο τρυπούλες και μου φαίνεται είναι για βίδες. Αν δεν βιδώνει τίποτα πάνω δεν έχεις να χάσεις κάτι. Άλλωστε πιο πριν σκεφτόσουν να το αλλάξεις απ'ευθείας.
karmen1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Στη τρίτη φώτο βλέπεις 2 βιδούλες πάνω σε μία μικρή πράσινη πλακέτα η οποία είναι κολλημένη αν προσέξεις. Τις είχα ξεβιδώσει και επίσης δεν κούνησε. Στη πρώτη φώτο αν δεις κάτω δεξιά φαίνεται μία βίδα. Εχει τέσσερις τέτοιες πάνω σε μία μεγάλη πράσινη πλακέτα. Ε αυτή η πλακέτα είναι κολλημένη τέρμα μέσα δεξιά και αριστερά.
skim045 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Όχι. Εγώ λέω για το μικρό κομμάτι λαμαρίνας που έχει που σκέφτεσαι να κόψεις. Όχι για την πλακέτα που έχει. Αυτό ήταν το 666 μήνυμα Το νου σας
karmen1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Α λες για τις 2 βίδες που φαίνονται πάνω στη 2η φώτο. Αυτές είναι του ανεμιστήρα. Η λαμαρίνα είναι ενιαία τριγύρω και κολλημένη με την πλακέτα στη βάση κάτω. Εκτός αν παρατήρησες κάτι που δεν είδα Κάνε σχόλιο γρήγορα
Zeus_GR Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 σου έχω μια λυση.. αλλά είναι αρκετά καφρικάνικη! μπορείς να απενεργοποιήσεις το φανακι του τροφοδοτικου να προσπαθήσεις να βγάλεις τα πτερύγια του.. κ με την τροφοδοσία που σου έχει μείνει να βάλεις ένα 2ο φανακι απ έξω από το κουτι του τροφοδοτικού... το έχω κάνει κ δουλεύει 4 χρόνια τώρα στο torrent μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.