escada Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 εχω μια μητρηκή gigabyte GA-870A-UD3 με επεξεργαστή ΑMD x4 635, και 2 vga 5770... το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω 3η ή 4η ram (μολις βάζω την 3η ή την 4η ξεκινάνε τα μπιιίπ ) οι 2 ram που έχω τώρα είναι Kingston DDR3 1333, δοκίμασα για 3η να βάλω ακριβός το ίδιο μοντέλο με τις αλλες 2 αλλα τπτ... φταίει η μητρική ή πρέπει να πειράξω κάτι απο το BIOS? α, ξέχασα να αναφέρω πως το λειτουργικό σύστημα είναι Win7 ultimate 64bit
karmen1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καταρχήν βγάλε τα 2 τσιπάκια μνήμης που είχες και δούλευε το μηχάνημα και βάλε στις υποδοχές αυτές τα νέα, και δοκίμασε να τον ανοίξεις. Αν ανοίξει δοκίμασε τα ίδια τσιπάκια (τα καινούρια) στα άλλα 2 slots της μητρικής, χωρίς να συνδέσεις τα παλιά και δες.
escada Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 το δοκίμασα και τελικά έχουν πρόβλημα τα 2 τελευταία slots να΄σε καλα
Arctic Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μπορεί να έχουν στραβώσει τα pins (συρματάκια) της μητρικής ή του επεξεργαστή όπως εδώ και εδώ. Πάντως μοιάζει με το πρόβλημα μου (εμένα δεν μου έκανε μπιπ αλλά τίποτα-βλ:1ο σύνδεσμο)
escada Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μπορεί να έχουν στραβώσει τα pins (συρματάκια) της μητρικής ή του επεξεργαστή όπως εδώ και εδώ. Πάντως μοιάζει με το πρόβλημα μου (εμένα δεν μου έκανε μπιπ αλλά τίποτα-βλ:1ο σύνδεσμο) φιλε διαβασα το θεμα σου και παιζει να εχω προβλημα με επεξεργαστη (συμφωνα με τον ACDC) πιο συγκεκριμενα εχω ΑΜD στα 64bit αλλα μου ειχαν στραβωσει 2 πινς αλλα τα εφερα παλι στα ισια τους. Δηλαδη τωρα ειμαι για νεο επεξεργαστη;
Arctic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Προσπάθησε να δεις πιο πινάκι δεν πατάει σωστά και ίσιωσέ το.
escada Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Προσπάθησε να δεις πιο πινάκι δεν πατάει σωστά και ίσιωσέ το. το εχω κανει απο καιρο αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.