Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ram

escada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μητρηκή gigabyte GA-870A-UD3 με επεξεργαστή ΑMD x4 635, και 2 vga 5770...

το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω 3η ή 4η ram (μολις βάζω την 3η ή την 4η ξεκινάνε τα μπιιίπ :mad: )

οι 2 ram που έχω τώρα είναι Kingston DDR3 1333, δοκίμασα για 3η να βάλω ακριβός το ίδιο μοντέλο με τις αλλες 2 αλλα τπτ... φταίει η μητρική ή πρέπει να πειράξω κάτι απο το BIOS?

α, ξέχασα να αναφέρω πως το λειτουργικό σύστημα είναι Win7 ultimate 64bit

Δημοσ.

Καταρχήν βγάλε τα 2 τσιπάκια μνήμης που είχες και δούλευε το μηχάνημα και βάλε στις υποδοχές αυτές τα νέα, και δοκίμασε να τον ανοίξεις.

Αν ανοίξει δοκίμασε τα ίδια τσιπάκια (τα καινούρια) στα άλλα 2 slots της μητρικής, χωρίς να συνδέσεις τα παλιά και δες.

Δημοσ.

Μπορεί να έχουν στραβώσει τα pins (συρματάκια) της μητρικής ή του επεξεργαστή όπως εδώ και εδώ. Πάντως μοιάζει με το πρόβλημα μου (εμένα δεν μου έκανε μπιπ αλλά τίποτα-βλ:1ο σύνδεσμο)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπορεί να έχουν στραβώσει τα pins (συρματάκια) της μητρικής ή του επεξεργαστή όπως εδώ και εδώ. Πάντως μοιάζει με το πρόβλημα μου (εμένα δεν μου έκανε μπιπ αλλά τίποτα-βλ:1ο σύνδεσμο)

φιλε διαβασα το θεμα σου και παιζει να εχω προβλημα με επεξεργαστη (συμφωνα με τον ACDC) πιο συγκεκριμενα εχω ΑΜD στα 64bit αλλα μου ειχαν στραβωσει 2 πινς αλλα τα εφερα παλι στα ισια τους. Δηλαδη τωρα ειμαι για νεο επεξεργαστη;

Δημοσ.

Προσπάθησε να δεις πιο πινάκι δεν πατάει σωστά και ίσιωσέ το.

το εχω κανει απο καιρο αυτο... :mellow:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...