Προς το περιεχόμενο

Θερμαγωγιμη παστα home made???

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη μου την εχει δωσει η υποθεση με αυτην ''παστα'' επειδη μου λενε οπου και να την ζητησω οτι εχει εξαντληθει ταχα !Αρχικα προτεινετε μου μαγαζια που να την πουλουν ετοιμοπαραδωτη Θεσσαλονικη αν και λιγο δυσκολο..!Αν ξερει κανεις ομως αν μπορω να την ''φτιαξω'' με καποιο τροπο μονος στο σπιτι ?Απο τι υλικα απρτιζεται το μειγμα?Και πως θα μπορουσα να την φτιαξω?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ποια μαγαζιά πήγες και δεν είχαν; Δύσκολο μου φαίνεται και ειδικά σε μία πόλη όπως η Θεσσαλονίκη

Για να τη φτιάξεις μόνος σου δεν...

Δημοσ.

Home made? :o τόσο πια? δηλαδή που πήγες και δεν είχε κανείς? Το "τάχα" πάλι δεν το κατάλαβα, δηλαδή υποπτεύεσαι ότι είχαν αλλά δεν ήθελαν να πουλήσουν? LOL Ψάχνεις μήπως μεγάλη ποσότητα/συγκεκριμένη μάρκα κλπ?

edit: μας προλάβανε οι αποπάνω =P

Δημοσ.

Κατεβηκα κεντρο και τα μεγαλα μαγαζια ειπαν τοι εχουν ελλειψη σε κατι μικρα πηγα και ειπαν το ιδιο αν και πιστευω οτι εχουν!Τεσπα με τα πολλα και με τα λιγα βρηκα τελικα πριν απο λιγο!Απλα ρωταω απο περιεργια απο εδω και περα τα υλικα που αποτελειται και αν μπορει κανεις να την φτιαξει μονος!Αυριο επιτελους βαζω μπρος για την συναρμολογηση!!!!

Δημοσ.

Εχω ένα μικρό διαβολάκι στον ένα ώμο που μου ψυθιρίζει "μας δουλεύεις, μου φαίνεται"...

Τεσπά, καλή συναρμολόγηση και ξέχνα τις χειροποίητες πάστες.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ :P

Δημοσ.

+1 απο μένα για την sudocrem που πρότεινε ο @firewalker.

Aπλά να δώσω ένα tip που δεν το ξέρουν πολλοί. Η συγκεκριμένη πάστα έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν διατηρείται στο ψυγείο. :P :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...