Προς το περιεχόμενο

Θερμαγωγιμη παστα home made???

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βέβαια προσοχή στα:

• When choosing a toothpaste, look for brands without grit – that will hinder heat transfer
  • Keep in mind that the fluoride in toothpastes can be slightly corrosive, and as such shouldn’t be used in your rig 24/7, especially on exposed die CPUs
  • Choosing between the two, diaper rash cream is the obvious choice, given the fact that it doesn’t have the corrosive properties of toothpaste and I noticed very slightly lower temperatures with it.

και βέβαια όλα έτερον εκάτερον, διότι στην τελική:

this isn’t a permanent solution. Go buy some thermal grease when you have the chance – this is only a temporary solution.= to δικό μου "ξέχνα τις homemade πάστες".

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

common πιο πολλά κάνει η οδοντόκρεμα, η βαζελίνη και η ταλαιπωρία, παρά ένα σωληνάριο πάστας :lol:

Ασε που η οδοντόκρεμα και η βαζελίνη είναι για άλλες δουλειές :P

Δημοσ.

Αυτά για μένα είναι για στιγμές απελπισίας μόνο και σε παλαιολιθικά μηχανήματα που δεν τρέχει και τίποτα αν σου μείνουν στο χέρι από τα πειράματα. Κατά τ'αλλα, οκ, γενικά πληροφοριακά έχουν το ενδιαφέρον τους.

εdit: ε να, το φοβόμουν αυτό. Liverpoolman, φυσικά και θα έχεις πρόβλημα. Διάβασε καλά τι γράφουμε και αποτύπωσε το "OXI MONIMH ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ". Και φυσικά ο τύπος στο λινκ που έδωσα το έβαλε σε P4 και όχι σε καινούριους πολυπύρινους επεξεργαστές που βράζουν χίλιες φορές περισσότερο. Τώρα αν εσύ θέλεις να κάνεις πειράματα και να κάψεις τον καινούριο σου H/Y από το να πάρεις μια νορμάλ πάστα που κάνει ελάχιστα ευρώ, be my guest.

Δημοσ.

Παιδια μιλατε σοβαρα?Εννοω οτι αν βαλω ενα απο τα παραπνω υλικα δεν θα υπαρχει προβλημα ή κανετε πλακα?

Να σε ρωτήσω ειλικρινά. Πες ότι δεν κάνουμε πλάκα, θα το κάνεις το παραπάνω και θα το βάλεις στο cpu ή θα δώσεις 3 euro να πάρεις μία πάστα;

Δημοσ.

Πάστα home made:

Συστατικά

250 γρ. μαργαρίνη ή βούτηρο λιωμένο

500 γρ. αλεύρι

250 γρ. ζάχαρη

2 βανίλιες

3 αυγά (το ένα για άλοιμα)

μια πρέζα αλάτι (μύτη του κουταλιού)

1 και 1/2 κουταλιές μπέϊκιν πάουντερ

500 γρ. μαρμελάδα

Οδηγίες

Βάζουμε σε μπολ και ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός απο ένα αυγό και τη μαρμελάδα.

Παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης, το βάζουμε σε βουτηρωμένο ταψί και βάζουμε από πάνω τη μαρμελάδα.

Την υπόλοιπη ζύμη την κάνουμε μπαστούνια (1 μεγάλο για γύρω γύρω στο ταψι) και τα τοποθετούμε απο πάνω σε σχήμα καρό.

Αλοίφουμε με βαμβάκι τον κρόκο του αυγού στα μπαστούνια και ψήνουμε στους 180 μία ώρα (σε ταψί νούμερο 28).

Δημοσ.

Ρε συ liverpoolman πιο πολύ στοιχίζει η οδοντόκρεμα απο την πάστα. Εκτός και αν θέλεις να σου μείνει και η οδοντόκρεμα για καβάτζα. :P

Κάντο και πές μας εντυπώσεις αφού ψήνεσαι. Ελπίζω μετά να έχεις κάποιο δεύτερο μέσο να μπείς online ή έστω κάποιο net cafe κοντά στο σπίτι σου. :lol:

Δημοσ.

Κι ας ελπίσουμε (βλέποντας την ηλικία σου) ότι οι γονείς σου μετά θα σου πούνε ένα τρανό και απόλυτο ΟΧΙ όταν τους ξαναζητήσεις να πληρώσουν για νέο pc επειδή έκαψες το "παλιό" ;)

"Hey mom, dad,...δεν ήθελα να δώσω 3 ευρώ οπότε είπα να βγάλω τον μαγκάιβερ από μέσα μου κι έβαλα ότι βρήκα στο μπάνιο και "πουφ! τσακ! ΜΠΑΜ! μπόινκ!" =P

Δημοσ.

Μην μασατε μαγκες ...!Δεν ειναι θεμα κοστους απλα μεχρι να την βρω θα επρεπε να περιμενω απο εβδομαδα και θα εμενα ολο το σ/κ χωρις pc!Πιστευω να εχετε χιουμορ να καταλαβετε ποτε μιλαμε σοβαρα και ποτε οχι!

Δημοσ.

Μην μασατε μαγκες ...!Δεν ειναι θεμα κοστους απλα μεχρι να την βρω θα επρεπε να περιμενω απο εβδομαδα και θα εμενα ολο το σ/κ χωρις pc!Πιστευω να εχετε χιουμορ να καταλαβετε ποτε μιλαμε σοβαρα και ποτε οχι!

Πριν ποστάρεις ότι 'τελικά βρήκες', ετοιμαζόμουν να γράψω ότι αν καίγεσαι τόσο πολύ πια, έλα να σου δώσω αυτές που τις έχω και κάθονται. Συμπέρασμα: Ακόμη και σ'αυτήν την περίπτωση, δες αν μπορείς να βρεις νορμάλ πάστα με άλλο τρόπο πριν προβείς σε πειράματα σε καινούριο μηχάνημα. Εμένα απλά κάτι μου λέει ότι εσύ φαγώθηκες να μάθεις να φτιαχνεις πάστα για κάποιο λόγο, εξού που σου είπα νωρίς-νωρίς ότι κάτι μου λέει ότι μας δουλεύεις. Μέσα σε 23 λεπτά από το ποστ που έλεγες ότι δεν βρήκες σε όλη την πόλη, ξαφνικά βρήκες. Ποσταρες, πετάχτηκες στην αγορά ξανά, βρήκες, γύρισες, ξαναπόσταρες. Σε 23 λεπτά. Και η κατσίκα μασάει ταραμά επίσης. Και το υπέροχο "εγώ πιστευω ότι έχουν αλλά δε δίνουν" απλά ασχολίαστο. LOL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...