Sarandis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 κοιτα μην παρεις καμια ηλεκτραγωγιμη και καψεις τιποτα εχει ανοιχτει θεμα εδω ριχτου μια ματια
liverpoolman Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παιδια οχι σοβαρολογω οτι την στιγμη που εκανα το ποστ δεν ειχα παστα!Ολο το πρωι ημουν κατω αγορα και πηγα συγκεκριενα πλαισιο μυλτιραμα γερμανο (μπας και ειχε) και ολοι μου ειπαν οτιδεν υπαρχει ουτε στα καταστηματα που πηγα αλλα ουτε σε ολα στην θεσσαλονικη ,ουτε για δειγμα!Μετα πηγα σε δυο τρια μικρα που φτιαχνουν υπολογιστες και μου ειπαν ψευδως(ενω μπροστα στα ματια μου συναρμολογουσαν η/υ) οτι δεν εχουν γιατι προφανως δεν ηθελαν να τις πουλησουν γιατι δεν συνεφερε!Την στιγμη που ειπα οτι τελικα βρηκα ηταν οταν με πηρε τηλεφωνο ο αδελφος μου του ειχα πει να παει σε ενα στο κεντρο με αναλωσιμα! Τελος το θεμα το συνεχισα και αφου την βρηκα επειδη με εφαγε η περιεργια αν γινεται και τι ''σκατα'' σπουδαιο ειχ και ηταν τοσο δυσευρετη!
liverpoolman Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παιδια οχι σοβαρολογω οτι την στιγμη που εκανα το ποστ δεν ειχα παστα!Ολο το πρωι ημουν κατω αγορα και πηγα συγκεκριενα πλαισιο μυλτιραμα γερμανο (μπας και ειχε) και ολοι μου ειπαν οτιδεν υπαρχει ουτε στα καταστηματα που πηγα αλλα ουτε σε ολα στην θεσσαλονικη ,ουτε για δειγμα!Μετα πηγα σε δυο τρια μικρα που φτιαχνουν υπολογιστες και μου ειπαν ψευδως(ενω μπροστα στα ματια μου συναρμολογουσαν η/υ) οτι δεν εχουν γιατι προφανως δεν ηθελαν να τις πουλησουν γιατι δεν συνεφερε!Την στιγμη που ειπα οτι τελικα βρηκα ηταν οταν με πηρε τηλεφωνο ο αδελφος μου του ειχα πει να παει σε ενα στο κεντρο με αναλωσιμα! Τελος το θεμα το συνεχισα και αφου την βρηκα επειδη με εφαγε η περιεργια αν γινεται και τι ''σκατα'' σπουδαιο ειχ και ηταν τοσο δυσευρετη!
Thanos1972 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Το πλαισιο κατω στο κεντρο εχει παστες στον επανω οροφο.Μπας και πηγες να αγορασεις τα υλικα για να την φτιαξεις μονος σου και σου ειπαν οτι δεν εχουν? Η ceramique κανει για οδοντοπαστα ρε παιδια?γιατι μου τελειωνει η colgate και εχω πολυ απο την αλλη.
The_Judas Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Είναι συνωμοσία με πρωτοστάτες τους illuminati. Έχουν κατακόμβες και στοές γεμάτες με θερμοαγώγιμες αλλά δεν τις δίνουν στον απλό λαό. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να καίγονται οι επεξεργαστές μας και έτσι αυτοί θα ελέγχουν την παγκόσμια αγορά. Ο κόσμος θα παρακαλάει για λίγη θερμοαγώγιμη. Ανθρωπος θα σκοτώνει συνάνθρωπο για μισό γραμμάριο
liverpoolman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Oχι ζητησα γενικα και μου ειπαν τελειωσε!Απλα εψαχνα για προχειρη λυση να το κανω αυριο!τωρα βρηκα
oldnew Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Είναι συνωμοσία με πρωτοστάτες τους illuminati. Έχουν κατακόμβες και στοές γεμάτες με θερμοαγώγιμες αλλά δεν τις δίνουν στον απλό λαό. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να καίγονται οι επεξεργαστές μας και έτσι αυτοί θα ελέγχουν την παγκόσμια αγορά. Ο κόσμος θα παρακαλάει για λίγη θερμοαγώγιμη. Ανθρωπος θα σκοτώνει συνάνθρωπο για μισό γραμμάριο Επειδή τολμισες να μας αποκαλύψεις, μέχρι το βράδυ θα σου έχουμε γεμίσει ιούς το pc, και θα σου έχουμε κάψει το bios. Μ€τανο€ιτ€ , το τ€λοc του κόcμου πληcιαz€ι.. http://www.youtube.com/watch?v=UaaRPjzK3OY 00:17 Άρα problem solved.. Κετσαπ! Καλύτερα αποτελέσματα και απο κανονική συλικονη! Η μάρκα να παίζει ρόλο;
PixyMike Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κετσαπ..? :lol: ..ε να δοκιμάσουμε και μια μουστάρδα!!! Να 'στε καλά κλαίω απ'τα γέλια!
erevos_csd Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 με 3 λεπτά test... Να δω με ένα 3ωρο τι θα γινόνταν.
mainboardER Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 δηλαδη τζαμπα πειρα arctic silver 5 πεζει ρολο το πως θα απλοσω την κετσαπ;
mikelamar Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αν σου βρίσκεται σε πλεόνασμα δοκίμασε κ λίγο σπερμ@, πιστεύω θα πηγαίνει μαμάτα...
oldnew Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αν σου βρίσκεται σε πλεόνασμα δοκίμασε κ λίγο σπερμ@, πιστεύω θα πηγαίνει μαμάτα... Φορα πρώτα προφυλακτικο στη CPU , μη μείνει έγκυος και γεννησει. (arm θα βγει το παιδί-CPU)
injen Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αν σου βρίσκεται σε πλεόνασμα δοκίμασε κ λίγο σπερμ@, πιστεύω θα πηγαίνει μαμάτα... Χαχαχαχα Sent from my iPhone 4 using Insomnia
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 ελα να μεινουμε στο τοπικ πριν περασει ο υπευθυνος και το θεμα παρει το ωραιο του λουκετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.