Προς το περιεχόμενο

USB 3.0 Controller ερωτηση.

letni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους Insomniacs,εγινα κατοχος του συγκεκριμενου USB 3.0 Controller αφου ανοιξα την συσκευασια παρατηρησα οτι το προιον δεν εχει καμια σχεση με την φωτογραφια στην ιστοσελιδα στο πλαισιο οπως και αυτη της συσκευασιας.

Συγκεκριμενα οι διαφορες που παρατηρησα με σημαντικοτερη ειναι οτι αντι για τους 2 πυκνωτες στερεου τυπου ειχε 2 ηλεκτρολυτικου τυπου,δεν σας κρυβω οτι ο λογος που προτιμησα αυτον τον Controller ηταν αυτος και οχι εναν φθηνοτερο Turbo-x που ειχε με ηλεκτρολυτικους πυκνωτες.

Αμεσως αυτο που εκανα ηταν να ψαξω στην ιστοσελιδα του προιοντος τι παρουσιαζουν εκει και απ'οτι διαπιστωσα υπηρχε η ιδια εικονα NOD Controller.

Ψαχνοντας στο Google με τον ορο (USB 3.0 Controller Μade in China) επεσα σε αυτη την σελιδα USB 3.0 PCI-E 2 Port Card (FZX5012) και απ'οτι ειδα ηταν ακριβως αυτο που ειχα στα χερια μου.

Η ερωτηση μου ειναι τι κανω σε αυτη την περιπτωση το παω πισω και ζηταω εξηγησεις;Γιατι οπως ανεφερα παραπανω η επιλογη μου ειχε να κανει με την διαφορα στους πυκνωτες!

Περιμενω απαντησεις και σχολια σας.

Δημοσ.

Το chip set είναι το ίδιο; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλεις τους smd πυκνωτές (και αυτοί στο Πλαίσιο ηλεκτρολυτικοί είναι, με gel αν θυμάμαι καλά); Φοβάσαι "σκάσιμο";

Δημοσ.

Το chipset ειναι το ιδιο (ΝEC) εκει δεν υπαρχει προβλημα.

Ο λογος που τους προτιμαω ειναι λογω μεγαλυτερης μακροζωιας και αξιοπιστιας.

Δημοσ.

Έχεις κάθε δικαίωμα να την πας πίσω και να ζητήσεις αυτό που βλέπεις στην εικόνα ή τα χρήματα σου πίσω. Είναι (αν θυμάμαι καλά) "έλλειψη συνομολογημένη ιδιότητα προϊόντος". Δεν ξέρω αν αναφέρουν πουθενά πως η εικόνα ενδέχεται να διαφέρει από το πραγματικό προϊόν... Αμφιβάλω αν θα μπορέσεις να τους εξηγήσεις τι είναι solid electrolytic capacitor. Σαν ούφο θα σε κοιτάνε.

Δημοσ.

Θα σου περιγραψω ακριβως το συναισθημα που ενιωσα ηταν οτι εξαπατηθηκα!

Γι'αυτο τον λογο δεν το εχω εγκαταστησει ακομα και λεω ως ποτε θα μας κοροιδευουν,λιγο ηθελα να το αφησω να περασει στα ψιλα και να το προσπερασω αλλα λεω τετοια κοροιδα ψαχνουν να κανουν γαργαρα και να τα καταπινουν.

Γι'αυτο εκανα και την ερωτηση εδω μεσα να με διαφωτισετε περισσοτερο.

Τωρα ευθυνη πιστευω φερει και ο προμηθευτης αλλα και το πλαισιο ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Εγώ για αυτό σε ρώτησα και για το chip set... Μερικές φορές η κάρτα μοιάζει ολόιδια αλλά δεν είναι. Μπορεί όμως να μην υπάρχει κοροϊδία από μεριά Πλαισίου ή από κάποιον άλλον. Να αποφάσισε ο κατασκευαστής πως δεν υπάρχει λόγος για τέτοιους πυκνωτές (ρίχνει και το κόστος). Να έβγαλε νέα revision με απλούς πυκνωτές χωρίς να ενημερώσει τους μεταπωλητές. Μπορεί όμως ο κατασκευαστής να έχει δύο revisions. Μία με καλούς και μία με απλούς πυκνωτές. Το Πλαίσιο να παραγγέλνει με τους απλούς και να διαφημίζει τους καλούς...

Εγώ θα την πήγαινα πίσω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...