pdiomidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δυο απλες ερωτησουλες θελω να κανω... οταν αρχιζω και φτιαχνω τον επεξεργαστη πανω στην μητρικη ακουμπαω μητρικη την βιδωνω και γενικα καταλαβαινεται οταν τα ακουμπαω παιζει κατι με τον στατικο ηλεκτρισμο;; χρειαζεται πρωτα να κανω κατι; να πληνω τα χερια μου; Και δευτερον σε κουτι που το τροφοδοτικο μπαινει κατω οπως το haf x να το βαλω ετσι ωστε ο ανεμιστηρας να ειναι πανω η κατω; δηλαδη να φυσαει τις vga; αυτος ο αερας αν πηγαινει πανω θα ειναι παγωμενος η ζεστος; γιατι αν ειναι ζεστος δεν λεει να το εχω προσ τα πανω να το βαλω αναποδα...
Vaggos02 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δυο απλες ερωτησουλες θελω να κανω... οταν αρχιζω και φτιαχνω τον επεξεργαστη πανω στην μητρικη ακουμπαω μητρικη την βιδωνω και γενικα καταλαβαινεται οταν τα ακουμπαω παιζει κατι με τον στατικο ηλεκτρισμο;; χρειαζεται πρωτα να κανω κατι; να πληνω τα χερια μου; Και δευτερον σε κουτι που το τροφοδοτικο μπαινει κατω οπως το haf x να το βαλω ετσι ωστε ο ανεμιστηρας να ειναι πανω η κατω; δηλαδη να φυσαει τις vga; αυτος ο αερας αν πηγαινει πανω θα ειναι παγωμενος η ζεστος; γιατι αν ειναι ζεστος δεν λεει να το εχω προσ τα πανω να το βαλω αναποδα... Ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού τραβάει αέρα, δε βγάζει. Οπότε καλύτερα είναι να είναι από κάτω, έτσι ώστε να τραβάει πιο κρύο αέρα.
pdiomidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού τραβάει αέρα, δε βγάζει. Οπότε καλύτερα είναι να είναι από κάτω, έτσι ώστε να τραβάει πιο κρύο αέρα. χμμ αφου ρουφαει θα το βαλω απο κατω να τραβαει αφου θα ειναι λιγο υπερυψωμενο απο τα ροδακια...
looneygeorge Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 με τον στατικο ηλεκτρισμο υπαρχουν κινδυνοι και υπαρχουν ειδικα γαντια κλπ. Αν ομως αποφυγεις χαλιά και μαλλινα και πλυνεις και τα χερια σου πριν την "εγχειρηση" αν δεν ασχολεισαι με βαθεια εξαρτηματα (επεξεργαστη κλπ) δεν νομιζω οτι θα αντιμετοπισεις προβληματα.. Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App
pdiomidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 δηλαδη αν πιασω τον επεξεργαστη και βαλω στο socket της μητρικης και πιασω την μητρικη να την κουμπωσω στο κουτι αφου εχω πλυνει τα χερια μου θα παθουν κατι;;;
looneygeorge Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 δηλαδη αν πιασω τον επεξεργαστη και βαλω στο socket της μητρικης και πιασω την μητρικη να την κουμπωσω στο κουτι αφου εχω πλυνει τα χερια μου θα παθουν κατι;;; οχι τιποτα. χαλαρα..
filip123go Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 δηλαδη αν πιασω τον επεξεργαστη και βαλω στο socket της μητρικης και πιασω την μητρικη να την κουμπωσω στο κουτι αφου εχω πλυνει τα χερια μου θα παθουν κατι;;; Βασικά για να είσαι 100% σίγουρος μπορείς να ακουμπάς το πόδι σου (χωρις να φοράς κάτι) κατευθείαν στο πάτωμα η να φοράς πλαστικές παντόφλες...
pdiomidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μάλιστα παιδιά ωραία!! Σήμερα θα το κάνω... Αυτο για τα γάντια τι γάντια; Πλαστικά; χειρουργιου; Χαχα
lexmark Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μάλιστα παιδιά ωραία!! Σήμερα θα το κάνω... Αυτο για τα γάντια τι γάντια; Πλαστικά; χειρουργιου; Χαχα Αντιστατικό για να είσαι σίγουρος (αν και ποτέ δεν είσαι)...
pdiomidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 τωρα να δωσω πιο πολλα για να μου το στειλουν και για την αντικαταβολη απο οτι κανει το βραχιολακι δεν λεει χαχαχα
Silverage Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Να ρωτήσω γάντια κάνουν αυτά τα άσπρα μιας χρήσης ή τίποτα άλλα π.χ.Link
looneygeorge Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τα ασπρα μιας χρησης ειναι πλαστικα. Πλαστικο σε τριβη με αλλο πλαστικο = στατικος ηλεκτρισμος. Νομιζω οτι υπερβαλουμε πολυ. αποφυγε μαλλινα και χαλια, πατα εδαφος, πλυνε χερια και ορμα στο ψητο. Στο κατω κατω αν παθει κατι δηλωνεις dead on arrival και στο αλλαζουν! Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App
pdiomidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 σωστο και αυτο.. το σκαλιζω πολυ σιγα το πραγμα τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.