farfan Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Είχα ένα παλιό pc που χρησιμοποιούσα μόνο για internet ή κανένα απλό προγραμματάκι.Πριν λίγο καιρό αναγκάστηκα να του αλλάξω μητρική αφού η παλιά κάηκε αλλά από τότε είχα ένα πρόβλημα.Όταν πάταγα να ανοίξει το pc αν και η μονάδα ξεκίναγε να δουλεύει, δεν μου έδινε έξοδο στην οθόνη.Σαν να μην είναι συνδεδεμένη η οθόνη στο pc(έχω ελέγξει τα καλώδια και είναι εντάξει). Από τότε για να ανοίξω το pc πρέπει να το ανοιγοκλείσω από το κουμπί της κεντρικής μονάδας πολλές φορές μέχρι να μου δώσει έξοδο στην οθόνη. Τι μπορεί να φταίει και τι θα πρέπει να κάνω;Η κατάσταση όλο και χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός,σήμερα για μισή ώρα το άναβα και το έσβηνα ώσπου να ανοίξει και η οθόνη.
agos1212 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 1)Δες αν ακουμπαει καλα η καρτα γραφικων στην μητρικη..ποια καρτα γραφικων εχεις... 2οταν λες να ανοίξει η οθόνη εννοεις να βρει σημα?
Centurion Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Η κάρτα γραφικών ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα. Το είχα πάθει πριν κάτι μήνες και δεν τη γλίτωσα.
billst21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Η κάρτα γραφικών ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα. Το είχα πάθει πριν κάτι μήνες και δεν τη γλίτωσα. μια απο τα ίδια και εμένα πρίν 1 χρόνο...
farfan Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 1)Δες αν ακουμπαει καλα η καρτα γραφικων στην μητρικη..ποια καρτα γραφικων εχεις... 2οταν λες να ανοίξει η οθόνη εννοεις να βρει σημα? Καλά ακουμπάει την έχω ελέγξει πολλές φορές.Είναι η GF 6600. Ναι δεν δίνει σήμα η κεντρική μονάδα στην οθόνη. Η κάρτα γραφικών ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα. Το είχα πάθει πριν κάτι μήνες και δεν τη γλίτωσα. μια απο τα ίδια και εμένα πρίν 1 χρόνο... Δηλαδή αν αλλάξω κάρτα γραφικών θα γλιτώσω επιτέλους από αυτή την ταλαιπωρία;Και άντε να βρω καμιά φθηνή agp τώρα...
filip123go Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 έχω εγώ μια 5200 αν ενδιαφέρεσαι .. On topic τώρα.. Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση τους driver της κάρτας. Επίσης, αν μπορείς βάλε την κάρτα σε άλλο pc και δες αν σου κάνει το ίδιο..
farfan Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Σήμερα πήρα από ένα παιδί μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών αλλά και πάλι εξακολουθεί να μου κάνει το ίδιο πρόβλημα.Το pc δουλεύει αλλά δεν μου δίνει σήμα στην οθόνη. Τι άλλο μπορεί να φταίει;
filip123go Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τρέξε ένα bootable memtest για να αποκλείσουμε τελείως τις μνήμες (4 ώρες είναι καλά)
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Πολύ πιθανόν να έχει πρόβλημα η μητρική αλλα ειπες οτι την άλλαξες.... Δεν δοκιμάζεις και ενα αλλο τροφοδοτικό μήπως τα έχει παίξει και αυτο αν και δεν νομίζώ
driftingcris Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ειπε οτι αλαξε μητρικη αλλα οχι γιατι ειχε το ιδιο προβλημα... Κατι απο τα παρακατω ειναι: 1) Καθιστεριμενη μητρικη 2) Αδεια μπαταρια cmos 3) Βρωμιες στο socket 4) Μικρο τροφοδοτικο και το εβαλες πολυ/βαρη hardware... Μνημη δεν πιστευω να ειναι.... μαλον μπαταρια....
darkhybridman Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 αμα κανει τα κλασσικα beep κοιτα στο site της μητρικης για το τι παει να πει το καθενα αν οχι υπαρχουν πολλα και διαφορα κοιτα αμα η μητρικη υποστηριζει τα dimms ram που εχεις (και για dual ch) Κοιτα αμα καθονται καλα στην βαση τους κοιτα μηπως δεν υποστηριζει cas της μνημης (σπανιο αλλα εχει τυχει σε μενα) η cpu μπορει by default oc σε αυτη την μητρικη (clear cmos ) η καρτα γραφικων δεν φταιει διοτι θα ακουγες τα γνωστα beep κοιτα αμα ξεχασες να συνδεσεις κανα rail στην μητρικη ακομη και δεν περνει το σωστο ρευμα η cpu
farfan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Επαναφέρω το θέμα γιατί τώρα που τα έπαιξε και το laptop έμεινα χωρίς pc. Πως μπορώ να ελένξω τα τμήματα του pc που λειτουργούν κανονικά ώστε να βρω που είναι το πρόβλημα και να το αντικαταστήσω;
tilbellos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 memtest εκανες που σου ειπε ο filip; Αν βγάλεις τις μνήμες ακούγονται κάποια beep; Δες επίσης στην μητρική πλακέτα μήπως υπάρχουν φουσκωμένοι πυκνωτές όπως στη φωτο πιο κατω.
trelomhxmhx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μήπως η κάρτα γραφικών έχει βυσματάκι για απευθείας τροφοδοσία από το τροφοδοτικό; πες μας ποια είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.