Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Haha για ένα τρόλεϊ έλεγα που περνάει συνέχεια :D

Τελικά είδες ότι βρήκαμε φτηνό κινητό με 55€ για το φβ :D

Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο, είμαι οκ με τα Windows Phones.

Δεν είναι ωραία άμα γίνεται μια κουβέντα έτσι απλά και χωρίς άσκοπα σεντόνια ;

Πάντως πιο καλά πάει η τελευταία φαστ από την 540

"Κακός " είσαι οκ με τα Windows Mobile 10...

Έπρεπε να μπεις στη...πρίζα να πάρεις μια κ καλή ακριβότερο των 40-50€ android (250-300 € πχ ) ,να κλειδώσεις το 640 μόνιμα στο συρτάρι.

Κ μετά να γίνονταν τρια τα μεταφορικά μέσα ,εδω μέσα!!!! Εκανα κ στιχάκι :)

Καλές συνομιλίες να έχεις.

Ολα τα άλλα ,αν κ οταν πήξει το μυαλό τους , θα το καταλάβουν κ θα κατεβάσουνε τους...τρολλέδες απο τη παροχή . Το εφηβικό σύνδρομο ( της ανωριμότητας) που κουβαλάνε δυστυχώς πολλοί κ ψάχνουν συνέχεια να φαίνονται πιο καλοί κ έξυπνοι κ με πιο...μεγάλη κρίση δε βοηθά.

Έγραψα κ εγώ κουβέρτα !!!:)

• Like 1
Δημοσ.

Άρη αυτό ήτανε σεντονάκι :D

Προσπαθώ να πάρω για την συλλογή μου το 950 αλλά ακόμα στα 200€ το δίνουν :D

Ενώ τα άλλα τα σκοτώνουν :D

Πάντως από την κουβέντα βγήκε ότι μπορείς να κάνεις δουλειά με κινητό 55€

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρω πως εισαι στο λαθος thread να ρωτας για android κινητο, αλλα αυτο το εχω δει σε φιλο και εκανε μια χαρα βιντεοκλησεις με fb messenger που θελεις (55€):

http://www.skroutz.gr/s/9615498/TP-LINK-Neffos-Y5L.html

Αλλα και το Lenovo A1000 που ποσταρες πιο πριν κανει για την δουλεια που θελεις και θα ετσι θα αποκτησεις προσβαση σε εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο windows store (απο ebanking για να κανεις την δουλεια σου ως messenger που λες).

Σε πιο ακριβο, κοιτας σε κατι τετοιο απο 75€ :

http://www.skroutz.gr/s/9654138/Leagoo-M5-16GB.html

ή κοιτας κανα κινητο απο Κινα, οπου μπορεις να βρεις δυνατα κινητα με κατω απο 100€.

Καλυτερα ομως να ρωτησεις στο αναλογο thread.

-------------

Μια χαρα ειναι οι εφαρμογες, αλλα πιστευω πιο πολυ δυσαρεστηθηκες που βρεθηκε τελικως λυση και δεν ισχυε η ανακριβεια που εγραψες. 

Εισαι λαθος .Η εφαρμογή που εχω στο 640 είναι πολύ καλυτερη,

Το γνωρίζεις αλλα δεν θελεις να το παραδεχτείς.

Δημοσ.

Το οτι θα μιλουσαν για εφηβικη  ανωριμότητα 2 μελη οπου..

O ενας άφηνε απροκαληπτα υπονοούμενα επιπεδου δημοτικου, για το αξιολογοτατο μελος haHA μεσω του και καλα αστεισμου χαχα..και οπου μιλαει για πολιτικη-πολυμπριζα και μπαλαντεζες σε θεματα των wm

Και ο αλλος μιλαει συνεχεια για <<νινια>> και για μεγαλα και φουσκωμενα παντελονια...καθως και εχει αφησει αμεσο υπονοουμενο για την πνευματικη υποσταση αλλου μελους...

Και το κριμα ειναι οτι ειναι ανθρωποι ανω των 35-40..(Μακαρι να κανω λαθος σε αυτο για προφανεις λογους...)

Τι να πεις ομως...Πολυ Κριμα ρε παιδια γιατι αδικειτε τους εαυτους σας με αυτο τον τροπο...

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι λαθος .Η εφαρμογή που εχω στο 640 είναι πολύ καλυτερη,

Το γνωρίζεις αλλα δεν θελεις να το παραδεχτείς.

Βλεπω πως παλι δυσκολευεσαι να κατανοησεις τι ειπα.

Δεν ειπα οτι η μια εφαρμογη ειναι καλυτερη απο την αλλη(αλλωστε μπαινουν υποκειμενικα κριτηρια σε αυτο), ειπα οτι οι εφαρμογες που παρεθεσα "ειναι μια χαρα".

Οπως και να εχει, δεν ειναι το καταλληλο thread για να συζηταμε για android εφαρμογες. Εδω απο οτι φαινεται ειναι το καταλληλο θεμα για πολυπριζα των 500€, για να βγαινουν απωθημενα, για να προσπαθει καποιος να "αποδειξει" ωριμοτητα μεσω κατηγοριων προς αλλους για "εφηβικη ανωριμοτητα/πηξιμο μυαλου" κλπ.

Περα απο το χαβαλε, εδω και κατι καπως σχετικο με τις εφαρμογες για streaming αγωνων/ταινιων:

Windows 10’s app store may be the best place to stream Game of Thrones illegally (updated)

Pirating apps are easily accessible from the Windows Store despite violating its policy

Βασει της ανακοινωσης της MS, ισως αρχιζουν να φευγουν δυστυχως ή ευτυχως μερικες τετοιες εφαρμογες απο το store:

“We take reports that there is intellectual property infringement or inappropriate content in our Store seriously and we will review this recent report to its fullest.  In an effort to offer our customers quality content they can feel confident in, we continually work with our developers to ensure that they are in compliance with our Application Developer Agreement and our Store Policies.”

• Like 1
Δημοσ.

Εχει μια ντουζινα wm Και δινει Αυστηρα μεχρι 40 ευρω για android...Κλαιωωωω

Στο χωριο μου σε κατι τετοιους τους λεμε να μην ανοίγονται και πολυ... :-D :-D :-D

Α και ο θεος του πολεμου τι ζορια να τραβαει?? Μασαει?? Δεν μασαει.... B) B) B)

Πως φαίνεται ο άνθρωπος ότι είναι "ώριμος" :D

Είδες πως ο haha μου βρήκε κινητό με 55€ ;

Νομίζω όλοι έχουν καταλάβει ποιος είσαι ....

Κρίμα ...

Δημοσ.

Πως φαίνεται ο άνθρωπος ότι είναι "ώριμος" :D

Είδες πως ο haha μου βρήκε κινητό με 55€ ;

Νομίζω όλοι έχουν καταλάβει ποιος είσαι ....

Κρίμα ...

Φιλε cameranek, 

νομιζω πως εχει παρεξηγησει το πως λειτουργει η ολη φαση.

Δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να σου βρει κινητο(σε λαθος thread μαλιστα), ειδικα απο την στιγμη που ζητας βοηθεια με εκφρασεις τυπου "μη γραφετε ιστορίες για αρκούδες" (επηρεασμενος ισως απο τα ασχετα μηνυματα περι πολυπριζων) κλπ. Δεν ειναι τυχαιο οτι αρκετα ατομα παρακολουθουν το thread και κανενας σχεδον δεν εκανε προταση.

• Like 1
Δημοσ.

Haha μην αγχώνεσαι :D

Απλά βαρέθηκα να βλέπω να περνάει το τρόλεϊ και να γράφει άσχετα χωρίς να δίνει μια λύση όπως έδωσες εσύ.

Ξέρω τι λέω και τι κάνω. Το λάθος tread που λες πάει σε όσους μας έχουν ζαλίσει με το android μέσα στο νημα των Windows. Άστο να πάει μην βγούμε εντελώς εκτός.

Τώρα για τα Windows Phones θα πούμε τίποτα; :D

Περιμένω την νέα έκδοση να δοκιμάσω

Δημοσ.

haHa επειδή θεωρω ότι εισαι ατομο με γνωσεις εν αντιθεση με τον (ωριμο) που αναπαραγει ότι ακουει η ότι του ειπανε, θα περιμενα να παραδεχτείς με δυο λεξεις ότι η εφαρμογή για live strem αγωνων είναι ανωτερη στα windows.

Κατι σαν το messenger στο android.

Φιλικα παντα .

Δημοσ.

Άρη αυτό ήτανε σεντονάκι :D

Προσπαθώ να πάρω για την συλλογή μου το 950 αλλά ακόμα στα 200€ το δίνουν :D

Ενώ τα άλλα τα σκοτώνουν :D

Πάντως από την κουβέντα βγήκε ότι μπορείς να κάνεις δουλειά με κινητό 55€

Το εύχομαι να το βρεις στη τιμή που θέλεις!!!

Ναι όντως δεν ήτανε κουβέρτα :)

Κ δυστυχώς πριν λαλήσει ο "κόκορας " τρεις ,με επιβεβαίωσε το δίδυμο...( I was expecting that)

Υγ. Σήμερα κατα περίεργο τρόπο η μπαταρία σε χρήση LTE κατέβηκε πιο γρήγορα με λίγη χρήση .Πάντα ειναι πιο απαιτητική σε σχέση με WI-FI ,αλλά σήμερα το παρακάνε..

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει usb συσκευή (ποντίκι, usb ακουστικά, πληκτρολόγιο) & flash drives απευθείας πάνω στο κινητό, μέσω της θύρας φόρτισης;

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει usb συσκευή (ποντίκι, usb ακουστικά, πληκτρολόγιο) & flash drives απευθείας πάνω στο κινητό, μέσω της θύρας φόρτισης;

Δοκίμασα φλασάκι με δυο usb αλλά δεν το βλέπει

.

Άρη η μπαταρία κρατάει 4-4,5 ώρες με χρήση δεδομένων στο 640

Δημοσ.

Δοκίμασα φλασάκι με δυο usb αλλά δεν το βλέπει

.

Άρη η μπαταρία κρατάει 4-4,5 ώρες με χρήση δεδομένων στο 640

Τόσο πολύ δεν το έχω κρατήσει( internet browsing ) , άντε 1 ωρα ....Αλλά ανοιχτά τα δεδομένα κ οτι κάνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο κλπ πανω από 8 εκτός σπιτιού, μάλιστα κ με άλλου είδους χρήση μαζί ( φωτογραφίες κλπ ) . Κ οταν λεω πτώση εννοώ να πηγαίνει στο 25-30% κ σήμερα με λιγότερα εφτασε 40 απο 100% ...Αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι, οπότε είμαι με δεδομένα.

Αλλά και σε Wi-Fi που είμαι σε καφετέρια από τις 4- τώρα 8 από 100% είναι στο 8% τώρα.

Στο δικό σου μάλλον η μπαταρία είναι έτοιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Haha μην αγχώνεσαι :D

Απλά βαρέθηκα να βλέπω να περνάει το τρόλεϊ και να γράφει άσχετα χωρίς να δίνει μια λύση όπως έδωσες εσύ.

Ξέρω τι λέω και τι κάνω. Το λάθος tread που λες πάει σε όσους μας έχουν ζαλίσει με το android μέσα στο νημα των Windows. Άστο να πάει μην βγούμε εντελώς εκτός.

Τώρα για τα Windows Phones θα πούμε τίποτα; :D

Περιμένω την νέα έκδοση να δοκιμάσω

To τρόλεϊ θα συνεχιζει και θα περναει(χωρις να δινει λυση) και θα γραφει ασχετα περι πολυπριζων των 500€, εφηβικης ανωριμοτητας, τρολλεδες, πηξιμο μυαλου κλπ.

Το μονο που μπορουμε να κανουμε να μην δινουμε σημασια σε τετοια ατομα που η συνεισφορα τους στο νημα ειναι να βγαζουν απωθημενα.

haHa επειδή θεωρω ότι εισαι ατομο με γνωσεις εν αντιθεση με τον (ωριμο) που αναπαραγει ότι ακουει η ότι του ειπανε, θα περιμενα να παραδεχτείς με δυο λεξεις ότι η εφαρμογή για live strem αγωνων είναι ανωτερη στα windows.

Κατι σαν το messenger στο android.

Φιλικα παντα .

Τελικως, αυτο που φαινεται να σε ενδιαφερει δεν ηταν να βρεις εφαρμογη για streaming, αλλα να κανεις συζητηση για το ποιο λειτουργικο εχει καλυτερη εφαρμογη για live streaming. Για αυτο συνεχως πας την συζητηση στο android, γιατι ψαχνεις εναγωνιως να βρεις κατι αρνητικο που θα το κανεις σημαια.

Προσωπικα θεωρω οτι το kodi για παρανομες ταινιες/αγωνες ειναι πολυ ανωτερο και δυστυχως δεν υπαρχει σε windows phone.

Αλλα κατανοω οτι ειναι πολυ πιο δυσχρηστο και ετσι, σε απλες εφαρμογες streaming παρανομων ταινιων/αγωνων τα windows phone εχουν προβαδισμα, για αυτο αλλωστε παρεθεσα και το λινκ που γραφει οτι το windows store ισως ειναι το καλυτερο store για να παρακολουθησεις παρανομα σειρες. Εδω ξανα το λινκ:

Windows 10’s app store may be the best place to stream Game of Thrones illegally (updated)

Δεν ειναι το μοναδικο σημειο που εχουν προβαδισμα τα windows phones, αλλα ειναι δυστυχως απο τα ελαχιστα σημεια.

Θεωρω οτι φθανει με την συζητηση περι android γιατι και ο cameranek σωστα επισημαινει οτι εχουμε κουρασει με τα περι android κλπ.

Φλασακι που συνεδεσα δεν το εβλεπε.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...