Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο το build,σταθερό και τέτοια...αλλα μπαταρία και πάλι μπαταρία....καταρχας ενώ έχω ανοιχτό το battery saver και κλειστή απτό παρασκήνιο το Viber μου ρχεται μήνυμα!(εσας δουλεύει το battery saver?) πιστεύω ότι εκεί οφείλεται το drain που κάνει! Θα ξαναβάλω release που ήμουν καλύτερα! Αναφέρομαι στην τελευταία έκδοση 14342.1003

Δημοσ.

Καλο το build,σταθερό και τέτοια...αλλα μπαταρία και πάλι μπαταρία....καταρχας ενώ έχω ανοιχτό το battery saver και κλειστή απτό παρασκήνιο το Viber μου ρχεται μήνυμα!(εσας δουλεύει το battery saver?) πιστεύω ότι εκεί οφείλεται το drain που κάνει! Θα ξαναβάλω release που ήμουν καλύτερα!

εγώ όταν ανοίγω battery saver και έχω φτάσει κάπου 10% μπαταρία πάω να ανοίξω εφαρμογές και κλείνουν μόνες τους :P

αλλά ειδοποιήσεις δεν μου 'ρχονται άρα σε μένα δουλεύει...

• Like 1
Δημοσ.

Με τη διαδικασία τα έβαλες; Μήπως κάνω κάτι λάθος;

Μόλις έβαλα την επίσημη έκανα hard reset και δεν έκανα restore από backup, έβαλα τις εφαρμογές που θέλω χειροκίνητα. Μήπως πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο;

Δεν έχω κάνει μέχρι τώρα hard reset μόνο καμιά φόρα soft,έκατσαν από την αρχή καλά.

Τώρα αφού είδα μέχρι την .318 όλα ήταν καλά,έχω βάλει fast ring είμαι στην .1003 σήμερα και το ψάχνω.

Πάντως ως την επίσημη.318 δεν είχα θέμα,τώρα πειραματίζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Υπόψιν, εκτός από το συνδυασμό κουμπιών, hard reset κανεις απλά πηγαίνοντας στο about και διαλέγοντας reset.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο το build,σταθερό και τέτοια...αλλα μπαταρία και πάλι μπαταρία....καταρχας ενώ έχω ανοιχτό το battery saver και κλειστή απτό παρασκήνιο το Viber μου ρχεται μήνυμα!(εσας δουλεύει το battery saver?) πιστεύω ότι εκεί οφείλεται το drain που κάνει! Θα ξαναβάλω release που ήμουν καλύτερα! Αναφέρομαι στην τελευταία έκδοση 14342.1003

Ισχύει το παρατήρησα και εγώ, δουλεύουν όλα κανονικά ενώ ειναι σε battery saver.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εμένα δεν με ενδιαφέρει, γιατί ποτέ δεν ενεργοποιώ το battery saver

Το ίδιο και εγώ.

Προς το παρόν είναι καλή η .1003 κυλάει πολύ καλά,μπαταρία θα ξέρω από αύριο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό το ηλίθιο bug στον browser που κανεις κλικ και δε βγαίνει το πληκτρολόγιο το έχετε κ εσείς ?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό το ηλίθιο bug στον browser που κανεις κλικ και δε βγαίνει το πληκτρολόγιο το έχετε κ εσείς ?

Στον Edge όχι. Σε μερικές σελίδες που έχουν πεδίο για να πληηκτρολογήσεις, μου έχει τύχει 1-2 φορές παλιότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην .1003 το συνάντησα το πρωί πρώτη φορά,τώρα που είμαι μέσα και γράφω δεν το κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δυστυχώς εμφανίστηκε στο .1003 , όταν σου το κάνει να πηγαίνεις στα tabs και αμέσως να επιστρέφεις στην σελίδα και διορθώνεται.

• Like 1
Δημοσ.

WTF απο τ0 60% που αφησα το 640 γυρω στις 4 το βρηκα με 3% και με οικονομια μπαταριας ενεργοποιημενη, ασε που τωρα τελευταια την μια δεν θα βρισκει το wifi και θα πρεπει να κανω reset και την αλλη οταν παταω τα δεδομενα κολλαει ολο το κινητο

• Like 1
Δημοσ.

WTF απο τ0 60% που αφησα το 640 γυρω στις 4 το βρηκα με 3% και με οικονομια μπαταριας ενεργοποιημενη, ασε που τωρα τελευταια την μια δεν θα βρισκει το wifi και θα πρεπει να κανω reset και την αλλη οταν παταω τα δεδομενα κολλαει ολο το κινητο

Με πια έκδοση τα κάνει όλα αυτά;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...