Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λες αν εχουν torrent εφαρμογη τα windows τι εννοεις? Σαν τι να κατεβαζω στο τηλεφωνο?

οτι γουσταρεις θες ταινια;θες μουσικη;,υπαρχουν δυο εφαρμογες ,κλεισε την οθονη και θα δεις ,τελος το κατεβασμα.εχεις android? κατεβαζεις δωρεαν στο παρασκηνιο χωρις περιορισμους

το ξαναλεω ημουν φανατικος των win phones ,ενας δεν μου ειπε φιλος κατι καλο,ολοι μου ειπαν με εκαψες,προτεινα τα win phones σε ολους

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δλδ μου λες να κατσω στα 10 με τηλεφωνο αργο που αιμοραγει μπαταρια, με bugs δεξια αριστερα κ που καθε μερα παιρνει updates στα οποια 2 φτιαχνουν 2 χαλανε με την ελπιδα των redstone 1 ,μετα θα ειναι τα redstone 2 κλπ κλπ ,χρονια τωρα η ιδια ιστορια

ασε με μωρε να χανω τα τρελα fetaures k τις πολλες εφαρμογες των 10 , η πλατφορμα επεσε απο το 2,5% στο 0,7% κ χανει εφαρμογες συνεχεια γιατι ειναι τελεια κ σφαιρατα τα 10

ποσο ακομα θα κανετε το μαυρο ασπρο δλδ εδω μεσα? γελαει ο κοσμος

οσο κρατησει το 730 ,μετα αντιος για xiaomi κ android

Δεν έπεσε για αυτό το λόγο, αλλά γιατί εσκεμμένα η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει νέα κινητά. Ο λόγος είναι γιατί θέλει να είναι άψογο το λειτουργικό του χρόνου που θα βγουν τα τρία καινούρια surface phones μαζί με κάποια third party που θα καλύπτουν κυρίως την μέτρια και χαμηλή κατηγορία.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε που γουστάρουμε στα 10. Όποιος δεν τα γουστάρει μεγειά του και χαρά του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας βρίζετε.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έπεσε για αυτό το λόγο, αλλά γιατί εσκεμμένα η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει νέα κινητά. Ο λόγος είναι γιατί θέλει να είναι άψογο το λειτουργικό του χρόνου που θα βγουν τα τρία καινούρια surface phones μαζί με κάποια third party που θα καλύπτουν κυρίως την μέτρια και χαμηλή κατηγορία.

με τι επεξεργαστες;γιατι τελειωσε η συνεργασια με την ιντελ!το θα...... το ειπαν αλλα τι γινεται;

Δημοσ.

Νόμιζα ότι τουλάχιστον διαβάζεις τη γράφουμε.

Για εφαρμογές που δεν χρειάζομαι και δεν έχω δεν μπορώ να μιλήσω,(Facebook,Messenger κ.τ.λ.)για Viber ξέρω γιατί δοκιμάζω τη έκδοση που θα βγει ότι θα έχει τα πάντα.

Πάντως όπως είπα έχω και android και ξέρω τα πολλά κεράσια που έχει και τα κολλήματα του τους.

Δημοσ.

οτι γουσταρεις,υπαρχουν δυο εφαρμογες ,κλεισε την οθονη και θα δεις ,τελος το κατεβασμα.εχεις android? κατεβαζεις δωρεαν στο παρασκηνιο

Σου ξαναλεω τι να κατεβασω στο τηλ. ταινιες?και να βρω προγραμμα να βαλω και υποτιτλους?Ολα αυτα στο τηλεφωνο ?

Γιατι να τα κανω ολα αυτα στο τηλ?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε που γουστάρουμε στα 10. Όποιος δεν τα γουστάρει μεγειά του και χαρά του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας βρίζετε.

Καλά αυτό εννοείται, κουβέντα κάνουμε. Σιγά μη τσακωθούμε κιόλας! :)

ασε τι συνδεεις,αν ηταν τοσο καλο θα το ειχαμε ολοι,τεσπα,στο android κατεβαζεις αρχεια εχεις δωρεαν εφαρμογες κατεβασματος στο παρασκηνιο,(υπαρχει καμια στο ms store?)τι να λεμε;chrome cast?

Εγώ πάντως αυτό περιμένω να είναι το surface phone, ένα πραγματικό επαναστατικό smartphone που θα ορίσει ξανά την κατηγορία. Άνετα μπορούν να το κάνουν, εδώ βρίσκεις κανονικό υπολογιστή σε στικάκι με 100€...

• Like 2
Δημοσ.

με τι επεξεργαστες;γιατι τελειωσε η συνεργασια με την ιντελ!το θα...... το ειπαν αλλα τι γινεται;

Δεν τελείωσαν αλλά και έτσι να είναι ολόκληρη ms δε μπορεί να βρει.

Δημοσ.

Ναι οι atom στα κινητά αποτελούν παρελθόν, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η Microsoft και η Intel δουλεύουν από κοινού για την δημιουργία ενός custom επεξεργαστή που θα είναι ικανός να τρέχει και X86 προγράμματα. Αν όντως το καταφέρει αυτό θα μιλάμε για ένα game changer παράγοντα για τα windows mobile και την βιομηχανία γενικότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά θα ήθελα να κάνω ενα γκάλοπ καποια στιγμή για να δώ το ηλικιακό group της εκάστοτε πλατφόρμας. Γιατί αν είμαι 18-20 χρονών και πήγα σε WP πραγματικά έκανα λάθος επιλογή και γι'αυτό δεν φταίει η MS αλλά η έλλειψη έρευνας πρίν την αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οι atom στα κινητά αποτελούν παρελθόν, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η Microsoft και η Intel δουλεύουν από κοινού για την δημιουργία ενός custom επεξεργαστή που θα είναι ικανός να τρέχει και X86 προγράμματα. Αν όντως το καταφέρει αυτό θα μιλάμε για ένα game changer παράγοντα για τα windows mobile και την βιομηχανία γενικότερα.

Oπως εκανε η apple με την samsung με τους Αx cpu και τρεχουν νερακι τα iphone σε αντιθεση με τα android 2-3 ειδη επεξεργαστων παραμετροποιημενα για 2.000 διαφορετικα μοντελα κτλπ.

Δημοσ.

Πραγματικά θα ήθελα να κάνω ενα γκάλοπ καποια στιγμή για να δώ το ηλικιακό group της εκάστοτε πλατφόρμας. Γιατί αν είμαι 18-20 χρονών και πήγα σε WP πραγματικά έκανα λάθος επιλογή και γι'αυτό δεν φταίει η MS αλλά η έλλειψη έρευνας πρίν την αγορά.

Πραγματικα εχει βαση αυτο που λες.

Αν διαβαζουν οι διαχειριστες και θελουν ας κανουν ενα γκαλοπ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ όταν έκανα έρευνα αγοράς διάβαζα ότι θα βγουν σε ένα μήνα τα επαναστατικά windows 10 στα οποία θα παρατηρήσουμε τεράστια αύξηση εφαρμογών λόγω της δυνατότητας port από iOS και Android.

Τελικά τα windows 10 βγήκαν, αρκετούς μήνες μετά, επαναστατικά δεν ήταν και τις βασικές εφαρμογές που θέλω ή δεν τις έχει ή σταμάτησαν να υποστηρίζονται (spotify) ή βγαίνουν εδώ και πόσο καιρό σε μορφή UWP. 

Οι ίδιοι οι dev των windows phone apps την κατακράζουν την MS για τις κινήσεις που κάνει ή που μάλλον δεν κάνει στην mobile πλατφόρμα.

Πραγματικά θέλω πολύ να 'μαι λάθος και να φτιάξουν όλα αλλά δεν το βλέπω, ειδικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου οικονομικού τριμήνου του '16 στο οποίο οι πωλήσεις των WP έπεσαν δραματικά... 

• Like 2
Δημοσ.

Ωπα κατσε...οι περισσοτεροι που εχουμε windows και τα κραζουμε δεν τα γουσταραμε για να σκασουμε τα ωραια λεφτακια μας και να τα παρουμε?Αλλες επιλογες δεν ειχαμε?Τα γουσταραμε και τα αγορασαμε λοιπον..παρακατω..

Δεν θα χιλιοπω τα θεματα που εχει το λειτουργικο ακομα και τωρα γιατι ο ΙΔΙΟΣ παραδεχτηκες ποιο πανω πως οντως το 735 της συζηγου σου εχει γινει ποιο αργο απο τα 8,1..

ΑΠΛΑ πρεπει καποιοι να παρετε χαμπαρι πως σαν πελατες εχουμε τις αναλογες απαιτησεις...μπορει εσας να μην σας ενοχλουν διαφορα bugs που υπαρχουν ακομα αφηστε εμας ομως που τα παρατηρουμε και μας καταστρεφουν την εμπειρια χρησης να τα ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ..

Βασικα το οτι το ποσοστο εφτασε στο 0,7 και πεφτει μαρτυρα το ποσο λαθος κανετε και στηριζετε ενα beta λειτουργικο..τα νουμερα μιλουν απο μονα τους εσυ τι ζοριζεσαι τοσο καιρο?ευχαριστω..

• Like 3
Δημοσ.

Όντως έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι έχουν εμμονή εδώ μέσα και δεν βλέπουν την πραγματικότητα...

Έχω το 730.Το πήρα για την καλή κατασκευή και περίμενα και τις όποιες αναβαθμίσεις..Η πραγματικότητα είναι ΤΩΡΑ.Τι πρόκειται να κάνει αύριο η MS που θα είναι σουπερ-ντουπερ και θα γυρίσει τον πλανήτη ανάποδα δεν με ενδιαφέρει.Ο μόνος λόγος που ακόμα το κρατάω είναι γιατί είναι όμορφο και δεν δίνω φράγκα ξανά για κινητό τόσο σύντομα.

Το android ναι μεν έχει πίσω του την Google ωστόσο βγαίνει για χιλιάδες μοντέλα!Με τα Lumia δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Έχουν-είχαν συγκεκριμένες συσκευές στις οποίες έπρεπε να επικεντρωθούν και τα σκ@τωσαν,και όλα αυτά όχι μια εταιριούλα της γειτονιάς αλλά η Microsoft.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...