panos9553 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Έλεγα για υπομονή και κάποιοι με λέγαν υπερβολικά αισιόδοξο,τώρα να δω. Βρε συ..σχεδον ολα beta ειναι ακομα..ακομα στον μεσαιωνα ειναι γενικα τα πραγματα και εσενα σε επιασαν χαρουλες?Κατσε να δεις αν μετα το καλοκαιρι ή εστω μεχρι το τελος του χρονου αν δεν ανεβουν τα ποσοστα των συσκευων να δεις πως θα κοβονται τα update στις υπαρχουσες εφαρμογες η μια μετα την αλλη.. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει wp συσκευη απο τα 150 ευρω μεχρι τα 300+ του 950 που εκει ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο πωλησεων και μαλλον δεν θα βγει φετος τα πραγματα ειναι χλωμα.. Αυτο λεγεται αντικειμενικοτητα και απλη λογικη... 2
Nimda075 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 μα η δυναμη των win ειναι στα κινητα μεχρι 150€ μετα αναλαμβανουν τα android που δεν εχουν θεμα λογω δυνατου hardware τα ακριβα windows phones σχεδον δεν εχουν λογω υπαρξης πλην continuum που κ παλι δεν εχει κ πολυ νοημα
tasos-e Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Βρε συ..σχεδον ολα beta ειναι ακομα..ακομα στον μεσαιωνα ειναι γενικα τα πραγματα και εσενα σε επιασαν χαρουλες?Κατσε να δεις αν μετα το καλοκαιρι ή εστω μεχρι το τελος του χρονου αν δεν ανεβουν τα ποσοστα των συσκευων να δεις πως θα κοβονται τα update στις υπαρχουσες εφαρμογες η μια μετα την αλλη.. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει wp συσκευη απο τα 150 ευρω μεχρι τα 300+ του 950 που εκει ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο πωλησεων και μαλλον δεν θα βγει φετος τα πραγματα ειναι χλωμα.. Αυτο λεγεται αντικειμενικοτητα και απλη λογικη... Χαρούλες πέρασε η ηλικία για να κάνω για το κινητό μου,όπως επίσης τα νούμερα δεν μου λένε τίποτα (ξέροντας ότι θα βγουν καινούργιες συσκευές του χρόνου και από άλλες εταιρίες),έχω δη μεγάλη κατάντια από στατιστικά και νούμερα που έχουν αποτύχει. Βλέπω όμως πράξεις έστω και beta και συνεχείς αναβαθμίσεις (που θυμίζω ότι μέχρι τέλος του άλλου μήνα η MS έλεγε ότι δεν είναι προτεραιότητα) που δείχνει ότι δεν τα παράτησαν και ότι θα συνεχίσουν. Τώρα αν θα πάνε καλά δεν το ξέρω όπως και για καμιά άλλη εταιρεία αλλά υπάρχει μια προσπάθεια. Απλή λογική με πράξεις και όχι στατιστικά. 4
Retromaniac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Βρε συ..σχεδον ολα beta ειναι ακομα..ακομα στον μεσαιωνα ειναι γενικα τα πραγματα και εσενα σε επιασαν χαρουλες?Κατσε να δεις αν μετα το καλοκαιρι ή εστω μεχρι το τελος του χρονου αν δεν ανεβουν τα ποσοστα των συσκευων να δεις πως θα κοβονται τα update στις υπαρχουσες εφαρμογες η μια μετα την αλλη.. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει wp συσκευη απο τα 150 ευρω μεχρι τα 300+ του 950 που εκει ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο πωλησεων και μαλλον δεν θα βγει φετος τα πραγματα ειναι χλωμα.. Αυτο λεγεται αντικειμενικοτητα και απλη λογικη... Ποιος σου είπε ότι όλα αυτά γίνονται για το mobile. Θα το λέω μέχρι να το καταλάβετε. Όλα αυτά γίνονται γιατί η microsoft θέλει universal ecosystem. Δεν θα σταματήσει να υποστηρίζει το λειτουργικό όσο ΑΠΑΤΟ και να πάει. Γιατί έχει κοινό api, core με τα κανονικά και το επιπλέον development cost είναι ελάχιστο. Και επειδή η microsoft θέλει τα apps να παίζουν σε μεγάλη γκάμα συσκευών. Και αυτοί που βγάζουν εφαρμογές, βγάζουν γιατί είναι UWP και έτσι έχουν όλο το κοινό των windows 10, που όπως πάει σε 2 χρόνια θα έχει πάνω από 1 διες users και ήδη έχει 300 εκ. Και σου μιλάω σαν developer windows 10 και mobile, που έχω δει από μέσα τι κάνει η microsoft και πως σκέφτεται. Επίσης έχω διαβάσει πολλά για την στρατηγική της. Όταν λοιπόν χρησιμοποιείς τις λέξεις απλή λογική και αντικειμενικότητα, λες και εμείς πετάμε στα σύννεφα, βεβαιώσου ότι αντιλαμβάνεσει σε βάθος τι γίνεται και όχι επιπόλαια. Royal Revolt II 1/3 των εσόδων το έχει από windows. Παρότι το Market share των Mobile είναι μικρό, το αντισταθμίζει από windows tablets και desktops. http://www.windowscentral.com/royal-revolt-2-gets-third-its-revenues-windows-devices 3
salida Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 έχει απόλυτο δίκιο ο Retromaniac, σκεφτείτε μόνο ότι το xbox θα τρέχει τις ίδιες εφαρμογές λόγο UWP . Ίσως τώρα πατώνει η MS στα windows phone σαν πωλήσεις, αλλά πλέον οι κινήσεις είναι πολύ Solid. Mια εφαρμογή UWP που παίζει σε σταθερό ,τάμπλετ , κινητό, και όπου αλλού τρέχουν windows . Τέλος μη ξεχνάτε τις IOT συσκευές με windows. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Well....ειμαι στην τελευταια εκδοση fast ring στην 14361.0...ειναι smooth δεν εχω κανενα παραπονο...ο edge ειναι οκ....το store εφτιαξε(ειχε προβλημα το update button, παταγες και δεν εκανε τιποτα, και το οτι εκλεινε πολλες φορες αδικαιολογητα) Ομως υπαρχει αλλο προβλημα, ενω την πρωτη εφαρμογη την κατεβαζεις κανονικα,την δευτερη που θα πας να κατεβασεις τσαακ κλεινει το store αποτομα και παει λεγοντας....η μπαταρια...εδω ειναι λιγο πονεμενο θεμα....ενω σε χρηση ξερω γω browsing ειναι ψιλο οκ, ε στην αναμονη γινεται παρτυ...εχω κλεισει οολες τι εφαρμογες απτο background εκτος απο κλησεις,μηνυματα και αφυπνισεις και ακομη τρωει στο background...επισης η εναρξη που ειναι σε usage 25% τι ειναι;;η αρχικη οθονη; τα tiles μπροστα; *θα του ριξω αλλο ενα reset....
ice25 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 το lumia σου κολλουσε στα 10 κ ολοι ξερουμε γιατι ,στα 8 δεν νομιζω ολα τα android αν δεν ξερεις να τα σεταρεις κ να τα περιποιεισαι κολλανε αργα η γρηγορα η εστω χανουν σε σπιρταδα αν ειναι υπερδυνατα σε hardware Στα 8.1 κολλούσε... βαρέθηκα να περιμένω τα 10 και το πέταξα άσε που δεν νοείτε κινητό windows και να μην βλέπει ούτε κοινοχρήστους φακέλους απο windows υπολογιστές να μην μπορεί να εκτυπώσει απο word κτλ κτλ να μην μπορεί να δει τον NAS κτλ κτλ όταν ωριμάσει και αν ωριμάσει σαν λειτουργικό το ξανασυζητάμε...για τα επόμενα 2 χρόνια σίγουρα ΟΧΙ είναι σε πολύ βρεφικό στάδιο ακόμα σαν λειτουργικό
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Για να δεις windows shares θες και τον καταλληλο file manager. Εικονες απο τον metro file manager (620 με wp 8.1u1).
KwstasXt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 εχει βαλει κανεις τα 10αρια σε lumia 620 ? Εγω. Μην το σκεφτεσαι , κολλαει πολυ.
cameranek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγω. Μην το σκεφτεσαι , κολλαει πολυ. στο fb χειροτερα ή καλλιτερα στα 10αρια?
KwstasXt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 στο fb χειροτερα ή καλλιτερα στα 10αρια? Γενικα η εμπειρια ειναι πολυ αργη ακομα και στο φμπ.Αν το εχεις σαν δευτερη συσκευη μπορεις να τα δοκιμασεις να σου φυγει η απορια.
Supes Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δυστυχώς δεν έχω άλλα καλά νέα, μόνο κακά. Χθες ήθελα να αποθηκευσω μια φωτογραφία απ το Dropbox στο κινητό για να την εκτυπώσω στο φωτογραφείο. Η εφαρμογή δεν έλεγε να ανοίξει με τίποτα! Την άνοιγα και όταν προσπαθούσε να κάνει preview τα αρχεία μου έκλεινε. Το πρόβλημα δε λύνονταν ούτε με επανεκκίνηση, η φωτογράφος με κοιτούσε περίεργα. Σήμερα το Netflix ακριβώς το ίδιο. Το windows central app επίσης δεν ανοίγει με τίποτα. Το skype επίσης παθαίνει το ίδιο με το Dropbox τις τελευταίες μέρες όλοι και πιο πολυ. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν αξίζει η ταλαιπωρία και είμαι έτοιμος να το πετάξω στον τοίχο. Το αν έχει καλή εφαρμογή για social media ποσώς με ενδιαφέρει, τα social media τα δουλεύεις και απ το browser (τα περισσότερα). Με το Spotify/netflix/dropbox κλπ αν δεν έχεις μια έστω stable εφαρμογή δεν έχεις εναλλακτική.
g13333 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αφου εχεις τηλ. με windows γιατι δεν χρησιμοποιεις το onedrive που δουλευει αψογα.
cameranek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γενικα η εμπειρια ειναι πολυ αργη ακομα και στο φμπ.Αν το εχεις σαν δευτερη συσκευη μπορεις να τα δοκιμασεις να σου φυγει η απορια. Eυχαριστω για την απαντηση, εβαλα το opera mini και παει σφαιρα στο fb. Me insider εβαλες τα 10? Γιατι o advisor μου βγάζει οτι δεν υποστιρίζει τα 10. Εχω και το 640ds και τα 10αρια δουλευουν μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα