Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρολ ειναι η αληθεια;απο ποτε;λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.

αναφερθηκα / τοποθετηθηκα σε κατι που ειναι γεγονος!

Μπορεις να μου πεις που εκανα λαθος;τεκμηριωσε την λογικη σου,διχως αυριο;ειπα κατι ασχετο με την αποψη των λιγων πελατων στο λειτουργικο mobile 10?μια βολτα σε ξενα φορουμ θα δειξει την καταντια.

το ποσοστο ειναι κατω του 1 %,η εγω ειμαι ασχετος μαζι και ο κοσμος ολος η μαλλον ο σωστος εσυ!τι ισχυει αραγε;

οσο υπαρχει δημοκρατια μπορουμε να κανουμε αναφορες σχετικες ,σε ενα φορουμ τεχνολογιας και νομιζω πως πρεπει να γινεται σεβαστο

ποιος τελικα εχει ειδοποιησεις στην ωρα τους σε εφαρμογες;

ποιες εφαρμογες τελικα εχουν κλησεις / βιντεοκλησεις;

ποιες συσκευες τελικα εχουν αξιοπιστια στην μπαταρια;

ποιες συσκευες δεν κρασαρουν με τον edge;

ποιες συσκευες δεν χρειαζονται επαναφορα ρυθμισεων σε καθε αναβαθμιση;

που ειναι οι υποσχεσεις της ms για εφαρμογες και επανασταση;

πλεον οσοι την πατησαν και δεν πουλησαν σε καποιον τις συσκευες εμειναν με τις υποσχεσεις,ποιος εμεινε στα 10 ξανα αφου πηρε τηλεφωνο ms ?και ναι θα το πω ωμα,οσοι πηραν τα 950 την πατησαν.μηπως το 950 εχει καλυτερη καμερα απο το 7 /7 edge?η μηπως οθονη;δεν νομιζω!

οποτε τα περι τρολ ειναι εντελως ατοπα.

τωρα ελευθερα με τοποθετησεις μπορει καποιος να πει ναι εχει δικιο η αδικο αυτος που τα γραφει(στο μυαλο του να εχει ομως το 90 τοις εκατο οτι ειναι το android πρωτο)

αδικα;

Εκτος απο το μικρο ποσοστο πωλησεων που δεν ειναι της ωρας να το αναλυσουμε σε ολα τα αλλα λες ανακριβειες  και εισαι εμπαθεις.

• Like 2
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να στείλεις μήνυμα λες; από νοκια 620 με 8.1 είμαι τώρα

Να στείλω μήνυμα μπορώ κανονικά, αλλά αν πατήσω παράθεση για να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα απλά κλείνει ο explorer!

Δημοσ.

Να στείλω μήνυμα μπορώ κανονικά, αλλά αν πατήσω παράθεση για να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα απλά κλείνει ο explorer!

Μαλλον καποιο προβλημα του explorer ή της σελιδας, δοκιμασες να του κανεις reboot?

Εγω παντως επηδη αργουσε να ανοιξη fb και σελιδες ο explorer, εβαλα το opera mini και ησύχασα.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος θελει παιχνιδια με το τηλεφωνο παει android απλα ειναι τα πραγματα.

Η εφαρμογη για την οποια (τσακωνομαστε) δεν προκειται να δουλεψει ποτε σωστα στα windows.

Ειναι πολλα τα λεφτα στο onedrive

και αρά τι θα γίνει δηλαδή δεν θα παίζει το dropbox σωστά στα WP και ως δια μαγείας θα χρησιμοποιήσουν onedrive ακόμα και αυτοί με android; Μάλλον πιο πιθανό να μη χρησιμοποιησουν ποτέ WP και onedrive μου φαινεται.

Δημοσ.

Μαλλον καποιο προβλημα του explorer ή της σελιδας, δοκιμασες να του κανεις reboot?

Εγω παντως επηδη αργουσε να ανοιξη fb και σελιδες ο explorer, εβαλα το opera mini και ησύχασα.

Με βολεύει ο explorer γιατί συγχρονίζει και τα αγαπημένα από τον υπολογιστή...

Δημοσ.

και αρά τι θα γίνει δηλαδή δεν θα παίζει το dropbox σωστά στα WP και ως δια μαγείας θα χρησιμοποιήσουν onedrive ακόμα και αυτοί με android; Μάλλον πιο πιθανό να μη χρησιμοποιησουν ποτέ WP και onedrive μου φαινεται.

Θα χρησιμοποιησουν γιατι απλα ειναι καλυτερο το onedrive. οποιος το δοκιμασει δεν ξαναφευγει

Εσυ το εχεις δουλεψει το προγραμμα η θελεις το dropbox επειδη εχουν οι αλλοι οπως ειπε και καποιος παραπανω.

Δημοσ.

Θα χρησιμοποιησουν γιατι απλα ειναι καλυτερο το onedrive. οποιος το δοκιμασει δεν ξαναφευγει

Εσυ το εχεις δουλεψει το προγραμμα η θελεις το dropbox επειδη εχουν οι αλλοι οπως ειπε και καποιος παραπανω.

Σε τι είναι καλύτερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Ενημέρωση βγήκε καινούργια επίσημη η .420.

10586.420 changelog

Επεξ/σία από salida
  • Like 2
Δημοσ.

έχω ένα θέμα διάβασα πως μπορείς να έχεις messenger χωρίς να έχεις λογαριασμό στο fb και είπα να το δοκιμάσω...το κατέβασα αλλά η μόνη επιλογή που μου βγάζει είναι να κάνω εγγραφή με λογαριασμό του fb...μήπως η εφαρμογή των wp δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ ;

Δημοσ.

έχω ένα θέμα διάβασα πως μπορείς να έχεις messenger χωρίς να έχεις λογαριασμό στο fb και είπα να το δοκιμάσω...το κατέβασα αλλά η μόνη επιλογή που μου βγάζει είναι να κάνω εγγραφή με λογαριασμό του fb...μήπως η εφαρμογή των wp δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ ;

Η παλιά εφαρμογή σίγουρα δεν το υποστιριζει ... Η καινούρια νομίζω ότι το υποστιριζει κανονικά ... Θα πρέπει όμως να αλλάξεις την περιοχή από τις ρυθμίσεις σε γερμάνια ... Και μετά την επαννεκινηση μπαίνεις στο store και ψάχνεις messenger beta . Το κατεβάζεις ... Και μετά ξαναγυρνάς την περιοχή σου σε Ελλάδα ήπτι άλλο είχες πριν... Απλα είναι beta ακόμα η εφαρμογή και έχει κάποια μικρά θε θέματα ... Είναι ακριβώς ίδια με την εφαρμογή messenger για το iPhone

• Like 1
Δημοσ.

κατεβασα και εγω το messenger beta στο 640xl αλλα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου για το κλειδωμα οθονης ωστε να βλεπω τα notifications δεν μου την βγαζει την εφαρμογη. υπαρχει και σε αλλους αυτο το θεματακι;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...