Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή στο Lumia 640 δεν θα μπορείς να έχεις instagram? Τόσο βαριά εφαρμογή και τόσο μάπα κινητό πια; Ότι να 'ναι...

Εννοεί πώς το instagram αύξησε τις ελάχιστες προδιαγραφές για να μπορεί το κινητό να τρέξει την εφαρμογή, λες και είναι κανένα battlefield...

Λοιπόν πήγα να το κατεβάσω και μου λέει το ίδιο σε 950 xl.

Ή είναι bug του store, ή κάποια μαλακία κάνανε από το instagram στο setup της εφαρμογής για το store.

• Like 2
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το instagram ξέρουμε αν θα γίνει κάτι με αυτό? Μαζί με το messenger και το viber ήταν οι καλύτερες εφαρμογές για μένα!  

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το instagram ξέρουμε αν θα γίνει κάτι με αυτό? Μαζί με το messenger και το viber ήταν οι καλύτερες εφαρμογές για μένα!  

Φαντάζομαι ότι θα το διορθώσουν. Το πότε είναι με ερωτηματικό. Το Σαβκο παρεπιπτόντως, πριν το update των Windows δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω, προσπαθούσα να μπώ και με πετούσε βγάζοντας server error.

• Like 2
Δημοσ.

Το τηλέφωνο το έχω κάνει σήμερα παιχνιδομηχανη,τηλέφωνα,Viber,φωτογραφίες,ίντερνετ, παίζει η μικρή και πολλά άλλα,δεν έχει κάνει κιχ ακόμα και η μπαταρία σε καλή κατάσταση 44%,πρώτη φορά το πιέζω τόσο πολύ.

Νομίζω ότι σταθεροποιηθήκαν τα wp 10.

Όποιος έχει πρόβλημα ίσως ένα reset βοηθήσει.

640 ds

• Like 2
Δημοσ.

Το τηλέφωνο το έχω κάνει σήμερα παιχνιδομηχανη,τηλέφωνα,Viber,φωτογραφίες,ίντερνετ, παίζει η μικρή και πολλά άλλα,δεν έχει κάνει κιχ ακόμα και η μπαταρία σε καλή κατάσταση 44%,πρώτη φορά το πιέζω τόσο πολύ.

Νομίζω ότι σταθεροποιηθήκαν τα wp 10.

Όποιος έχει πρόβλημα ίσως ένα reset βοηθήσει.

640 ds

Εκδοση;

Δημοσ.

Κάτοχος 950 λίγο παραπάνω από μήνα.

Χτες πέρασα και την .420 και μπορώ  να πω πως το τηλέφωνο έγινε αισθητά πιο γρήγορο, αλλά κυρίως πιο "απαλό" στη χρήση και απόκρισή του.

Διορθώθηκε (προς το παρόν, τουλάχιστον) το θέμα με το data sense και κάποια μικρά ακόμη.

Έχω όμως θεματάκι με το WhatsApp. Συγκεκριμένα, αν δεν μπω στην εφαρμογή, δεν λαμβάνει τα μηνύματα. Παρόμοια συμπεριφορά είχα κατά καιρούς και στα 8.1 με την τότε συσκευή μου, και διορθώνονταν 2-3 ημέρες μετά με αναβάθμιση συνήθως της ίδιας της εφαρμογής.

Έχω κάνει soft reset, έχω κοιτάξει ρυθμίσεις μπαταρίας/δεδομένων-δικτύου/παρασκηνίου και όλα ήταν όπως πριν την αναβάθμιση.

Για αυτό το πράγμα hard reset δεν κάνω, προφανώς. Θα δώσω μερικές ημέρες και ίσως διαγράψω και ξαναπεράσω την εφαρμογή.

Στην ερώτηση περί major αναβάθμισης που είχε ανακοινωθεί, όχι δεν είναι αυτή.

Η περίφημη "Redstone" (Anniversary για τα 10ρια των υπολογιστών) είναι στα σκαριά, με αρκετές βελτιώσεις αλλά και θεματάκια, όπως γνωρίζουν όσοι είναι σε InsiderPreview.

Ελπίζουμε σχετικά σύντομα να την πάρουμε και οι υπόλοιποι.

Κάτι τελευταίο: Κάμερα 950(ΧL)...τέλος.

Δημοσ.

Κάτοχος 950 λίγο παραπάνω από μήνα.

Χτες πέρασα και την .420 και μπορώ  να πω πως το τηλέφωνο έγινε αισθητά πιο γρήγορο, αλλά κυρίως πιο "απαλό" στη χρήση και απόκρισή του.

Διορθώθηκε (προς το παρόν, τουλάχιστον) το θέμα με το data sense και κάποια μικρά ακόμη.

Έχω όμως θεματάκι με το WhatsApp. Συγκεκριμένα, αν δεν μπω στην εφαρμογή, δεν λαμβάνει τα μηνύματα. Παρόμοια συμπεριφορά είχα κατά καιρούς και στα 8.1 με την τότε συσκευή μου, και διορθώνονταν 2-3 ημέρες μετά με αναβάθμιση συνήθως της ίδιας της εφαρμογής.

Έχω κάνει soft reset, έχω κοιτάξει ρυθμίσεις μπαταρίας/δεδομένων-δικτύου/παρασκηνίου και όλα ήταν όπως πριν την αναβάθμιση.

Για αυτό το πράγμα hard reset δεν κάνω, προφανώς. Θα δώσω μερικές ημέρες και ίσως διαγράψω και ξαναπεράσω την εφαρμογή.

Στην ερώτηση περί major αναβάθμισης που είχε ανακοινωθεί, όχι δεν είναι αυτή.

Η περίφημη "Redstone" (Anniversary για τα 10ρια των υπολογιστών) είναι στα σκαριά, με αρκετές βελτιώσεις αλλά και θεματάκια, όπως γνωρίζουν όσοι είναι σε InsiderPreview.

Ελπίζουμε σχετικά σύντομα να την πάρουμε και οι υπόλοιποι.

Κάτι τελευταίο: Κάμερα 950(ΧL)...τέλος.

Εχει κανενα θεμα η καμερα με το hdr?

όχι ούτε καν.

Πως το λες αυτο τεκμηριωσε το. Συγγνωμη αλλα δεν ειναι απαντηση αυτη(ουτε καν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...