Mixalis21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέσος χρήστης είμαι και δεν είναι κάτι το σπουδαίο αυτό πού λέω,δεν έχει κάποια σοβαρή ιδιαιτερότητα,απλά μια αναβάθμιση είναι.Δεν ρουτάρης το κινητό και η εγγύηση ισχύει. Απλά μπαίνεις insider βγαίνεις μετά την αναβάθμιση και έχεις ότι θα πάρεις σε λίγες μέρες. Ξέρω τη λέω. Εεε βασικά ο μέσος χρήστης, όπως εγώ ας πούμε, δε θα ασχοληθεί ποτέ με το insider. Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω.
tasos-e Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εεε βασικά ο μέσος χρήστης, όπως εγώ ας πούμε, δε θα ασχοληθεί ποτέ με το insider. Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω.Και εγώ το ίδιο γι' αυτό έδωσα 5 λεπτά παραπάνω και έκανα την αναβάθμιση πάρα περιμένω και χαλιέμαι που δεν έχει έρθει.Δεν είμαι φαν της Microsoft και δεν υποστηρίζω καμία εταιρεία,την ευκολία και την λύση για να μην γκρινιάζω και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου λέω. 1
salida Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 κακά τα ψέματα δείχνει αδυναμία-αδιαφορία ότι το update δε κυκλοφόρησε παράλληλα και για mobile. επίσης φανερώνει ότι θα υπάρξει cumulative update ειδικά για κινητά για να φτιάξουν ότι απέμεινε στην 14393.χχ
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλημέρα... Τα selfie stick ,λειτουργούν στα windows phones και αν ναι πως; συνδέω ένα και αντί να βγάλει φωτο χαμηλώνει την ένταση 1
george9494 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Το Anniversary Update για τα την mobile πλατφόρμα θα κυκλοφορήσει (πιθανών) την επομενη Τρίτη (9/8/2016). Για να δούμε!!! Link Edit: Και επίσης εμφανίστηκε νέο Redstone Build (14393.51) Link Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2016 από george9494 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Λειτουργούν κλασσικά με χρονόμετρο ... Βάλε αντίστροφη μέτρηση στην κάμερα ... Σε ένα π είχα δοκιμάσει το κουμπί δεν δούλευε ... Εκτος αν χρησιμοποιήσεις το treasure tag που κλικαρεις αυτο και τραβας φωτο ... Αλλα είναι ψιλοακριβο
AggelosTz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Να ρωτησω κάτι . Υπάρχει κάποιο app αντίστοιχο του instafollow στα WP 10; Και επίσης ήρθε η αλλαγή στο ινστα που μπορείς να ποσταρεις "Instagram stories"; Ρωταω γιατί θέλω να αγοράσω ένα Lumia 640 XL και το Ινστα το χρησιμοποιώ καθημερινά λόγω δουλειάς (φωτογραφία).
cameranek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Βγήκε Facebook beta νέο. Άρχισε να στρώνει λίγο, έχει δουλειά ακόμα. 2
Chrysostomos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 ενημέρωση έκανε. FB Beta έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό. 1
cameranek Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 το ιδιο λέμε βγήκε νέα φέτα αλλά ακόμα για τα μπάζα είναι... 1
anamenos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Λέει ότι κάνει πλέον σωστό sync με people και calendar αλλά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Γι' αυτό όσοι έχετε και την εφαρμογή facebook της MS μην την διαγράψετε για να συνεχίσετε να βλέπετε τις επαφές σας.
aris1986 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Με calendar δεν έκανε πάντως. Το άσπρο θέμα στα windows phone τρώει πιο πολύ μπαταρία από το μαύρο; 1
cameranek Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Όσο πιο Φωτεινή είναι η οθόνη, τόσο πιο πολύ μπαταρία τρώει. Την εφαρμογή της ΜΣ δουλεύω και την σελίδα από το edge. Την beta του φβ την κρατάω για να δω μήπως και φτιάξει, μέχρι τώρα είναι αρκετά αργή και πιάνει 187mb, ενώ της ms 30mb. 1
Angelcrow Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Τελικά το skype βγήκε σε universal για mobile
Retromaniac Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Με calendar δεν έκανε πάντως. Το άσπρο θέμα στα windows phone τρώει πιο πολύ μπαταρία από το μαύρο; Σε amoled τρώει η άσπρη.Σε ips η μαύρη. Τελικά το skype βγήκε σε universal για mobileΕδώ και λίγο καιρό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα