cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τεο κάποιο bug είναι. Ενώ μόνο χειροκίνητα κάνω ενημέρωση, κολλάει και μένα. Σε στάβλο. Θα δοκιμάσω σε φαστ να δω Σε φαστ δεν κολλάει 1
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά έχει κάνεις σαν ιδέα ποτε θα πάρει αναβάθμιση το messenger ανά μια μέρα με κολλάει και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ,πρέπει να κάνω εππανακινηση για να δουλέψει
cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κουκ βάλε το slim social for Facebook και θα ησυχάσεις. Και μηνύματα και φάτσες και γρήγορο είναι. Με 1μβ μόνο, όχι 300 και 200 που πιάνουν τα άλλα. Τεο κάποιο bug είναι. Ενώ μόνο χειροκίνητα κάνω ενημέρωση, κολλάει και μένα. Σε στάβλο. Θα δοκιμάσω σε φαστ να δω Σε φαστ δεν κολλάει Στο δεύτερο που έχω στάβλο δεν κολλάει. Κλασσικά πράγματα 2
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κουκ βάλε το slim social for Facebook και θα ησυχάσεις. Και μηνύματα και φάτσες και γρήγορο είναι. Με 1μβ μόνο, όχι 300 και 200 που πιάνουν τα άλλα. το έχω περάσει ρε σι και το δούλευω αλλα ξέρεις δεν μου έρχονται υδοποιησεις και έτσι έχω θέμα 1
cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κουκ τότε άσε και τις επίσημες, να έρχονται ειδοποιήσεις. 1
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κουκ τότε άσε και τις επίσημες, να έρχονται ειδοποιήσεις.αυτό έχω κάνει αλλα ξεχνιέμαι και πατάω πάνω στις υδοποιηση και μου ανοίγει το μεσσενγκερ μπλοκαρισμένο ,σε ευχαριστώ πάντως
palawiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ....14951.1000 στο fast ring αλλά δεν κατεβαίνει με τίποτα.Για κάποιο λόγο συχρονισμού το δεύτερο λούμιά μου έγινε το μισό αγγλικό και το μισό γερμανικό μενού. με fast ring. 1
cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ....14951.1000 στο fast ring αλλά δεν κατεβαίνει με τίποτα. Για κάποιο λόγο συχρονισμού το δεύτερο λούμιά μου έγινε το μισό αγγλικό και το μισό γερμανικό μενού. με fast ring. Εμένα στο ένα φαστ είναι μισό αγγλικά μισό ελληνικά.Στο δεύτερο είναι οκ ....14951.1000 στο fast ring αλλά δεν κατεβαίνει με τίποτα.Ούτε εμένα κατεβαίνει. Έκανα και σοφτ ρισέτ. 1
palawiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Και όλα τα εικονίδια που είχα στις επαφές μου χαθήκαν και από τα 2 λούμια.Άντε να τα ξαναβρώ πάλι. 1
cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παλαβιάρη κατάφερες να περάσεις την αναβάθμιση; Στο κινητό που έχεις για βασικό, δεν πρέπει να κάνεις πειράματα. Θα σου πρότεινα να βάλεις την.321 στάβλο και να κάνεις επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας. 1
salida Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 υπόγεια έκανε την εμφάνισή του, το update στο Phone Pins με καρτέλα Favorites & τετράγωνα tiles. Edit. Ρετρο μόνο οι εικόνες εντός του Phone Pins γίνονται τετράγωνες, pinara καινούρια επαφή έξω και πάλι στρογγυλή την έβαλε. Το favorites πολύ χρήσιμο, μπορώ να pinarw την καρτέλα ολόκληρη στο home?? 1
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά το Instagram βαράει αναβαθμίσεις αβέρτα έτσι κάνουν καλή δουλειά ,ο Μάρκος μας τα χαλάει με τα apps του 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Η ομάδα του μάρκου είναι για κλάματα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα τους είχε εκτελέσει με αντιαεροπορικά.
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Η ομάδα του μάρκου είναι για κλάματα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα τους είχε εκτελέσει με αντιαεροπορικά.με πύραυλους θα τους έστελνε στο διάστημα χαχαχχα 1
Retromaniac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 υπόγεια έκανε την εμφάνισή του, το update στο Phone Pins με καρτέλα Favorites & τετράγωνα tiles. Edit. Ρετρο μόνο οι εικόνες εντός του Phone Pins γίνονται τετράγωνες, pinara καινούρια επαφή έξω και πάλι στρογγυλή την έβαλε. Το favorites πολύ χρήσιμο, μπορώ να pinarw την καρτέλα ολόκληρη στο home?? Ναι προς το παρόν μόνο μέσα. Άυριο-μεθάυριο βάζω το pinning των tabs (phonebook, favorites) και τετράγωνα tiles (το option θα είναι στα themes). Επίσης για πείτε μου, ποιο είναι πιο χρήσιμο να κάνω πρώτα; Να βγάλω την έκδοση για pc που θα παίρνει τηλ. μέσω του τηλεφώνου ή να βάλω το T9 dialer; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα