teo20net Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μόλις το ανέβασα στο upraisin. Edit: Retro όταν κάνω custom αλλαγή χρώματος στα ήδη υπάρχοντα pins και πατάω update, μου κλείνει η εφαρμογή και τα χρώματα τελικά δεν αλλάζουν. Ρίξε μια ματιά, ενδέχεται να κάνω λάθος κάτι εγώ. Όσο γι αυτό που ρωτάς, νομίζω ότι το να φτιάξειςτην έκδοση για pc θα είναι πιο πιασάρικο χαρακτηριστικό και θα "πουλήσει" περισσότερο. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο χριστός και η μάνα του παιδες!!! Κατέβασα το Facebook και δεν μου χει κολλήσει ή με έχει πετάξει έξω!! Επιτέλους!! Όταν κλείνουν apps έτσι στο άκυρο τι φταίει; Η εφαρμογή ή το λειτουργικό;; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο χριστός και η μάνα του παιδες!!! Κατέβασα το Facebook και δεν μου χει κολλήσει ή με έχει πετάξει έξω!! Επιτέλους!! Όταν κλείνουν apps έτσι στο άκυρο τι φταίει; Η εφαρμογή ή το λειτουργικό;; Ο ρετρομανιακ θα τα ξέρει καλύτερα αυτά τα θέματα. Από τα λίγα που ξέρω οι εφαρμογές κλείνουν όταν προκύπτει unhandled exception. Δηλαδή ο κώδικα που έχεις γράψει δεν έχει πρόβλεψη να χειριστεί μια υποπερίπτωση πχ γράφεις κατέβασε μια φώτο και εμφάνισε την αλλά για κάποιο λόγο το ιντερνετ δεν λειτουργεί ή τρως άκυρο από τον σερβερ, οπότε το πρόγραμμα σου φτάνει σε μια κατάσταση που εσύ δεν πρόβλεψες πως θα την χειριστεί και τερματίζει. Οπότε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η αιτία είναι bug στην εφαρμογή.
Retromaniac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο ρετρομανιακ θα τα ξέρει καλύτερα αυτά τα θέματα. Από τα λίγα που ξέρω οι εφαρμογές κλείνουν όταν προκύπτει unhandled exception. Δηλαδή ο κώδικα που έχεις γράψει δεν έχει πρόβλεψη να χειριστεί μια υποπερίπτωση πχ γράφεις κατέβασε μια φώτο και εμφάνισε την αλλά για κάποιο λόγο το ιντερνετ δεν λειτουργεί ή τρως άκυρο από τον σερβερ, οπότε το πρόγραμμα σου φτάνει σε μια κατάσταση που εσύ δεν πρόβλεψες πως θα την χειριστεί και τερματίζει. Οπότε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η αιτία είναι bug στην εφαρμογή. Μια χαρά το είπες! 99% φταίει η εφαρμογή για το unhandled exception, αλλά καμιά φορά το unhandled exception προκύπτει λόγω το ότι ανέβηκε καινούργιο update του λειτουργικού που έχει bug σε κάποια λειτουργία που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. Μετά ο προγραμματιστής πρέπει να βρει workdaround μέχρι η εταιρεία στο επόμενο update να βγάλει bugfix... 3
Retromaniac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Edit: Retro όταν κάνω custom αλλαγή χρώματος στα ήδη υπάρχοντα pins και πατάω update, μου κλείνει η εφαρμογή και τα χρώματα τελικά δεν αλλάζουν. Ρίξε μια ματιά, ενδέχεται να κάνω λάθος κάτι εγώ. Ωπ για πες γιατι το δοκιμάζω και μου παίζει. Μόνο με αλλαγή χρώματος στο κάνει ή με οποιαδήποτε αλλαγή; 1
Πέτρος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Εγώ ψηγίζω για Τ9dialer. Ότι πει ο λαός, βέβαια! 2
teo20net Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ωπ για πες γιατι το δοκιμάζω και μου παίζει. Μόνο με αλλαγή χρώματος στο κάνει ή με οποιαδήποτε αλλαγή;Το πρωί το δοκίμασα με αλλαγή χρώματος μόνο αρκετές φορές και έκλεινε συνέχεια. Τώρα το δοκίμασα και λειτουργεί 2-3 φορές που το έκανα. Δεν ξέρω τι άλλαξε. Όσο για Τ9 ή Pc έκδοση, εγώ πρότεινα το δεύτερο γιατί η εφαρμογή είναι στα πάνω της τώρα και η υποστήριξη pc θα είναι πολύ "ψαρωτική" και θα την boostάρει περισσότερο. Η υποστήριξη Τ9 είναι ναι μεν ωραίο feature αλλά λιγότερο εντυπωσιακό νομίζω. Η επιλογή μου λοιπόν είναι καθαρά στρατηγικής φύσεως για την αύξηση της δημοτικότητας του app και εντελώς υποκειμενική. 3
Retromaniac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Το πρωί είχες την καινούργια έκδοση με τα favorites ή όχι;
salida Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 για πείτε μου, ποιο είναι πιο χρήσιμο να κάνω πρώτα; Να βγάλω την έκδοση για pc που θα παίρνει τηλ. μέσω του τηλεφώνου ή να βάλω το T9 dialer; T9 νομίζω καλύτερα, περιμένουμε με ενθουσιασμό!! 1
Mpiftekis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Retro φτιάξε την εφαρμογή για το PC να μπορούμε να μιλάμε απ'το PC μέσω τηλεφώνου. Αφού ούτως ή άλλως τις αγαπημένες μας επαφές τις έχουμε κάνει pin
tasos-e Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Στο pc πρώτα retro να πάρει κύρος παντού η εφαρμογή,ούτως η άλλος όσοι την έχουμε στο τηλέφωνο δεν την βγάζουμε τώρα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο χριστός και η μάνα του παιδες!!! Κατέβασα το Facebook και δεν μου χει κολλήσει ή με έχει πετάξει έξω!! Επιτέλους!! Όταν κλείνουν apps έτσι στο άκυρο τι φταίει; Η εφαρμογή ή το λειτουργικό;; Το ίδιο ακριβώς πάθαινα και εγώ πριν την .321 μερικές φορές, πλέον φαίνεται να μην συμβαίνει σχεδόν καθόλου αυτό. Πάντως ευτυχώς που το ρώτησες ξανά μιας και οι απαντήσεις που δόθηκαν επιτέλους μου έλυσαν και εμένα την απορία . Με την .321 μπορεί και να είναι ιδέα μου αλλά παρατηρώ στο 640xl μου καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, με βαριά χρήση πέφτει πολύ πιο αργά η μπαταρία. 2
Retromaniac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Οκ παιδιά. Πάω για το call from pc. Για αρχή εκεί που διαλέγεις sim, τώρα θα διαλέγεις τηλ + sim (πχ. windows phone 1 - vodafone, windows phone 1 - ote, windows phone 2 - vodafone). Ότι κλήση κάνεις και ότι pinareis στον pc, θα γίνεται με βάση αυτό. Μόλις κάνεις κλήση θα στέλνει σήμα στο κινητό να πάρει τηλ... ΑΡΓΟΤΕΡΑ (μετά το T9 dialer), θα δω αν γίνεται να μιλάς με μικρόφωνο και ακουστικά από τον pc. Δεν έχω ιδέα αν γίνεται... Σημείωση. Τα κινητά που θα εμφανίζονται θα είναι αυτά που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο account με τον pc... 6
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Να πω πως με πεταξε μια φορα το facebook σημερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα