Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελα να γίνουμε πολλοί.

λοιπόν πότε θα γεμίσουμε ενα σμαρτ οι lumia users να πάμε εκδρομή; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λοιπόν, να σας ενημερώσω να χαρείτε. Το παρόν θέμα από τις 21/9/16 (πριν έναν μήνα) γέμισε 44 σελίδες και έγραψαν σ' αυτό 43 μέλη συν εμένα 44. Πάμε για πούλμαν !

• Like 7
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι μια βοήθεια...!

Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας στο Lumia 640 xl για να κάνω διαμόρφωση την κάρτα sd.

Μέχρι στιγμής όλα καλά!

Τελείωσα με τη διαμόρφωση αλλά δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση το αντίγραφο ασφαλείας!

Στο κινητό έχω Windows 10. Τι μπορώ να κάνω;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι μια βοήθεια...!

Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας στο Lumia 640 xl για να κάνω διαμόρφωση την κάρτα sd.

Μέχρι στιγμής όλα καλά!

Τελείωσα με τη διαμόρφωση αλλά δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση το αντίγραφο ασφαλείας!

Στο κινητό έχω Windows 10. Τι μπορώ να κάνω;

Antonis καλωσηρθες στο thread...εισαι καινουριος εδω περα; δεν σε χω ξαναδει...

να μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα νομιζω οτι πρεπει να κανεις reset να βαλεις το λογαριασμο σου και μετα θα σου δειξει να κανεις επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας ή να ξεκινησεις καθαρη εγκατασταση!!

• Like 1
Δημοσ.

Antonis καλωσηρθες στο thread...εισαι καινουριος εδω περα; δεν σε χω ξαναδει...

να μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα νομιζω οτι πρεπει να κανεις reset να βαλεις το λογαριασμο σου και μετα θα σου δειξει να κανεις επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας ή να ξεκινησεις καθαρη εγκατασταση!!

Σας διαβάζω αλλά δεν γράφω...! Είμαι καινούργιος. Είναι πολύ περίεργο πάντως με την επαναφορά των αντιγράφων ασφαλείας.

Εάν το ήξερα δεν θα έκανα διαμόρφωση την κάρτα.

​Ψάχνω στο onedrive και βρίσκω το αντίγραφο...

​Μπορώ να το διαγράψω αλλά ως εκεί!

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% αλλά πρέπει να κάνεις ότι σου είπαν παραπάνω.

Δηλαδή hard reset και όταν βάλεις το λογαριασμό σου θα σου πει αν θέλεις να ξεκινήσεις από αντίγραφο ασφαλείας ή κανονικά.

Αυτό είναι σίγουρο ότι γίνεται αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος τρόπος...

Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αν και αφού έκανες αντίγραφο λογικά θα επανέλθεις όπως είσαι τώρα...

• Like 3
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Έχει τρεις μέρες που στύβω το μυαλό μου να βρω λύση! Μου φαίνεται αστείο πως στην επίσημη σελίδα αναφέρει σχεδόν (σχεδόν) τα πάντα αλλά τίποτα για την ανάκτηση.

• Like 1
Δημοσ.

@Antonis Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα των παραπάνω συμφορουμιτών μιας και έτυχε σήμερα να κάνω hard reset (για ζήτημα που ανέφερα σε προηγούμενά μου μηνύματα) και να ξεκινήσω από αντίγραφο ασφαλείας, όλα κύλησαν ομαλά και ότι εφαρμογές και αρχεία είχα πριν το reset ακριβώς έχω και τώρα δίχως να λείπει κάτι.

• Like 3
Δημοσ.

Έλα θρύλε!

Πριν λίγο ξύπνησα :D

Μετά από δύο φαστ αναβαθμίσεις και μια πριβιού...

Δουλεύω τώρα την πριβιού στο 352 που πήρα χθες από το σέρβις, (αλλαγή οθόνης λόγο μαύρης κάθετης γραμμής)

θα σου πω αργότερα εντυπώσεις.

Το θετικό είναι ότι πήρε την νέα κάμερα. (βέβαια στο 532 είναι το ίδιο χάλια)

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,σκέφτομαι να δώσω το 640 για το 640xl μόνο για την κάμερα αξίζει η δεν είναι τόσο μεγάλη η διάφορα;

Δημοσ.

Αν έχεις βρει με μικρή διαφορά το 640xl αξίζει η τράμπα, δεν κερδίζεις μόνο σε κάμερα εμπρόσθια (5mp έναντι 0.9 του 640) και οπίσθια (13 με οπτικά zeiss έναντι της 8αρας του 640) αλλά και σε μπαταρία μιας και το xl φοράει 3000mah. Όταν πήρα εγώ το 640xl μου η διαφορά ήταν 10 ευρώ παραπάνω σε σχέση με το 640 και φυσικά για αυτά που προσέφερε το xl τα 10 ευρώ επιπλέον ήταν τσάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις βρει με μικρή διαφορά το 640xl αξίζει η τράμπα, δεν κερδίζεις μόνο σε κάμερα εμπρόσθια (5mp έναντι 0.9 του 640) και οπίσθια (13 με οπτικά zeiss έναντι της 8αρας του 640) αλλά και σε μπαταρία μιας και το xl φοράει 3000mah. Όταν πήρα εγώ το 640xl μου η διαφορά ήταν 10 ευρώ παραπάνω σε σχέση με το 640 και φυσικά για αυτά που προσέφερε το xl τα 10 ευρώ επιπλέον ήταν τσάμπα.

Έχω και τα δυο, και μπορώ να πω ότι μεγάλη διαφορά δεν έχουν. Η οθόνη είναι πιο άνετη στο μεγάλο, η μπαταρία λίγο καλύτερα, η φωτογραφία είναι αρκετά καλή στο μεγάλο.

Για μικρή διαφορά 10-15€ αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω και τα δυο, και μπορώ να πω ότι μεγάλη διαφορά δεν έχουν. Η οθόνη είναι πιο άνετη στο μεγάλο, η μπαταρία λίγο καλύτερα, η φωτογραφία είναι αρκετά καλή στο μεγάλο.

Για μικρή διαφορά 10-15€ αξίζει.

Εννοείται πως στα χαρτιά δεν έχουν και τεράστιες διαφορές (προσωπικά το απλό δεν το έχω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη), αλλά έστω και αυτές για ένα 10αρι διαφορά αξίζουν με χίλια :D.

Δημοσ.

Είχα το απλό και πήρα και το μεγαλύτερο για την οθόνη του. Είναι πιο ξεκούραστο το μεγαλύτερο. Και μεταχειρισμένο που το πήρα σε καλή τιμή αξίζει περισσότερο :D

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια έχει αμολεντ οθόνη τα 640xl-640?αν όχι εγώ θα σου προτείνω αυτό που έχω 650 για την οθόνη και μόνο μιας και σε αυτό περνάμε την περισσότερη ώρα ,οστοσω σκεφτόμουν και εγώ να το δώσω και να δώσω κανένα καπέλο 100+ και να πάω σε ναυαρχιδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...