Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτη την στιγμή υπάρχει συσκευή στα 240 ευρω με high end specs, στα ευρος που είπες. Καλύπτει δηλαδή το κενό. Εντάξει παλιότερα όχι. Τώρα ναι. Αλλά πάντως κανεις λάθος για την τιμή οτι έπεσε στα τάρταρα για λόγους που είπες. Το αντίστοιχο σε specs nexus 5x έχει 238. Προχώρησε η τεχνολογία και πέσαν οι τιμές. Επίσης ότι δεν τα αγοράζει κανεις είναι και αυτό λάθος
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτη την στιγμή υπάρχει συσκευή στα 240 ευρω με high end specs, στα ευρος που είπες. Καλύπτει δηλαδή το κενό. Εντάξει παλιότερα όχι. Τώρα ναι. Αλλά πάντως κανεις λάθος για την τιμή οτι έπεσε στα τάρταρα για λόγους που είπες. Το αντίστοιχο σε specs nexus 5x έχει 238. Προχώρησε η τεχνολογία και πέσαν οι τιμές. Τσου τσου κανεις λαθος..το nexus 5x εκανε 270 απο τον Φεβρουαριο του 2016 δες το στην εξελιξη της τιμης τους..το 950 τοτε εκανε 480..μιλαμε για αλλο επιπεδο συσκευων εκτος απο cpu που ειναι ο ιδιος, σε ολα τα αλλα το 950 ειναι 2 σκαλες πανω, απο οθονη, καμερα(αναλογα βεβαια), ηχος, μπαταρια, ram, rom , card slots, που τα ειδες εσυ τα ιδια specs απορω βρε Retro..το οτι ειναι wm 10 με ολα τα κουσουρια τους και το κοψιμο της παραγωγη τους στο 8 μηνο οδηγησε να κοστιζει πλεον το ιδιο με το nexus 5x . (και τα 2 κοστιζουν 240,40 αυτη την στιγμη και μιλαω για το nexus 5x 16gb ετσι? Φαντασου γιατι κατρακυλα μιλαμε..
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Παίδες η lockscreen κολλάει ακόμα και με battery saver κλειστό!! Έχετε καμία λύση καθώς δεν παλεύεται;; Πρέπει να κάνω όλη την ώρα restart!!!
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τσου τσου κανεις λαθος..το nexus 5x εκανε 270 απο τον Φεβρουαριο του 2016 δες το στην εξελιξη της τιμης τους..το 950 τοτε εκανε 480..μιλαμε για αλλο επιπεδο συσκευων εκτος απο cpu που ειναι ο ιδιος, σε ολα τα αλλα το 950 ειναι 2 σκαλες πανω, απο οθονη, καμερα(αναλογα βεβαια), ηχος, μπαταρια, ram, rom , card slots, που τα ειδες εσυ τα ιδια specs απορω βρε Retro..το οτι ειναι wm 10 με ολα τα κουσουρια τους και το κοψιμο της παραγωγη τους στο 8 μηνο οδηγησε να κοστιζει πλεον το ιδιο με το nexus 5x . (και τα 2 κοστιζουν 240,40 αυτη την στιγμη και μιλαω για το nexus 5x 16gb ετσι? Φαντασου γιατι κατρακυλα μιλαμε..Πανο καταρχήν δεν μου είπες τίποτα για το οτι δεν τα αγοράζεις κανένας αλλα η δημοτικοτητα είναι στα ύψη.Στο άλλο να σου πω ότι το nexus έχει από τις καλύτερες κάμερες και fingerprint sensor που ξεκλειδώνει σε χιλιοστά. (που φτάσαμε εγώ να υπερασπίζομαι το nexus και ο Πάνος το 950 ) Ναι το 950 είναι καλύτερο. Αλλα όχι τοσο όπως το παρουσιάζεις. Και όσον αφορα την αρχική τιμή αυτό γινότανε και οταν τα Windows ήταν στα τοπ τους. Το 920 ξεκίνησε στα ύψη και είχε ακριβώς την ίδια πορεία. Πάντως να θέσω και ένα άλλο ερώτημα; Επειδή εγώ πραγματικά έχω μπερδευτεί, ποιο είναι το νόημα της συζήτησης για άλλη μια φορά. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Εντάξει για να μην λέω μαλακιες. Το 950 είναι καλύτερο, αλλα τελος πάντων όχι χαοτικά Btw το nexus 5x 32 gb, το παράγγειλα πριν λίγες μέρες για μια φίλη στα 238 καιτωρα έχει 247. 1
teo20net Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Που θέλουμε να καταλήξουμε; Οτι σουβλάκι χωρίς τζατζίκι δεν γίνεται. Ε δεν γίνεται ρε φίλε, πως να το κάνουμε. 2
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Πανο καταρχήν δεν μου είπες τίποτα για το οτι δεν τα αγοράζεις κανένας αλλα η δημοτικοτητα είναι στα ύψη. Στο άλλο να σου πω ότι το nexus έχει από τις καλύτερες κάμερες και fingerprint sensor που ξεκλειδώνει σε χιλιοστά. (που φτάσαμε εγώ να υπερασπίζομαι το nexus και ο Πάνος το 950 ) Ναι το 950 είναι καλύτερο. Αλλα όχι τοσο όπως το παρουσιάζεις. Και όσον αφορα την αρχική τιμή αυτό γινότανε και οταν τα Windows ήταν στα τοπ τους. Το 920 ξεκίνησε στα ύψη και είχε ακριβώς την ίδια πορεία. Πάντως να θέσω και ένα άλλο ερώτημα; Επειδή εγώ πραγματικά έχω μπερδευτεί, ποιο είναι το νόημα της συζήτησης για άλλη μια φορά. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Εντάξει για να μην λέω μαλακιες. Το 950 είναι καλύτερο, αλλα τελος πάντων όχι χαοτικά Btw το nexus 5x 32 gb, το παράγγειλα πριν λίγες μέρες για μια φίλη στα 238 καιτωρα έχει 247. Που έγραψα ότι δεν έχουν δημοτικοτητα βρε;Είπα τα εξής ειχε και ΑΝΕΤΟΙΜΑ τα 10 ρια και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τα 950 και xl και μεσα σε 8 μηνες εφτασε η τιμη τους στα ταρταρα..και για αυτο κανει το 950 250 ευρω τωρα..αλλα τωρα εχει πεσει μαυρο και τα πουλανε στα πανερια της λαικης οσο οσο για να τα ξεφορτωθουν ΔΙΟΤΙ εχει κοπει ηδη η παραγωγη τους.. Αυτο που είπα εγω πριν ηταν οτι η ελλειψη πραγματικων mid συσκευων με την ελευση των 10ων κοστισε παρα πολυ και εκει εμφανίστηκες εσύ και μου πέταξες το 950 στο άκυρο, λες και ειναι mid συσκευή. Άκυρο εντελώς βασικά. Και μετα ρωτάς εμενα που θελω να καταλήξουμε; Οτι σουβλάκι χωρίς τζατζίκι δεν γίνεται. Ε δεν γίνεται ρε φίλε, πως να το κάνουμε.Καλα μάθε εσυ πρώτα ποιες ειναι low και ποιες mid συσκευές και μετα απαντα σε αυτα που σε διορθωσα πιο πάνω..
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 αλλα τωρα εχει πεσει μαυρο και τα πουλανε στα πανερια της λαικης οσο οσο για να τα ξεφορτωθουν διοτι εχει κοπει ηδη η παραγωγη τους.. Απλα τα πραγματα... Που έγραψα ότι δεν έχουν δημοτικοτητα βρε; Νόμιζα ότι με το έχει πέσει μαύρο εννοούσες αυτό. Εννοούσες κάτι άλλο; Αυτο που είπα εγω πριν ηταν οτι η ελλειψη πραγματικων mid συσκευων με την ελευση των 10ων κοστισε παρα πολυ και εκει εμφανίστηκες εσύ και μου πέταξες το 950 στο άκυρο, λες και ειναι mid συσκευή. Άκυρο εντελώς βασικά. Και μετα ρωτάς εμενα που θελω να καταλήξουμε; Είπα ότι ΤΩΡΑ πια, ναι όχι τότε, έχει συσκευή high-end σε τιμές mid-range. Καλύτερο από το mid-range σε τιμή mid-range. Ναι μιλάω για τώρα όχι για τότε. Όντως έπρεπε να είχε βγάλει κάτι καλύτερο σε 6xx τότε. Όσον αφορά το νόημα της συζήτησης. Γενικά γιατί συζητάμε για το τι εταιρεία είναι Microsoft και αν είναι απαράδεκτη ή όχι και τι έκανε λάθος; Είναι κάποιο καφενείο του πόνου το νήμα; Ναι το να αναφέρουμε apps, προβλήματα που θέλουμε να επιλύσουμε έχει νόημα. Το άλλο τι νόημα έχει δεν έχω καταλάβει.... Ας πούμε αυτά που κατά καιρούς ρωτάς "Δεν είναι απαράδεκτη η Microsoft για αυτό;" ή "Γιατί δεν λέτε για την Microsoft πόσο απαράδεκτη είναι που έκανε αυτό"; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος στην ουσία απαιτεί από τους άλλους να πουν κάτι το οποίο θέλει να ακούσει. Ότι δηλαδή ταυτίζονται με την άποψή του. Η συγγραφή στο νήμα είναι οικειοθελής και αν θέλει κάποιος χαρακτηρίζει (που δεν βρίσκω το νόημα) αλλά δεν μπορεί να πιέζει και τους άλλους να το κάνουν... 1
teo20net Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλα μάθε εσυ πρώτα ποιες ειναι low και ποιες mid συσκευές και μετα απαντα σε αυτα που σε διορθωσα πιο πάνω.. Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου (ή κάνω ότι δεν το καταλαβαίνω). Το σχόλιο για το σουβλάκι ήταν απλά αστείο προς την ερώτηση του Retro και δεν είχε καμία σχέση με κάτι που εσύ είπες. Τώρα που σκάλωσες και σε πείραξε, δεν ξέρω και αδιαφορώ. Απλά το ξεκαθαρίζω για να μην "νομίζει" πράγματα κανείς. 2
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου (ή κάνω ότι δεν το καταλαβαίνω). Το σχόλιο για το σουβλάκι ήταν απλά αστείο προς την ερώτηση του Retro και δεν είχε καμία σχέση με κάτι που εσύ είπες. Τώρα που σκάλωσες και σε πείραξε, δεν ξέρω και αδιαφορώ. Απλά το ξεκαθαρίζω για να μην "νομίζει" πράγματα κανείς.Έλα σε παρακαλώ είμαστε μεγάλα παιδιά..κανουμε μια συζήτηση..μου απαντας σου απαντώ...και γραφεις για τζατζικια και σουβλάκια σε ερώτηση του retro που απευθυνεται Μονο σε εμενα..λυπάμαι για το ύφος της απάντησης μου προς εσενα...αλλα η δικια σου ύπουλη έμεση απαντηση ηταν κατά πολυ χειρότερη διότι δεν σου έδωσα το πάτημα για κατι τέτοιο.. Συνεχίστε ελεύθερα λοιπόν..καλο βράδυ. 1
teo20net Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Απλά θα πώ ότι ειλικρινά δεν το σκέφτηκα έτσι, απλά είδα την απάντηση του Retro και του έκανα πλάκα. Αυτό που έγραψα δεν είχε να κάνει με post κανενός άλλου. Καλό βράδυ. 3
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μην τσακωθείτε και οι "παλιοί" μεταξύ σας! Εντάξει οι διάττοντες αστέρες που περνούν από εδώ. Αλλά τώρα πια ξέρουμε ο ένας τα χούγια του άλλου. Εγώ σας προτείνω να συνεχίσουμε το thread αγνοώντας και απομονώνοντας το τρολλάρισμα και προσπαθώντας να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που έχει να κάνει με το κινητό και την windows πλατφόρμα... Ο μηρυκασμός, οι καταδίκες κτλ δεν βοηθούν σε κάτι παρά μόνο στο τέλος κάπου να γίνει μια παρεξήγηση... . 1
teo20net Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Σύνδρομο στέρησης Retro. Σήμερα δεν πέρασε κανένας παραπονεμένος να μας πεί την ιστορία του και φουντώνουμε μεταξύ μας. 3
G1O Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Φίλε πραγματικά, έρχεσαι εδώ, σε αντιμετωπίζουμε σοβαρά και με επιχειρήματα, και ξεκινάς τις προσβολές και τα υπονοούμενα και στο τέλος λες ότι το κατηγορώ σου δεν πάει σε κανέναν εδώ μέσα; Αυτό λέγεται διπολική διαταραχή! ακουσε με,τετοιου ειδους φαρμακα ακομα δεν χρειαστηκα να κουμπωσω ,ισως εσυ τα κανεις χρηση , εβγαλες γνωματευση εκτος ο,τι εισαι προγραμματιστης εισαι και ειδικος σε θεματα ψυχιατρικης,αλλα τελος τελος εισαι η μεγαλυτερη ταλαντουχα πενα εν ζωη με τον τροπο που γραφεις και τεκμηριωνεις τα παντα!#not...
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Κάτσε να τους στείλω pm να τους φωνάξω EDIT: Α δεν πρόλαβα καν να στείλω pm.... :D :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα