Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άστα γιατί και εκεί σκάνε προγραμματα!

:P :D

Αληθεια ετοιμαζεις κατι και για android? 

Οπου και να πας κατι καλο θα βγαλεις εσυ παντως..και Οταν και Αν μετακομισω στο android θα σε ακολουθω παντα ρε!!

• Like 2
Δημοσ.

Καλά αν γίνει τέτοιο πράγμα, με βλέπω να κάνω κι εγώ αγορά.

Άσχετο αλλά...ξέρετε κανένα αξιόλογο smartwatch που να συνεργάζεται με W10 Phone; Να υποστηρίζεται και απο εφαρμογές εννοώ.

Δημοσ.

Smartwatch δεν ξέρω . Αλλα εγώ εχωωτο Fitbit charge hr ... Και δουλεύει άψογα με την εφαρμογή ... Βέβαια δεν ειναι smartwatch αλλα ώρα λεει !

Δημοσ.

Ρολόι να είναι και να βαράει καμμιά ειδοποίηση. Το fit του πράγματος δεν με απασχολεί ούτε ότι έχει να κάνει με μετρητές περπατήματος, γυμναστικές κλπ. Απλά εξωτερικά να είναι σαν κανονικό ρολόι, όχι σαν το ρολόι του Michael Knight για να φωνάζω τον Kit να πάει Super Market.

• Like 2
Δημοσ.

Αφου περασω τα 10 με το advisor, μετα οι ενημερωσεις θα ερχονται μονα τους;(εννοω αν βγει αλλη build θα πρεπει να κανω κατι ή μονο ενημερωση (ρυθμισεις) και τελος;

Δημοσ.

Αφου περασω τα 10 με το advisor, μετα οι ενημερωσεις θα ερχονται μονα τους;(εννοω αν βγει αλλη build θα πρεπει να κανω κατι ή μονο ενημερωση (ρυθμισεις) και τελος;

Αυτό ισχύει μόνο για RS2;

Δημοσ.

Θα κάνει τις αναβαθμίσεις τις επίσημες μέχρι την τελευταία .321 και μετά αν βγει άλλη θα συνεχίζει μόνο του.

Αν θες τις δοκιμαστικές θα βάλεις insider preview, αν δεν θες, δεν πειράζεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια η αποθηκευση κωδικων στον edge λειτουργει σε εσας;πχ μπαινω fb αλλα δεν μου ζηταει αποθηκευση κωδικου,οποτε με μια εκκαθαριση ιστορικου πρεπει παλι να συμπληρωνω στοιχεια

Δημοσ.

παιδια η αποθηκευση κωδικων στον edge λειτουργει σε εσας;πχ μπαινω fb αλλα δεν μου ζηταει αποθηκευση κωδικου,οποτε με μια εκκαθαριση ιστορικου πρεπει παλι να συμπληρωνω στοιχεια

Δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα. Μου κάνει κανονικά συγχρονισμό με τον edge στο pc.

Δημοσ.

Δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα. Μου κάνει κανονικά συγχρονισμό με τον edge στο pc.

οχι οχι δεν ειναι θεμα συγχρονισμου,απλα οταν μπαινεις σε καποιο site οπως ειπα πχ το fb κανονικα παλια μου εγραφε αποθηκευση κωδικου,τωρα οχι,απο το κινητο παντα (640xl)

Δημοσ.

οχι οχι δεν ειναι θεμα συγχρονισμου,απλα οταν μπαινεις σε καποιο site οπως ειπα πχ το fb κανονικα παλια μου εγραφε αποθηκευση κωδικου,τωρα οχι,απο το κινητο παντα (640xl)

Δοκίμασα τώρα να κάνω εγγραφή στο σάιτ του 500px που δεν είχα ξαναβάλει κωδικό από edge και μου έβγαλε επιλογή αποθήκευσης του κωδικού. Μήπως στο facebook έχεις αποθηκεύσει ήδη τον κωδικό? Στην περίπτωση αυτή τον πετάει συμπληρωμένο μόλις βάλεις το email.

Δημοσ.

εξωτερικά να είναι σαν κανονικό ρολόι, όχι σαν το ρολόι του Michael Knight για να φωνάζω τον Kit να πάει Super Market.

χαχαχαχαχαχα, πολύ ωραίος, βασικά ισχύει αυτό που λες.

και για να γελάσουμε λίγο, εδώ έχουμε τον Link.png Site: ψιτ εσύ τον κιτ ονειρεύεσαι ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...